Skocz do zawartości

!! KUPIE/SPRZEDAM KSIĄŻKĘ !!

Featured Replies

Opublikowano

Kupię: Fabryka Os - Iain Banks.

Jestem nieoczytanym chamem, nie wiem nawet gdzie szukać tej książki. Poluje na allegro od jakiegoś czasu, ale się nie pojawia. Na Merlinie i Empiku jest niedostępna. Polećcie mi jakieś dobre księgarnie internetowe, może uda się kupić bo na razie google odsyła mnie tylko do recenzji tej książki albo do sklepów gdzie nakład się wyczerpał...

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 187,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• i twoja matke tez

• to jestes w bledzie/gupi.

• zamawiaj z amazona, tania jest. W Polsce to raczej rzadko kto sprzedaje. Weź odrazu World War Z. Bardziej w stylu historii, ale chyba najlepsza rzecz o zombi jaka istnieje.

Opublikowano

Kupię Fight Club, Buszującego w Zbożu, Idiotę i Gomorrę Roberta Saviano.

Opublikowano

Będę miał pod koniec sierpnia na sprzedaż 2 nowe biografie Sergio Ramosa, a także 4 do wygrania w konkursie (ale to pewnie nikogo nie interesuje :D)

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

Ale pewnie będę musiał dzwonić do swoich ex i ciotek z Kanady, żeby kupiły od ciebie bon na hotel w Singapuru

Opublikowano

W sumie to już mało śmieszne to. 

Gdyby ktoś był zainteresowany konkursem, to będzie na fanpage Real Madryt Polska.

A 2 egzemplarze będę miał do sprzedania na serio ;)

Opublikowano

Kupię: Fabryka Os - Iain Banks.

Jestem nieoczytanym chamem, nie wiem nawet gdzie szukać tej książki. Poluje na allegro od jakiegoś czasu, ale się nie pojawia. Na Merlinie i Empiku jest niedostępna. Polećcie mi jakieś dobre księgarnie internetowe, może uda się kupić bo na razie google odsyła mnie tylko do recenzji tej książki albo do sklepów gdzie nakład się wyczerpał...

A to wogole wyszło w wersji PL ? Na allegrze widziałem tylko w oryginale ...

( ale opis daje radę , narobiłes mi na nią ochoty )

Opublikowano

Kurde, mi też narobiliście smaka :D Wyszła po polsku na pewno, ale na allegro w chwili obecnej nie ma nawet w oryginale. Jak ktoś namierzy to niech da znać ;)

EDIT: Po angielsku jednak jest, sorry.

Edytowane przez wiki1993

Opublikowano

Na allu są : " the wasp factory " i to kilka sztuk za grosze.

Swoją drogą kiedys naszukałem się M Twaina " listy z ziemi " i " tajemniczy przybysz" tez w koncu pojawiły sie na allu , jakis antykwariat wystawił po chyba 5 zeta o_O .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedam "Potępieni" Chucka Palahniuka. Stan bardzo dobry, cena do uzgodnienia. Ewentualnie wchodzi w grę wymiana.

Opublikowano

Kurde, mi też narobiliście smaka :D Wyszła po polsku na pewno, ale na allegro w chwili obecnej nie ma nawet w oryginale. Jak ktoś namierzy to niech da znać ;)

EDIT: Po angielsku jednak jest, sorry.

Ha ! wyrwałem dzisiaj na allegro :) :) :) wersja PL z antykwariatu za 12 zyla .
Opublikowano

Do 9 września trwa pormocja na fantastyke Wydawnictwa Literackiego, można kupić dobre książki za grosze. Polecam Lód, Króla Bólu i Honor Złodzieja! 

1271757_508562092553010_960563914_o.jpg

Opublikowano

Lód już mam, szkoda, że Xavras Wyżryn jako audiobook :/ Pozostałe są warte uwagi, czy można sobie odpuścić?

Opublikowano

---

Edytowane przez RajuPL

Opublikowano

Kupię najlepiej cały zestaw książek cyklu Hyperion :)

Opublikowano

sprzedam( tylko i wyłącznie w komplecie):

Bastion Stephena Kinga

Szmira Charlesa Bukowskiego

Cząstki Elementarne Michela Houellebecqa

Potęga Podświadomości Josepha Murphego

Nocny pociąg do Lizbony Pascala Merciera

Bezsenność Stephena Kinga

cena do uzgodnienia

Edytowane przez _M_

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś "Zły do szpiku kości" Dennisa Rodmana ? Chętnie kupię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kuponik o wartości 100zł na zakup elektronicznej(ebooki, audiobooki) klasyki literatury w Nextro.pl. Oddam za 3 dyszki. 

Opublikowano

Sprzedam Drogę Mccarthyego. W piątek przyniósł listonosz. Broszura. 20 z wysyłką.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Złego, stare wydanie i w sumie mógłbym sprzedać albo wymienić się ;)