Opublikowano 16 kwietnia 200916 l teraz tylko patrzeć, jak połowa underu zacznie MF Doom'a słuchać <_<
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l jasne, beda sie dalej masturbowac nad mogwa'iem czy innymi szatanami
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l teraz tylko patrzeć, jak połowa underu zacznie MF Doom'a słuchać <_< Nowa plyta wyszla to se posłucham. MF Doom MM FOOD było dobre i to Nastrdoomous tez niezly.
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Nastrodoomus? Nas sie do niczego nie nadaje, wiec i Doom nie mogl nic porzadnego z niego zrobic. Period. :closedeyes:
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Łohohoh widze, że siedzisz w rapie nie od dziś. Dzięki Ci o panie za pokazanie mi prawdy :bow:
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l jasne, beda sie dalej masturbowac nad mogwa'iem czy innymi szatanami A co ma Mogwai do Szatana? Bessęs.
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l jasne, beda sie dalej masturbowac nad mogwa'iem czy innymi szatanami A co ma Mogwai do Szatana? Bessęs. Batcata,lol
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Tytuł Batcata pochodzi od postaci Batmana którego członkowie Mogwai są fanami. Mogwai nie są religijni, z wyjątkiem basisty Dominica Aitchisona, który jest katolikiem i prawdopodobnie z jego inicjatywy wyszły tytuły utworów takich jak "You Don't Know Jesus", "Like Herod" czy "Mogwai Fear Satan", zaje.bistych zresztą. Ogólnie można być cool bez śpiewania o Szatanie, trudno jest to jednak przetłumaczyć mrocznym gimnazjalistom i licealistom. Edytowane 16 kwietnia 200916 l przez White
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Łohohoh widze, że siedzisz w rapie nie od dziś. Dzięki Ci o panie za pokazanie mi prawdy :bow: wyjebane mam, faktem jest ze czarnuch nie daje rady na tych plytach, tyle
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l No kiedys sluchalem madliba, mf dooma i tego typu rzeczy, ale potem powiedzialem do siebie "czlowieku przeciez to murzynski rap" i przestalem sluchac
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Baroness - Rays on Pinion i cały Red Album <3 a także High on Fire - Blessed Black Wings ponownie zresztą ( zaj'ebista mieszanka taki metalowo-stonerowy motorhead i ten je'baniutki Matt Pike) Klip na zachęte (jak ktoś nie zna, lol) http://www.lastfm.pl/music/High+on+Fire/+videos/4065368 Edytowane 20 kwietnia 200916 l przez _Be_
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Genocide SS - Hatebomb kopie mnie w łeb cały czas, blitzkrieg w głowie i cegła na gaz
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Ogólnie całe Amon Amarth, ze wskazaniem na płytki "Twilight of The Thunder God" i "Versus The World", ci to jednak kur.wa mają pałer, a wokalista przezaje/bisty ryk. Najlepszy Melodeath i w sumie jedyny jaki mi się podoba. Edytowane 21 kwietnia 200916 l przez Pelipe
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Najlepszy Melodeath Jaki kurde melodef? Że co? Ostatnio odświeżam Nile i znowu kopie niczym akumulator po jajach.
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Z tego co slyszyalem to AA to jest VIKING METAL. Edytowane 21 kwietnia 200916 l przez _Be_
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Najlepszy Melodeath Jaki kurde melodef? Że co? Ostatnio odświeżam Nile i znowu kopie niczym akumulator po jajach. Ch/uj, tak pisze na laście, a viking to przy okazji.
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l At The Gates i ich album slaughter of the soul ponownie, no ladna muzyka. Przede wszystkim Blinded By Fear.
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Hail!Hornet - zaje/biste. Na (pipi) chomikowałeś to przez dwa lata, Piotrze.