Gość Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Kupię jakąś ciekawą książkę po angielsku, za niewygórowaną cenę :potter: Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 czy wiesz w ogole po ile ta ksiazka chodzi po aukcjach? myslisz ze jakis ciec z forum o konsolach sprzeda ja za 40 zl? Dokładnie tak pomyślałem. A nóż się trafi. kur.wa, 100 jest wlasnie ludzka cena, bo ksiazka jest tyle warta. @koval napisal ze szuka jelenia. Nie jestem do końca przekonany czy książka mająca 100 stron jest warta ponad sto złotych. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 to jestes w bledzie/gupi. 1 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Kupię Sex Wars Lema, najlepiej wydanie w twardej oprawie, co rok temu było w Empikach, chyba z inicjatywy Wyborczej. Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 czy wiesz w ogole po ile ta ksiazka chodzi po aukcjach? myslisz ze jakis ciec z forum o konsolach sprzeda ja za 40 zl? toć napisał, ze w ludzkiej cenie chce nabyc.. powyzej 100 zl, czy ile ona tam na allegro stoi, to racja, za duzo kur.wa, 100 jest wlasnie ludzka cena, bo ksiazka jest tyle warta. @koval napisal ze szuka jelenia. Nie ma co skakać sobie do gardeł, bo ta książka właśnie po tyle na "all" chodzi. Chyba nawet dzisiaj widziałam - używana, stan bdb. 129 zeta Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Kupię "Ja, Ozzy. Autobiografia". W Empiku i księgarniach się cenią 69złociszy Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Kupie 2 pierwsze części Wiedżmina,te wydania z białymi okładkami,nie te najnowsze co wyszły. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 kupię: 'Nieznane Arcydzieło' Balzaca także: Udław się Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Sprzedam/zamienię: J. Clarkson- Wściekły od Urodzenia, stan prawie że idealny. Zamienię najchętniej na 'Świat wg. Clarksona', 'Opętanych' Palahniuka, albo 'Ja Ozzy, Autobiografia'. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Q-Jot - może chcesz autobiografię Ozziego z dedykacją autora? Posiadam takową <lans> Oczywiście żartuję - nie jest na sprzedaż. Cenna pamiątka. Żeby nie było offtopu: sprzedam/zamienię 4 książki Wiecha m.in. Mąż za 1000zł i inne z reportażami z przedwojennych gazet. Zamieniłbym najchętniej na Kirsta lub Steinbecka. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Sprzedam: Terry Pratchett Straż Nocna, Cormac McCarthy Krwawy Południk, Robert T. Kiyosaki Bogaty Ojciec Biedny Ojciec, Dan Brown Kod Leonarda DaVinic. Wszystkie książki po za ostatnią w oprawie miękkiej. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Kupię. Tytuł: Zombie survival Autor: Max Brooks Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 KUPIE Raymond Queneau Zazi w metrze wydawca: Państwowy Instytut Wydawniczy tytuł oryginału: Zazie dans le métro Cytuj
Anakazael 0 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 KUPIE "Dragon Age Utracony Tron" - Gaider David Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 kupię Wahadło Foucaulta - Umberto Eco Sto Lat samotności - Marquez Czarodziejska Góra - Tomasz Mann Idiota- Dostojewski Imię Róży - Eco Smutek Miłości - Frederic Pajak Zamek - Kafka Cytuj
django 549 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Kupię. Tytuł: Zombie survival Autor: Max Brooks zamawiaj z amazona, tania jest. W Polsce to raczej rzadko kto sprzedaje. Weź odrazu World War Z. Bardziej w stylu historii, ale chyba najlepsza rzecz o zombi jaka istnieje. 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Kupię. Tytuł: Zombie survival Autor: Max Brooks zamawiaj z amazona, tania jest. W Polsce to raczej rzadko kto sprzedaje. Weź odrazu World War Z. Bardziej w stylu historii, ale chyba najlepsza rzecz o zombi jaka istnieje. Dzięki za info. World War Z - leży u mnie na półce, przeczytałem 2 razy, jak dla mnie maestria Cytuj
michal 558 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 do sprzedania : ''Spisek przeciwko Ameryce '' Philipa Rotha ''Droga'' Cormaca McCarthego ''Szmira'' Bukowskiego ''Bastion'' Stephena Kinga ''Bezsenność'' Stephena Kinga ''Potęga podświadomości'' Josepha Murphego ''Cząstki elementarne'' Michela Houellebecqa + książek Henrego Millera stan db lub raczej bdb. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Hej M, nie jesteś może na exordium pod nickiem jayjayPL? Identyczny post się tam pojawił ostatnio. Przy okazji zapytam czy Szmira jest dobra na początek znajomości z Bukowskim i ile za nią + ile za Bastion? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Szmira jest calkiem lajtowa, mozesz brac. jayjayPL to tez przeciez ma na lastfm taki nick , wiec to on. jakie ksiazki Millera? ;] Cytuj
michal 558 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 no _M_ i jayjayPL to ja koval Bukowskiego lepiej zacząć od wcześniejszych książek ''Klopoty to męska specjalność'' , ''Kobiety''(chyba najbardziej mi podesza), ''Listonosz'' i ''Factotum''. Oprocz tego są dwa filmy z czego ten starszy z r. ''Ćma barowa'' z Mickeyem Rourkiem jest lepsza od ''Factotum'' . Szmira tak jak na exo mówilem 18pln. a Bastion za 35zł. banny : całe Różoukrzyżowanie (Sexus,Nexus,Plexus) , korespondencje z Lawrencem Durellem i Blaisem Cendrarsem , ''Pamiętać by pamiętać'' i coś tam jeszcze .Sprzedaje tylko w całości za 200pln. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Dzięki za info. Bastion niestety odpuszczam bo przeje.bałem kasę. ;s Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi