Opublikowano 18 sierpnia 20159 l OMG jest w kur.wę! Ale imho od NO jakoś średnio im te albumy wychodzą.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l No no Grzechu. Zaiste wykvrwiste, muszę nadrobić. Riffage ciężki, że łamie kręgosłup. Znalezione przypadkiem. Polecam z klipem, bo mocne gó.wno.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l No coś niesamowitego! To zdecydowanie jeden z najlepszych utworów jakie kiedykolwiek słyszałem. Riffy, tekst, podział utworu. Zwykle kawałki które mi się podobają masakruję do porzygu, ale dla tego utworu zrobię wyjątek. P E R E Ł K A
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Przed chwilą to mnie wy(pipi)ało z kapci i dzień w pracy będzie dziś lepszy.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Przed chwilą to mnie wy(pipi)ało z kapci i dzień w pracy będzie dziś lepszy. Mam to samo, dobry numer. Po poprzednim singlu bałem się o nową płytę (straszne (pipi)) a tu proszę, kop z rozbiegu w jaja.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=1YBDD-KURF4 Mortuus to bestia wśród metalowców. Jego wokal na koncercie nie pozostawił ku temu żadnych wątpliwości
Opublikowano 5 września 20159 l Th' Faith Healers - Everything, All at Once Forever 20-minutowy noise rockowy trans, coś pięknego. Na YT jest jakaś biedna pocięta wersja, polecam tę ze Spotify. Edytowane 5 września 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 9 września 20159 l Nie mam słów, by opisać, jak wspaniały jest to utwór. I płyta. Nie sądziłem, że jeszcze kiedyś doznam takiego dreszczyku emocji jak po "Slow Riot...", "Willpower" czy "Jane Doe". Jeszcze "Gin". Ostatnia wielka płyta przed tą od Deafheaven. Użyję więc zwrotu uniwersalnego, który każdy odczyta tak jak chce. (pipi).
Opublikowano 10 września 20159 l nowa płyta nervosas, mgła też doje.bana a ogólnie to nie słucham muzyki
Opublikowano 13 września 20159 l Machine Head ft Nergal Davidan w b90 MIAZGA! Na żywo brzmiało to mocarnie. Edytowane 14 września 20159 l przez mars75
Opublikowano 22 września 20159 l Nowy Parkway Drive https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLcZMZxR9uxC8HJVsXnkKlP9p4sXmr8BTN Edytowane 22 września 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 22 września 20159 l No Marsie, sprawdzę jak będę w domu, na słuchawkach Ten rok był dla mnie obfity jeśli chodzi odkrywanie nowej muzyki i jak na razie nic nie wywołało u mnie takie opadu szczęki. Nowy wokal daje radę @0:38
Opublikowano 29 września 20159 l Autor u góry mgła na dole pedauy z dejwhewen xd Jakiś czas temu wychodziłem z kina tuż przed zamknięciem, a tam gościu w koszulce (czy tam nawet tanktopie) Mgły odkurzał wykładzinę. Zawsze mnie śmieszą ludzie w ciuchach trv black metalowych zespołów wykonujący normalne czynności, jak na tym zdjęciu, co koleś z facepaintem pompuje oponę do roweru.
Opublikowano 2 października 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=z0jw5qBgUuo najlepszy tekst na świecie