Opublikowano 16 października 201113 l Wymienię Nie chciało mi się przepisywać. Lenistwo osiągnęło nowy poziom. - Hobbit + Silmarillion Tolkiena + Śnieg Pamuka + Lala Dehnela Edytowane 1 listopada 201113 l przez Kmiot
Opublikowano 15 grudnia 201113 l Sprzedam książkę MYST (3 tomy w jednym, Book of Atrus, Book of Ti'ana, Book of D'ni), jest to wydanie angielskie, takie jak >> tu << Fascynacja światem Myst już mi przeszła. Edytowane 15 grudnia 201113 l przez Andreal
Opublikowano 6 stycznia 201213 l pozbęde się palahniukowych opętanych, fight clubu, bukowskiego mam kłopoty to męska specjalność, wymienię Gomorre Roberto Saviano chcę wszystko od Cormac mcCarhty (-krwawy południk, to mam) Edytowane 6 stycznia 201213 l przez banny
Opublikowano 6 stycznia 201213 l pw. aha i jeszcze sto lat samotnosci imie róży wydania te z gazety wyborczej
Opublikowano 6 stycznia 201213 l KUPIĘ , PRZYJMĘ, WYMIENIĘ ALBUMY MALARSKIE, KSIĄŻKI ZWIĄZANE ZE SZTUKĄ, BIOGRAFIE ARTYSTÓW, O ARCHITEKTURZE, FOTOGRAFII ,WSZYSTKO W TYM KIERUNKU! (z wyłączeniem kina, teatru) kontakt: pw, lub cornelrysuje@gmail.com Edytowane 6 stycznia 201213 l przez banny
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Jak z przesyłką w bardzo dobrym stanie to mogę kupić, na wymianę mam chyba tylko Clarkson- wściekły od urodzenia.
Opublikowano 15 stycznia 201213 l nie, ale dzieki za przypomnienie. powinienem tam zalozyc konto zapewne mozna sie tam wymieniac? ok juz mam : ) Edytowane 15 stycznia 201213 l przez banny
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Takie Palahniuki powinny Ci pójść od ręki, ale na pozostałe też pewnie ktoś się połasi. To nic nie kosztuje, a całkiem sporo społeczność się tam kręci, więc szanse znacznie większe, niż tutaj.
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Banny, masz jeszcze 'Kłopoty to męska specjalność'? Jeśli tak, to mam 'Drogę' McCarthy'ego, zainteresowany?
Opublikowano 25 stycznia 201213 l 'Droge' to pewno masz z ta filmowa okladka? ona jest straszna! a moze chcesz kupic klopoty? 22 zl z wysylka?
Opublikowano 26 stycznia 201213 l Tak, z filmową ;P Chociaż IMO nie jest straszna Niestety nie mam obecnie hajsu, więc nic z tego
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Wymienię książkę Wojciecha Manna Rock-Mann. Stan bdb. Najchętniej na biografię Lemmiego Biała gorączka lub nowego Manna (nie pamiętam tytułu). W razie czego pw.
Opublikowano 10 lutego 201213 l george rr martin - gra o tron, twarda okładka filmowa - 30zł michael houllebecq - możliwości wyspy, twarda - 25zł marian pilot - pióropusz, miękka, nówka - 25zł (NAGRODA NAJKI 2011 !!!1) chuck palahniuk - powiedz wszystko, miękka - 20zł wszysyko oprócz "pióropusza" czytane raz, prawie jak nowe. jestem otwarty na negocjacje.