Opublikowano 15 czerwca 200915 l Obczaiłem sobie właśnie kapelę Gomez. Takie lajtowe, rockowe granie. Ale mają w sumie niezłe brzmienie i dobry klimat.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l od weedeatera to "woe's me" wygrywa ostatnio przy raw power stoogesów doznałem iluminacji i chyba kupię oryginał
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Autor Converge - Jane Doe Ja pier.dolę, co za rozku.rw. WYPIER.DOLIŁO mnie w kosmos. Edytowane 17 czerwca 200915 l przez wiki1993
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Converge - Jane Doe Ja pier.dolę, co za rozku.rw. WYPIER.DOLIŁO mnie w kosmos.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Nie jestem jakims mega fanem, ale walek Slipknot - Psychosocial mnie rozwala
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Autor To nie jest moje drugie konto, żeby nie było Chodzi mi o wojnara Edytowane 17 czerwca 200915 l przez wiki1993
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Acid King - Busse Woods Piękny stoner. Raz jak słuchałem na słuchawkach wy(pipi)ało mnie naprawdę.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Down - Nola a zwłaszcza "Bury Me In Smoke" ( ) który to już raz? Oraz Tom Waits - Rain Dogs piękny album, coż za klimat i ten głos. 10! Edytowane 18 czerwca 200915 l przez _Be_
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Down - Nola a zwłaszcza "Bury Me In Smoke" ( ) który to już raz? Oraz Tom Waits - Rain Dogs piękny album, coż za klimat i ten głos. 10! SOM TO KLASYGI ONE.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Proste, że som. Ale o zgrozo dużo osób tego nie zna. Może dzięki temu się zapoznają.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Proste, że som. Ale o zgrozo dużo osób tego nie zna. Może dzięki temu się zapoznają. Z Waitsa dobry jest jeszcze The Black Rider i Swordfishtrombones aczkolwiek Rain Dogs to najlepsze co nagrał. Ja słucham pierwszego King Crimson. Jak ktoś nie zna to niech bada koniecznie.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Proste, że som. Ale o zgrozo dużo osób tego nie zna. Może dzięki temu się zapoznają. Z Waitsa dobry jest jeszcze The Black Rider i Swordfishtrombones aczkolwiek Rain Dogs to najlepsze co nagrał. Ja słucham pierwszego King Crimson. Jak ktoś nie zna to niech bada koniecznie. Moje ulubione to Bone Machine znakomity mroczny Waits.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Plyta Kazika z coverami Waitsa sprawia, ze nigdy mnie nie jaraly oryginaly, najlepszy coveralbum eva. Oprocz volk Laibacha.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Plyta Kazika z coverami Waitsa sprawia, ze nigdy mnie nie jaraly oryginaly, najlepszy coveralbum eva. No jak za Kazikiem nie przepadam tak ta płytka jest <ok>
Opublikowano 19 czerwca 200915 l widze, ze pod nieobecnosc mordoka to bartezo stal sie forumowym "zgadzam sie z postami powyzej" hehe
Opublikowano 19 czerwca 200915 l widze, ze pod nieobecnosc mordoka to bartezo stal sie forumowym "zgadzam sie z postami powyzej" hehe nom, hehe.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Wiem że ledwo co pisałem w swoim życiu w tym dziale, i że jaram się za(pipi)iście starą płytą którą przede mną jarały się miliony ludzi, przez co nie jestem oryginalny, no ale penis. Black Sabbath - Paranoid. Wyje.bało mnie z kapci i skarpetek. Rzekłem.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Autor Slayer mnie wypier.dolił z kapci, dosłownie. Cały czas nakur.wiam Seasons in the Abyss, dziś kupiłem South of Heaven i się przekonuję, trochę wolniejszy ten album, nie ma takiego pier.dolnięcia jak na RIB albo SITA, ale jest niezły. Slayer \mm/
Opublikowano 22 czerwca 200915 l widze, ze pod nieobecnosc mordoka to bartezo stal sie forumowym "zgadzam sie z postami powyzej" hehe Khem, panie Schmitz. Edytowane 22 czerwca 200915 l przez mord00k
Opublikowano 23 czerwca 200915 l http://w27.wrzuta.pl/audio/9ys38VmD2es/new...ia_full_version Nie sądziłem że ludziki z Joy Division zrobili coś tak wy(pipi)anego. Kocham.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l TOSHIKI KADOMATSU - japonski disco funk z lat 80tych , szczegolnie walki hatsukoi, do you wanna dance i after 5