Jeez_PS 843 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Swoją drogą dopiero teraz się zorientowałem że wyszło nowe Owls Woods Graves, przyjemnie się słucha, głowa sama lata. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 (edytowane) Edytowane 4 marca 2022 przez Hela 1 Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Może nie "ostatnio" bo 'My dying bride' od zawsze i chyba na zawsze w serduszku, ostatnie płyty jednak nadal dają radę, bo są w stylu pierwszej (może troszkę ugrzecznione?), ale nadal mają wspólny mianownik: wywalają z kapci. 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 (edytowane) Widzę, że albo forumek ogólnie gustuje w mocnych brzmieniach, albo trafiłem do złego tematu. Jakby co to mnie wyjaśnijcie, ale wrzucam poniżej kilka kawałków, które mocno mi ostatnio weszły: Wet Leg "Chaise Longue" - najświeższe odkrycie. Dzisiaj wyszła cała płytka i jest rewelacyjna. Chwytliwa, z energicznym i świeżym brzmieniem. Dobrym opisem kawałku jest najpopularniejszy komentarz z YouTuba: "This song is so effortlessly cool I'd be too nervous to talk to it at a party" Spoiler Astrix "Deep Jungle Walk" - przewspaniała łupanka. Kiedyś miałem ochotę na taki trance i to w momencie zwróciło moją uwagę podczas słuchania jakiejś randomowej playlisty. Czy muszę dodawać, że najlepiej smakuje głośno? Zresztą jak większość muzyki. Spoiler IDLES "MTT 420 RR" - uwielbiam brzmienie tego zespołu i zawodzącą barwę głosu wokalisty. Nowa płyta dostarczyła dużo dobra. Poniżej utwór startowy, który się pięknie rozwija: Spoiler ONUKA "UYAVY" - bardzo zróżnicowany kawałek ukraińskiego zespołu (tutaj grają wspólnie z innym ukraińskim zespołem DakhaBrakha, też wartym uwagi). Fajny miks klimatów, których nie spotkamy w zachodnich grupach. Spoiler Bloc Party "Sex Magik" - coś jest mocno tandetnego w tym kawałku, ale cholernie mi się podoba. Przypomina mi czasem narkotyczne klimaty starszych kawałków typu "Goodbye Horses": Spoiler Może komuś coś siądzie. Edytowane 8 kwietnia 2022 przez Wojtq Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 19:34, Wojtq napisał: Widzę, że albo forumek ogólnie gustuje w mocnych brzmieniach, albo trafiłem do złego tematu. Jakby co to mnie wyjaśnijcie, ale wrzucam poniżej kilka kawałków, które mocno mi ostatnio weszły: Wet Leg "Chaise Longue" - najświeższe odkrycie. Dzisiaj wyszła cała płytka i jest rewelacyjna. Chwytliwa, z energicznym i świeżym brzmieniem. Dobrym opisem kawałku jest najpopularniejszy komentarz z YouTuba: "This song is so effortlessly cool I'd be too nervous to talk to it at a party" Pokaż ukrytą zawartość Astrix "Deep Jungle Walk" - przewspaniała łupanka. Kiedyś miałem ochotę na taki trance i to w momencie zwróciło moją uwagę podczas słuchania jakiejś randomowej playlisty. Czy muszę dodawać, że najlepiej smakuje głośno? Zresztą jak większość muzyki. Pokaż ukrytą zawartość IDLES "MTT 420 RR" - uwielbiam brzmienie tego zespołu i zawodzącą barwę głosu wokalisty. Nowa płyta dostarczyła dużo dobra. Poniżej utwór startowy, który się pięknie rozwija: Pokaż ukrytą zawartość ONUKA "UYAVY" - bardzo zróżnicowany kawałek ukraińskiego zespołu (tutaj grają wspólnie z innym ukraińskim zespołem DakhaBrakha, też wartym uwagi). Fajny miks klimatów, których nie spotkamy w zachodnich grupach. Pokaż ukrytą zawartość Bloc Party "Sex Magik" - coś jest mocno tandetnego w tym kawałku, ale cholernie mi się podoba. Przypomina mi czasem narkotyczne klimaty starszych kawałków typu "Goodbye Horses": Pokaż ukrytą zawartość Może komuś coś siądzie. No bo to jest dział głównie metalowy/rockowy i dlatego takie wrzuty. 1 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Dawid Suzuki. Co to jest za niesłychany mężczyzna! Ktoś wie co on teraz robi? Jestem fanem. Cytuj
BloodLogin 0 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Najwięcej przyjemności sprawia mi słuchane i odnajdywanie nut gitarowych. w poprzednich latach męczyłem Brother of Metal PowerWolf Best in Black Billy Talent Halloween, czyli preferuje melodyjne utwory .. nie ma osoby która by się oparła temu : Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 16 czerwca 2022 Opublikowano 16 czerwca 2022 ależ dobroć odkryta zupełnym przypadkiem Cytuj
michal 558 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Flipper - In life my friends Klękajcie narody Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Pierwszy raz się natknąłem, ale zajebiste. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Ooo, takie Nile tylko z Niemiec Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 swiezy zaje.bisty progresywny thrash z warszawy Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 15 września 2022 Opublikowano 15 września 2022 ostatnio na wspominki mnie wzięło i o ludzie jakie to dobre 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 26 października 2022 Opublikowano 26 października 2022 Leci sobie już trzeci raz dzisiaj, dobre, idealne na jesienny wieczór . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi