Opublikowano 5 grudnia 201014 l Kupię jakąś ciekawą książkę po angielsku, za niewygórowaną cenę :potter:
Opublikowano 5 grudnia 201014 l czy wiesz w ogole po ile ta ksiazka chodzi po aukcjach? myslisz ze jakis ciec z forum o konsolach sprzeda ja za 40 zl? Dokładnie tak pomyślałem. A nóż się trafi. kur.wa, 100 jest wlasnie ludzka cena, bo ksiazka jest tyle warta. @koval napisal ze szuka jelenia. Nie jestem do końca przekonany czy książka mająca 100 stron jest warta ponad sto złotych.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Kupię Sex Wars Lema, najlepiej wydanie w twardej oprawie, co rok temu było w Empikach, chyba z inicjatywy Wyborczej.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l czy wiesz w ogole po ile ta ksiazka chodzi po aukcjach? myslisz ze jakis ciec z forum o konsolach sprzeda ja za 40 zl? toć napisał, ze w ludzkiej cenie chce nabyc.. powyzej 100 zl, czy ile ona tam na allegro stoi, to racja, za duzo kur.wa, 100 jest wlasnie ludzka cena, bo ksiazka jest tyle warta. @koval napisal ze szuka jelenia. Nie ma co skakać sobie do gardeł, bo ta książka właśnie po tyle na "all" chodzi. Chyba nawet dzisiaj widziałam - używana, stan bdb. 129 zeta
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Kupię "Ja, Ozzy. Autobiografia". W Empiku i księgarniach się cenią 69złociszy
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Kupie 2 pierwsze części Wiedżmina,te wydania z białymi okładkami,nie te najnowsze co wyszły.
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Sprzedam/zamienię: J. Clarkson- Wściekły od Urodzenia, stan prawie że idealny. Zamienię najchętniej na 'Świat wg. Clarksona', 'Opętanych' Palahniuka, albo 'Ja Ozzy, Autobiografia'.
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Q-Jot - może chcesz autobiografię Ozziego z dedykacją autora? Posiadam takową <lans> Oczywiście żartuję - nie jest na sprzedaż. Cenna pamiątka. Żeby nie było offtopu: sprzedam/zamienię 4 książki Wiecha m.in. Mąż za 1000zł i inne z reportażami z przedwojennych gazet. Zamieniłbym najchętniej na Kirsta lub Steinbecka.
Opublikowano 12 lutego 201114 l Sprzedam: Terry Pratchett Straż Nocna, Cormac McCarthy Krwawy Południk, Robert T. Kiyosaki Bogaty Ojciec Biedny Ojciec, Dan Brown Kod Leonarda DaVinic. Wszystkie książki po za ostatnią w oprawie miękkiej.
Opublikowano 13 lutego 201114 l KUPIE Raymond Queneau Zazi w metrze wydawca: Państwowy Instytut Wydawniczy tytuł oryginału: Zazie dans le métro
Opublikowano 22 lutego 201114 l kupię Wahadło Foucaulta - Umberto Eco Sto Lat samotności - Marquez Czarodziejska Góra - Tomasz Mann Idiota- Dostojewski Imię Róży - Eco Smutek Miłości - Frederic Pajak Zamek - Kafka
Opublikowano 22 lutego 201114 l Kupię. Tytuł: Zombie survival Autor: Max Brooks zamawiaj z amazona, tania jest. W Polsce to raczej rzadko kto sprzedaje. Weź odrazu World War Z. Bardziej w stylu historii, ale chyba najlepsza rzecz o zombi jaka istnieje.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Kupię. Tytuł: Zombie survival Autor: Max Brooks zamawiaj z amazona, tania jest. W Polsce to raczej rzadko kto sprzedaje. Weź odrazu World War Z. Bardziej w stylu historii, ale chyba najlepsza rzecz o zombi jaka istnieje. Dzięki za info. World War Z - leży u mnie na półce, przeczytałem 2 razy, jak dla mnie maestria
Opublikowano 13 marca 201114 l do sprzedania : ''Spisek przeciwko Ameryce '' Philipa Rotha ''Droga'' Cormaca McCarthego ''Szmira'' Bukowskiego ''Bastion'' Stephena Kinga ''Bezsenność'' Stephena Kinga ''Potęga podświadomości'' Josepha Murphego ''Cząstki elementarne'' Michela Houellebecqa + książek Henrego Millera stan db lub raczej bdb.
Opublikowano 13 marca 201114 l Hej M, nie jesteś może na exordium pod nickiem jayjayPL? Identyczny post się tam pojawił ostatnio. Przy okazji zapytam czy Szmira jest dobra na początek znajomości z Bukowskim i ile za nią + ile za Bastion?
Opublikowano 13 marca 201114 l Szmira jest calkiem lajtowa, mozesz brac. jayjayPL to tez przeciez ma na lastfm taki nick , wiec to on. jakie ksiazki Millera? ;]
Opublikowano 13 marca 201114 l no _M_ i jayjayPL to ja koval Bukowskiego lepiej zacząć od wcześniejszych książek ''Klopoty to męska specjalność'' , ''Kobiety''(chyba najbardziej mi podesza), ''Listonosz'' i ''Factotum''. Oprocz tego są dwa filmy z czego ten starszy z r. ''Ćma barowa'' z Mickeyem Rourkiem jest lepsza od ''Factotum'' . Szmira tak jak na exo mówilem 18pln. a Bastion za 35zł. banny : całe Różoukrzyżowanie (Sexus,Nexus,Plexus) , korespondencje z Lawrencem Durellem i Blaisem Cendrarsem , ''Pamiętać by pamiętać'' i coś tam jeszcze .Sprzedaje tylko w całości za 200pln.