Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

wiki1993

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koncept na tą płytę jest prosty i chwytliwy. Pomieszać Sepulture z Panterą zaprawić ostrym sosem i sukces gotowy.

Ornit w media markt vinyl jest za 64 zeta. Ja już swój mam ;)

Opublikowano

Wczoraj widziałem ale to nie moje klimaty. Wokal jest zbyt czysty :dynia:  Zresztą, spłukany jestem. Czekam żeby mi majhem przysłał z Węgier koncertówkę DMDS (2nd pressing), u jakiegoś typa z discogs zamówiłem pierwsze wydanie Chimery (bo niby znaleźli w magazynie pudło z lekko uszkodzonymi kopertami), Agonia zbiera się na wysyłkę kilku płyt Urgehal a pod koniec lipca ma do mnie dotrzeć debiut The Order niejakiego Billy'ego Messiaha i Manheima. A jeszcze chciałbym zapolować na reedycję Entombed (i chętnie dodałbym do tego Mediolanum Capta Es) z mystic.pl. Musze tylko sprzedać kilka rzeczy :sorcerer:  Potem zamawiam już tylko 1st pressy (chyba, że mnie najdzie ochota na kompletowanie Darkthrone).

• Plusik 1
Opublikowano

Album dobry, ale nie przebija ani 'Blood Mantra' ani tym bardziej 'Carnival Is Forever'. 

Perkusja w stosunku do poprzedników jest za bardzo schowana i albo to wina ripa, albo produkcja też nie ma tej krystaliczności co tamte albumy.

Niemniej wchodzi kurewsko dobrze, 'One-eyed nation' oraz 'Never' najlepsze imho.

Opublikowano

o do ch.uja ale to dobre

polecam całą płytę

mazzeo serio polecasz płyte z 1997, który każdy zna? xD

Opublikowano (edytowane)

To nie temat "polecam nowe płyty", yeno co wy(pipi)ało. Mnie na przykład wczoraj wyebało "You Fail Me", no, znane, ale słucham se i kurde, ale to dobre w ciul. Takie uczucia.

Swoją drogą podobnie miałem też wczoraj z zupełnie nieunderową i raczej mało cenioną płytą, którą też znam całe życie, ale nadal słuchając nie mogę uwierzyć, jakie to dobre:

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Nie no Death From Above 1979 ta plyta to (pipi)y majstersztyk, royal blood może być a nowa qotsa to kek. Nie wiem czy kiedyś miałem tak obojętne odczucia wobec tej kapeli.

Opublikowano

dwie najlepsze płyty metalowe obok ruins of beverast jakie slyszłem w tym roku :cool: