Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Kupię: Fabryka Os - Iain Banks. Jestem nieoczytanym chamem, nie wiem nawet gdzie szukać tej książki. Poluje na allegro od jakiegoś czasu, ale się nie pojawia. Na Merlinie i Empiku jest niedostępna. Polećcie mi jakieś dobre księgarnie internetowe, może uda się kupić bo na razie google odsyła mnie tylko do recenzji tej książki albo do sklepów gdzie nakład się wyczerpał...
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Kupię Fight Club, Buszującego w Zbożu, Idiotę i Gomorrę Roberta Saviano.
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Będę miał pod koniec sierpnia na sprzedaż 2 nowe biografie Sergio Ramosa, a także 4 do wygrania w konkursie (ale to pewnie nikogo nie interesuje ) Edytowane 10 sierpnia 201311 l przez Norbi13
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Ale pewnie będę musiał dzwonić do swoich ex i ciotek z Kanady, żeby kupiły od ciebie bon na hotel w Singapuru
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l W sumie to już mało śmieszne to. Gdyby ktoś był zainteresowany konkursem, to będzie na fanpage Real Madryt Polska. A 2 egzemplarze będę miał do sprzedania na serio
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Kupię: Fabryka Os - Iain Banks. Jestem nieoczytanym chamem, nie wiem nawet gdzie szukać tej książki. Poluje na allegro od jakiegoś czasu, ale się nie pojawia. Na Merlinie i Empiku jest niedostępna. Polećcie mi jakieś dobre księgarnie internetowe, może uda się kupić bo na razie google odsyła mnie tylko do recenzji tej książki albo do sklepów gdzie nakład się wyczerpał... A to wogole wyszło w wersji PL ? Na allegrze widziałem tylko w oryginale ...( ale opis daje radę , narobiłes mi na nią ochoty )
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Kurde, mi też narobiliście smaka Wyszła po polsku na pewno, ale na allegro w chwili obecnej nie ma nawet w oryginale. Jak ktoś namierzy to niech da znać EDIT: Po angielsku jednak jest, sorry. Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez wiki1993
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Na allu są : " the wasp factory " i to kilka sztuk za grosze. Swoją drogą kiedys naszukałem się M Twaina " listy z ziemi " i " tajemniczy przybysz" tez w koncu pojawiły sie na allu , jakis antykwariat wystawił po chyba 5 zeta o_O .
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Sprzedam "Potępieni" Chucka Palahniuka. Stan bardzo dobry, cena do uzgodnienia. Ewentualnie wchodzi w grę wymiana.
Opublikowano 2 września 201311 l Kurde, mi też narobiliście smaka Wyszła po polsku na pewno, ale na allegro w chwili obecnej nie ma nawet w oryginale. Jak ktoś namierzy to niech da znać EDIT: Po angielsku jednak jest, sorry. Ha ! wyrwałem dzisiaj na allegro :) wersja PL z antykwariatu za 12 zyla .
Opublikowano 3 września 201311 l Do 9 września trwa pormocja na fantastyke Wydawnictwa Literackiego, można kupić dobre książki za grosze. Polecam Lód, Króla Bólu i Honor Złodzieja!
Opublikowano 3 września 201311 l Lód już mam, szkoda, że Xavras Wyżryn jako audiobook Pozostałe są warte uwagi, czy można sobie odpuścić?
Opublikowano 16 września 201311 l sprzedam( tylko i wyłącznie w komplecie): Bastion Stephena Kinga Szmira Charlesa Bukowskiego Cząstki Elementarne Michela Houellebecqa Potęga Podświadomości Josepha Murphego Nocny pociąg do Lizbony Pascala Merciera Bezsenność Stephena Kinga cena do uzgodnienia Edytowane 16 września 201311 l przez _M_
Opublikowano 25 listopada 201311 l Mam kuponik o wartości 100zł na zakup elektronicznej(ebooki, audiobooki) klasyki literatury w Nextro.pl. Oddam za 3 dyszki.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Sprzedam Drogę Mccarthyego. W piątek przyniósł listonosz. Broszura. 20 z wysyłką.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Mam Złego, stare wydanie i w sumie mógłbym sprzedać albo wymienić się