Opublikowano 7 lipca 201212 l Sprzedam/wymienię: Jacek Dukaj - Córka Łupieżcy Jacek Dukaj - Extensa H. P. Lovecraft - Zew Cthulhu Cormac McCarthy - Droga Wymienię na coś Bukowskiego, 'Piekielny Brooklyn' Huberta Selby'ego Juniora albo coś od Palahniuka. Edytowane 8 lipca 201212 l przez wiki1993
Opublikowano 8 lipca 201212 l Kupię Diabelskie skrzypce M.Federowskiego Jakby ktoś miał to proszę pisać na pw
Opublikowano 11 lipca 201212 l Sprzedam Clancy'ego w oryginale po angielsku: gruba księga pt. "Three complete novels", ładnie wydana i zawierająca naraz 3 czołowe utwory pana Toma. M.in "The sum of all fears" + jakieś jeszcze dwa. Dla zainteresowanego sprawdzę, porobię zdjęcia itd.
Opublikowano 19 września 201212 l a ulissesa przeczytałeś ziomek? czy tylko udajesz większego ynteligenta niż jesteś?
Opublikowano 19 września 201212 l i na przyszłość pisac konkrety bo musze mieć za co pić whisky z colą.
Opublikowano 20 września 201212 l Sprzedam: Jacek Dukaj - Córka Łupieżcy Jacek Dukaj - Extensa H. P. Lovecraft - Zew Cthulhu Cormac McCarthy - Droga Stieg Larsson - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet Michael McDowell & Tabitha King - W cieniu płonących świec Anthony Burgess - Mechaniczna Pomarańcza (wydanie kieszonkowe) Rafał Kosik - Kameleon Anna Starobiniec - Schron 7/7 Ceny do ustalenia, ale powiedzmy, że +/- 20 zł za sztukę. Ewentualnie wymienię na 'Kłopoty to męska specjalność' lub 'Na południe od nigdzie' Bukowskiego (tja, na pewno ktokolwiek ma ten drugi zbiór xdd) lub 'Rozbitka' Palahniuka. Edytowane 20 września 201212 l przez wiki1993
Opublikowano 30 września 201212 l Wrzucam tutaj, bo zaden inny temat na to nie pasuje (poza promocje i okazje na pchlim targu - no ale nie kazdy tam wchodzi, to wrzuce tez i tutaj). W empiku jest promocja na ksiazki fantasy - jak kupisz 2, to 3 dostajesz gratis. Skusilem sie na trylogie pana lodowego ogrodu (nowe wydanie) za ~ 86zl, wiec troche taniej niz na allegro. Tak btw przeswietne jest to wydanie - w ksiazkach sa ilustracje, ogladka ma wytloczone wypuklosci; co prawda jest w miekkiej oprawie, ale za to jest ona calkiem niezlej jakosci (nie jest to kawalek slabego kartoniku jak w przypadku ksiazek ze swiata dysku).
Opublikowano 7 października 201212 l Kupie: Potepieni i Fight Club - Palahniuk Kolor Magii - Pratchett Buszujacy w zbozu - Salinger Ksiazki Malcolma Gladwella
Opublikowano 9 października 201212 l Kupię Jeff Lindsay 'Dekalog Dextera' / 'Dekalog dobrego Dextera' i dalsze części serii. dandrusieczko@gmail.com lub pw .
Opublikowano 8 lutego 201312 l Kupię Idiotę - Dostojewskiego, jeśli ktoś posiada, bo w księgarniach nie do dostania.
Opublikowano 8 lutego 201312 l http://allegro.pl/listing.php/search?string=idiota+dostojewski&category=79153&sg=0 tylko nie wiem czemu jedyna 'nowa' książka kosztuje 60 zł?!
Opublikowano 9 lutego 201312 l Za 60 (+ 15 przesyłka) to ja wiem, że jest na Allegro, ja chcę zapłacić tyle, ile cena na niej czyli 30 zł.
Opublikowano 9 lutego 201312 l ja mialem taka wersje http://allegro.pl/idiota-fiodor-dostojewski-i3012124504.html byla ok.
Opublikowano 20 lutego 201312 l KUPIĘ Człowiek bez właściwości Roberta Musila up, tylko w całości. Wszystkie tomy.
Opublikowano 20 lutego 201312 l S: 3 powieści w jednym wydaniu w j. angielskim - T. Clancy. Cena dla chętnego do uzgodnienia Pamuk - Nowe życie Schlink - Lektor jak ktoś chętny pisać PM
Opublikowano 22 lutego 201312 l Piszę tu bo nie wiem gdzie, info dobre dla wrocławiaków. W CH Korona [na psiaku] jest wyprzedaż 75%/80% [od ceny na okładce] na cały asortyment księgarni westbild/świat książki. Wczoraj kupiłem 'Szpiega' Johna le Carre za 8,70zl przy czym cena z okładki to 35zł. ;O
Opublikowano 22 lutego 201312 l Kasjerka mówiła że do 15 marca ale dodała że towar szybko schodzi. Przy mnie jakaś baba brała dwie pełne reklamówy xD