Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na Sonisphere wyje.bali mnie z kapci tym.

Opublikowano

No widzisz, dla mnie odwrotnie, od pierwszych dzwieków mam ochote wylaczyc. Nie jade na koncert, obrazilem sie.

Pierd.olisz jak połamany. ;x

Mnie też się ta płyta nie podobała na początku, jest inna, zpierd.ala z prędkością światła, brakuje jakiegoś walca jak Black Rose/Grim Heart. Po kilkunastu odsłuchach jednak stwierdziłem że to świetna płyta. ;x

Opublikowano

koval, stworzyłem Cie, wiec nie szczekaj na mnie :teehee:

Opublikowano

gość się marnuje w stone sour. dobrze, że chociaż nagrał 3 lata temu album z czarnym prezydentem.

Opublikowano

Nie ma co się podniecać, ale fakt godny do odnotowania, że nie dla polaczków kiełbasa.

Opublikowano
  • Autor

Black Cobra i Nirvana (lub ogólnie grunge - lecz Kurt i spółka najbardziej) mnie rozwalają ostatnio thumbsup.gif Przed chwilą przesłuchałem też ten nowy instrumental od Mastodona - zaje.bisty :D

Opublikowano

Ostatnio wróciłem i często zapuszczam sobie Powstanie Warszawskie Lao Che :turned: Pozostałe płyty do odlania, ale Powstanie ma coś w sobie.

Opublikowano

ee może nietypowo jak dla mnie, ale mówcie co chcecie - lubię Avenged Sevenfold i mimo ich wzlotów i upadków (nic nie przebije pierwszych albumów no ale słucham ich dalej) jaram się zajawką nowego albumu.

Nightmare daje rade ;)

Opublikowano

Wlasciwie to praktycznie kazda ich piosenka, ale ta w szczegolnosci + bonusowo Alice in Chains - Your Decision mnie trafilo ostatnio.

Opublikowano

Potwierdzam i dorzucam kolaborację ze Slayerem:

Opublikowano

Wlasciwie to praktycznie kazda ich piosenka, ale ta w szczegolnosci + bonusowo Alice in Chains - Your Decision mnie trafilo ostatnio.

dobre :)

za mą ostatnio chodzi:

Opublikowano

Ktos tu zbyt doslownie wzial sobie do serca pojecie "no wave"

Tinsel+Teeth++_+32.png

Tinsel+Teeth++_+22.png

Tinsel+Teeth++_+38.png

Tinsel+Teeth++_+36.png

Tinsel+Teeth++_+29.png

Tinsel+Teeth++_+56.png

Opublikowano

podobnie jak z lady gagą, uwazam ze ten kutas to fejk