Masorz 13 196 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Mnie rajcuje ostatnio Whitechapel- This is Exile No defkor na światowym poziomie. Cytuj
White 23 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) W sumie wszystko od "Bóg jest astronautą", ale to najbardziej. Przecież oni wszystko na jedną modłę grają- takie zwyczajne wpadające w ucho kompozycje. W ogóle poza Mogwai w mało którym zespóle post-rockowym naprawdę czuć duszę w muzyce. Edytowane 19 marca 2009 przez White Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 W sumie wszystko od "Bóg jest astronautą", ale to najbardziej. Przecież oni wszystko na jedną modłę grają- takie zwyczajne wpadające w ucho kompozycje. W ogóle poza Mogwai w mało którym zespóle post-rockowym naprawdę czuć duszę w muzyce. Chyba GY!BE nie słyszałeś. Nadrób zaległości, a resztę post-rocka będziesz mógł olać. Cytuj
White 23 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Słyszałem GY!BE. Dla mnie post-rock to tylko Mogwai. Chociaż u mnie na schemacie to wygląda tak: God is an Astronaut, Explosions in the Sky, Sigur Ros i setki innych <<<<<<<<<<<<<<<<<<<GY!BE<Mogwai. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 I choy. Nie zmienia to tego, że cała ta płyta mi się podoba i słuchałem ją dziś już chyba ze 4 razy. Wali mnie w sumie czy te utwory są robione na jedną modłę czy musieli zbudować świątynie ku wielbieniu boga post-rocka, żeby wygrzać tą płytę. Dla mnie ma ona klimat. Nie męczy mnie, bo utwory nie mają 10 godzin i nie zawierają recytacji biblii falsetem. Ot, szybki relaks i dalsze napierd.alanie. GY!BE jeszcze sprawdzę jak widzę, że tutaj jest niezły spust nad tym. Cytuj
django 549 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 W sumie wszystko od "Bóg jest astronautą", ale to najbardziej. Przecież oni wszystko na jedną modłę grają- takie zwyczajne wpadające w ucho kompozycje. W ogóle poza Mogwai w mało którym zespóle post-rockowym naprawdę czuć duszę w muzyce. Chyba GY!BE nie słyszałeś. Nadrób zaległości, a resztę post-rocka będziesz mógł olać. QFT jezeli Red Sparowes graja to warto sie przejsc, ale na plytach srednio sobie radza. Gajb powinnien kazdemu wystarczyc. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Fakt sluchanie ciągle tego samego jest nie ok, ale jeśli mu to pasuje? Ja tam tylko tych sztampów z post-rocka slucham i mi styka reszta jest nudna. Isis, Neurosis, Baroness ( red album jest kozacki) to mnie wyje'balo ponownie. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Ok. Sprawdziłem GY!BE i rzeczywiście daje rade. Szkoda tylko, że przesłuchałem pierwszy utwór z płyty "która jest w avatarze Grzecha" i więcej nie dam rady, bo z(pipi)a.ny ch.uj z góry na.pierd.ala młotem pneumatycznym w podłogę, jezuschrystusja.(pipi)e ile można remontować zje.bane mieszkanie. Dawać wpisy na szatanowe napierd.alanie bo kur.wa to już za długo trwa (z rok)Weekend w weekend ku.rwa. Zobaczę jak choyowi się spodoba darcie ryja o 4 nad ranem na godzinę przed tym jak będzie wychodził podbijać kartę w fabryce azbestu. Ja mu zrobię post-rocka. I tak dalej God is an astronaut jest kul. Edytowane 20 marca 2009 przez Osaka Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 zapodaj mu Brujeria- "Brujerizmo" to się frajer zesra w gacie http://www.filestube.com/30bf6c66e3f4c25903e9/go.html Cytuj
White 23 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Osaka, sprawdź Mogwai. Ich nie znać to taki sam kwas jak nie znac GY!BE. Mnie to zawsze wyje.buje z kapci: . To co się dzieje od 3:40 to jest mistrzostwo świata. Albo to: . No kur.wa piękne. Edytowane 20 marca 2009 przez White Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Ok. Sprawdziłem GY!BE i rzeczywiście daje rade. Szkoda tylko, że przesłuchałem pierwszy utwór z płyty "która jest w avatarze Grzecha" i więcej nie dam rady, bo z(pipi)a.ny ch.uj z góry na.pierd.ala młotem pneumatycznym w podłogę, jezuschrystusja.(pipi)e ile można remontować zje.bane mieszkanie. Dawać wpisy na szatanowe napierd.alanie bo kur.wa to już za długo trwa (z rok)Weekend w weekend ku.rwa. Zobaczę jak choyowi się spodoba darcie ryja o 4 nad ranem na godzinę przed tym jak będzie wychodził podbijać kartę w fabryce azbestu. Ja mu zrobię post-rocka. I tak dalej God is an astronaut jest kul. - F#A# - Slow Riot - Lift Yr Skinny Fists - Yanqui W tej kolejności sprawdzaj. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Ich nie znać to taki sam kwas jak nie znac GY!BE. hehe. no. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 T.H.U.M.B. - Overloaded Rock'n'Roll Solidna EP-ka. Cytuj
django 549 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Celtic Frost - Monotheist DAJE RADE mimo, ze kolesie wygladaja tak - Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 No, "Monotheist" to jeden z lepszych powrotów po latach, jakie pamiętam ostatnio. Może nie lepsze od starych płyt, ale poziom niezły, a klimat jest mroczny jak cholera. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 wlasciwie dla mnie to jedyna ich plyta ktora lubie. Cytuj
django 549 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 szkoda, że znowu się rozpadli. Chętnie bym zobaczył to to na żywo. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 SAMO - The Trip: (koniecznie w tzw. HQ) Chłopaki mają talent, bo to jest masakra, że tak można grać. Wróżę im świetlaną przyszłość, jak tylko w końcu wydadzą jakąś płytę. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 ostatnio na nowo pokochalem sie z pantera. (pipi)a za(pipi)isci sa Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 SAMO - The Trip: (koniecznie w tzw. HQ) Chłopaki mają talent, bo to jest masakra, że tak można grać. Wróżę im świetlaną przyszłość, jak tylko w końcu wydadzą jakąś płytę. wow, za(pipi)iste. masz to w mp3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi