Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gdyby ciężka muzyka była islamem, to te wasze death hiciory byłyby ekstemistami odpalajacymi bombe w tlumie dzieci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja sobie słucham mechanical animals, fajnie jest wracać do tej płytki, solidny kawał deprechy i energii, best of MM.

fundamentally loathsome <3

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Nowa Rosetta. Lubię. A jak za darmo, to lubię podwójnie. Aż kupiłbym na CD - wie ktoś, gdzie bym mógł nabyć płytkę w Polsce? Muszę przyznać, że nie znam się na sklepach płytowych, a na Allegro nic nie znajduje. A nie chcę korzystać z PayPala i podobnych przy kupowaniu z zagranicy...

A tak poza tym, ostatnie Circle Takes The Square. "Wyje.bało" jest całkiem niezłym określeniem, bo o ile w przypadku Rosetty spodziewałem się czegoś dobrego (poleciły mi to osoby, o których wiem, że mają niezły gust), o tyle o CTTS wiedziałem tylko, że supportowali Kylesę/KEN Mode, a album jest za darmo na Bandcampie. Screamo i podobne to niezbyt moje klimaty, ale słucha się OK. Choć może wokal nie podchodzi mi w stu procentach, ale nie sprawia, że się nie da słuchać. Spoko.

Opublikowano

Rosetty chyba jeszcze fizycznie nie ma na żadnym nośniku. 

Opublikowano

Fakt. Będzie na jesieni. Ściągnąłem na szybko przed wyjazdem i nawet nie przeczytałem opisu na Bandcampie. Mój błąd.

Opublikowano

jak podwieszają colina to mam ciary, wow

Edytowane przez _Be_