Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Linkowałem :yao: Dla mnie płyta roku.

because i caaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Opublikowano
5 minut temu, ornit napisał:

Linkowałem

wiem kolego, za sprawą noise magazine i mając w pamięci że wrzucałeś do pochwal się zbadałem album i jest super!

Opublikowano

Było już kilka razy, ale mam to w du.pie, bo ta płyta za każdym przesłuchaniem wciąga mocniej i głębiej. Mroczne psychodelicznie pomieszanie gatunków, jakiego nie słyszałem od czasu ostatniego albumu Ruins of Beverast. 

Opublikowano

Słuchając tego albumu czuję straszną nostalgię, nie wiem czemu, ale to nie dlatego, że muzyka jest dość doomowata. Czuje się jakbym słuchał czegoś, co lubiłem z 10 - 15 lat temu, ale jakbym był w tamtym czasie i słuchał tego po raz pierwszy. 

Opublikowano

Outre, nowy Kriegsmaschine... no obrodziło albumami z najwyższej półki. Taki behemoth przy tym brzmi jak jakieś słodkie popowe granie dla mas.

Opublikowano

A do tego wczoraj pokazał się nowy In Twilight's Embrace, tyle dobra w ciągu tygodnia, że głowa mała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry album

Opublikowano

Jest w pytę, taki nie za hacepankowy nie za metalowy :nosacz3:, ale i tak myślę, że Owls Woods Graves rozda na koniec roku. Swoją drogą wrzucili ostatnio na swoim profilu ciekawą płytkę z lat 90ych. Nie znałem, miło się zapętla ostatnimi czasy.