wiki1993 539 Opublikowano 26 stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 stycznia 2009 KoRn ft. NAS - Play Me Zaje.bisty wałek, do tego kozacki tekst Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 A dajta tych Swansów. Proszę i dziękuję. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś? Idź już do tego kina. Cytuj
django 549 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 jutro juz wrzuce Grzesiu, w miedzy czasie sprobuj Children of God. Dobre na wstep Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś? Idź już do tego kina. Przeciez to mialo byc na sucho <_< Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Przeciez to mialo byc na sucho <_<Są jakieś granice, Piotrek <_< Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Znajoma mnie ostatnio zmeczyla Cardiacsami (ze niby nagrali najlepsza plyte post-punkowa i ogolnie najlepsza plyte w historii oraz inne bzdury hehe), co ostatecznie skonczylo sie checia odpalenia muzyki z bardziej i mniej podobnych nurtow. W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold", z tym, ze na tym drugim jest jedna perelka, ktora przedwczoraj znalazlem we flacu, a co sie bede ograniczal (w dodatku pelna 7 minutowa wersja): http://www.mediafire.com/?sharekey=891f916...96da1d2296c7e68 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold" Masz gdzieś pod ręką? Jedno i drugie? Jedno, albo drugie? Mógłbyś zapodać między kolejnymi randkami i godzinami nauki. Dobra, już mam. Edytowane 28 stycznia 2009 przez Kmiot Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) z nowosci to ta kapela http://www.youtube.com/watch?v=P4kAL4OJH9M...feature=related i split thursday/envy Edytowane 29 stycznia 2009 przez Shen87 1 Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Dropkick Murphys - Kwartet założony w 1996 w Bostonie (USA). Zdobyli szybko uznanie repertuarem Oi! z elementami irlandzkiego folku jakby to dziwnie nie brzmiało to naprawde warto sprawdzić, bo wy(pipi)uje z kapci. Cytuj
Gość tk Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Sprawdź jeszcze Flogging Molly, The Pogues, Royal McKanzies, Blood Or Wihiskey - od (pipi)a tego jest. A nie ma nic lepszego od dźwięku dud, bandźo i skrzypiec w połączeniu z pankową perką . Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 dopiero teraz odkrywam ISIS i to chyba jest to czego długo szukałam, próbowałam z thema11 i Neurosis, ale cos nie łapie wysadziło mnie z korów The Other Side of the Sky polecone kiedyś przez Milana i na razie jest w czołówce u mnie, Tool też mnie kiedyś zmiażdżył, ale miałam jeszcze wtedy mtv miazge zrobił obraz i dźwięk Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 The Acacia Strain - carbomb basy rżną mózg jak dzikie ogólnie fpytkowa kapelka Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 muzyczna sinusoida - raz słucham' inteligencko-'rozbudowanej muzy pokroju toola czy innych post rocków, a innym razem słucham i wyjebuje mnie z kapci czysty piekny i srogi nakurw Znów więc - 8 foot sativa ;] Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Kylesa - Time Will Fuse Its Worth dobry materiał :] Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 nom dobry, nawet bardzo dobry, ale wczensiejszy album "to walk a middle course" jeszcze lepszy a mnie sie otstanio w łeb wkręcił jeden utwór, mianowicie radiohead - climbing up the walls Cytuj
django 549 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 ostatnio intensywnie katuje plyty zespolu Woven Hand, głównie zachęcony takim oto zdjęciem z last.fm: Grają coś, co jest nazywane alt. country czy americana. W kazdym badz razie - glownie akustyczne plumkanie i mega charakterystycznym glosem wokalisty. Ciężko polecić którąś płytę konkretnie bo wszystkie 3 które narazie przesłuchałem są strasznie równe, mało tu hitów przy których szczena opada, ale płyty w całości robią bardzo dobrze. Na zachętę, dwa, chyba najlepsze, utwory "White Bird" z soundtracku do filmu/przedstawienia pt. "Blush" "To Make A Ring" z albumu "Consider The Birds" Ciężko znależć jakieś ich nagrania na żywo w dobrej jakości, ale coś się udało: Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 homespick for space i ich cała płyta unison mnie wyje,bała z kapci. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Arcturus- "The sham Mirrors" poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Arcturus- "The sham Mirrors" poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela. o, to spytam sie cos. Bo kiedys slyszalem ten album i pamietam ze czyste wokale przypominały mi te z Ulvera. Nie wiesz, czy to ten sam kolunio spiewa? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 W oryginale grane przez zespół Focus (LINK). Naprawdę polecam obejrzeć oryginał, bo wokalista i jednocześnie klawiszowiec to chyba tylko cukrem się odżywia, a dogryza tabletkami guarany :o Wyje.bało mnie to z kapci... Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 homespick for space i ich cała płyta unison mnie wyje,bała z kapci. +1 Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Converge - wszystko (szczególnie Jane Doe i Unloved And Weeded Out) Kur.wa, idę założyć temat w innym dziale jak tylko skończę budowę kącika sakralnego gdzie będę im oddawał pokłon. Dawno nic nie wciągnęło mnie tak, żebym przerobił 6 płyt za jednym zamachem. Czas przestać kraść i udać się do empiku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi