Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Wpisałbym też 40 Watt Sun, czyli kolejną kapelę Patricka Walkera. Ich widziałem jako suport przed My Dying Bride. Wesoło nie było. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Przy okazji ich nowego albumu wróciłem do London i znowu mnie wyje.bało. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Ja pi.e.rdolę, jakie to jest zło :O 2 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 ...to dla rozluźnienia atmosfery może takie wesołki: Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Sobotnia noc mnie wyjebała z kapcioszków Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 No kuuurwa, Immortal bez Abbatha, nie powiem, pyszniutki. Jest dużo zimy, ale zamiast śniegu napierdala lodem. . 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 Własnie miałem to wstawiać, jeden kawałek a juz mi sie bardziej podoba od solowego Abbatha, wokale tez bardziej mi podchodzą Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 @Butt i cyk drugi singiel z nowej płyty, trochę krótki ale przyjemny Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Graveyard z rana jak śmietana. Dzięki, nie spodziewałem się, że jeszcze coś udostępnią przed premierą płyty. Cytuj
michal 558 Opublikowano 27 maja 2018 Opublikowano 27 maja 2018 Killdozer - Man of Meat czyli znow piekne slowa A little man made of meatTried to get me in my sleepA little man made of meatTried to get me in my sleepBut I thank the Lord that I always sleepWith a gun under my bedI fired it once, and I fired it twiceI shot the meat man in the headHe fell over and with a quiverThe man of meat was deadBut it was not a man at allI shot my own cock off insteadWell I'm a member of the NRAI like everything to be my wayWell I got a cock and I got a gunWhich one's bigger? my number oneDo I wear it on the left, do I wear it on the right?And where do I put it when it's late at night?Well I carry it with me wherever I roamTo keep the communist homos from invading my homeI ride high in the saddle and I shoot my gunBecause a cowboy's work is never doneAh ha ha HA haAh ha ha AH haAh ha ha HA haAh ha ha AH haA little man made of meatTried to get me in my sleepA little man made of meatTried to get me in my sleep <nuci podczas jazdy na rowerze> Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Znają się makaroniarze na rzeczy. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 O pierdolęęęęę, ale się bujam do tej płyty Bonus Pet Shop Boysów to jest god tier. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Powrócę raz jeszcze do niedawnej premiery płyt Funeral mist - Hecatomb. Brak mi słów żeby opisać jak kapitalna to płyta, dla mnie jedna z najlepszych black metalowych płyt kilku ostatnich lat. Zagralo tutaj wszystko sam materiał bardzo agresywny ze spójną linią melodyjną i wieloma wstawkami, zwolnieniami które potęgują klimat. Realizacja, sam mix też jest bardzo dobrej jakości co dla black metalowych purystów może sie okazać trochę ugrzecznione lecz w mojej ocenie sprawdza sie znakomicie przy dobrej jakości sprzęcie. Nareszcie słychać praktycznie każdy smaczek, instrument czy ryk Ariocha. Sama okładka plyty też jest kapitalna i bardzo się zgrywA z albumem który powala na łopatki ;). Ciężko mi wskazać jakiś konkretny kawałek który robi najbardziej bo tu każdy utwór to majstersztyk. Bardzo czekałem na nowe wydawnictwo Marduka lecz obecnie o wiele bardziej chciałbym usłyszeć płytę FM na żywo w wykonaniu tej kapeli. Liczę na to że Mortuus pokusi się o jakiś smaczek na jesiennej trasie. 1 Cytuj
ornit 2 961 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 (edytowane) Bez przesady. Aż tak dobry to nie jest Mi brakuje chaosu i zła z "Salvation" czy nawet z "Maranathy". Ten nowy album jest taki bardziej casualowy, przystępniejszy, łatwiejszy w odbiorze. Mimo to, w porównaniu z obecnymi produkcjami, jest to materiał wybitny ale raczej z tego względu, że konkurencja jest licha. Edytowane 19 czerwca 2018 przez ornit Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Jak dla mnie Maranatha i Hekatomb cudeńko. Salvation dobre, a Devilry nuda niestety. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 2 godziny temu, ornit napisał: Mi brakuje chaosu i zła Zło to z tej płyty wylewa się wiadrami jak zresztą z każdej produkcji w którą angażuje się Mortuus Cytuj
ornit 2 961 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Wytłumaczenie jest tylko jedno. Słuchaliśmy innej płyty. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Wytłumaczenie jest jeszcze bardziej banalne, mamy różne gusta jeżeli chodzi o muzykę Ty nie musisz podzielać mojego ja Twojego Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 a wy kur/wa co? dalej obesrana vik to r iaaaa czy inne heka(pipi)? Nawet mi was nie żal. 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 2 godziny temu, tukan napisał: a wy kur/wa co? dalej obesrana vik to r iaaaa czy inne heka(pipi)? Nawet mi was nie żal. Zastanawiałem się właśnie nad wyjazdem do Wawy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Nowy YOB to klasa sama w sobie: Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 14 godzin temu, tukan napisał: a wy kur/wa co? dalej obesrana vik to r iaaaa czy inne heka(pipi)? Nawet mi was nie żal. ooo, Wiegedood bdb, nie dotarło do mnie, że jest nowy materiał <3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Fajna pakieta, Yob trochę nuda ale Wigeedood dobroć przejde się. Dla fanów Ken Mode czy starych Melvins czy innych noise rocków, zaje.biste, @tukan, @milan wołam , Edytowane 2 lipca 2018 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi