Opublikowano 23 marca 201411 l Sprzedam bądź zamienię: Zaczyn. O Zofii i Oskarze Hansenach - OŚCI - Karpowicz Książki raz czytane, jak nowe. bump
Opublikowano 23 marca 201411 l Banny napisz coś więcej o tych Ościach, to może kupię? Chyba nie przypadły tobie do gustu, skoro sprzedajesz.
Opublikowano 23 marca 201411 l Wiesz, pisałem mini recenzje tych książek w odpowiednim temacie, a przez nieuwagę "backspace" wcisnąłem i bach! wszystko straciłem. OŚĆI to dobra pozycja, nie tak pięknie prowadzona jak ZŁY, czy poprzednie książki, jakie czytałem, jednakże jest to nadal bogata i humorystyczna powieść. Zaczyn bardziej mi się podobał ,sam nie wiem czemu, losy wizjonera, który zrealizował zaledwie garść swoich pomysłów wciągnęły mnie na dobre. Idealna lektura do kawy popołudniowej ewentualnie mogę wymienić się na coś Edytowane 23 marca 201411 l przez Banny
Opublikowano 23 marca 201411 l Bannuś słoneczko ty moje może byś chciał kupić kilka książulek ode mnie?
Opublikowano 23 marca 201411 l Ostatnio zakupiłem trochę, ale jak przeczytam wszystko co mam, to się porozglądam za następnymi :- )
Opublikowano 24 marca 201411 l SPRZEDAM: potega podswiadomosci - joseph murphy ,czastki elementarne - michel houellebecq ,102 minuty(relacja z tragedii WTC) - jim dwyer,nocny pociag do lizbony - pascal mercier,drogi wolnosci - jean paul sartre, biografia jamesa joycea - richard ellmanncarpe jugulum - terry pratchett
Opublikowano 24 marca 201411 l M, a masz może Podróż do kresu nocy? Chciałbym mieć w wersji papierowej zamiast ebooka, ale na allegro drogo...
Opublikowano 24 marca 201411 l niestety takich książek się nie sprzedaje. Przynajmniej ja. Swój egzemplarz chyba zabiorę do trumny.
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l SPRZEDAM: potega podswiadomosci - joseph murphy , czastki elementarne - michel houellebecq , 102 minuty(relacja z tragedii WTC) - jim dwyer, nocny pociag do lizbony - pascal mercier, drogi wolnosci - jean paul sartre, biografia jamesa joycea - richard ellmann carpe jugulum - terry pratchett Ile wyniosą mnie Cząstki elementarne plus Drogi wolności z przesyłką?
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l cząstek już nie ma bo poszły na wymianę, drogi pójdą za 60zł (twarda obwoluta).
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Sprzedam bądź zamienię: Zaczyn. O Zofii i Oskarze Hansenach - OŚCI - Karpowicz Książki raz czytane, jak nowe. upp
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l dochodza rozmowy z trumanem capote 30zl Żartujesz? WSZĘDZIE kupię to za mniej niż 3 dychy.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Jako ciekawostka i nie tylko, fajna i sprawdzona internetowa księgarnia: aros.pl Edytowane 30 kwietnia 201410 l przez Andreal
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Sprzedam bądź zamienię: Zaczyn. O Zofii i Oskarze Hansenach - OŚCI - Karpowicz Książki raz czytane, jak nowe. upp up dochodzi jeszcze " TWOJA TWARZ JUTRO" tom I .
Opublikowano 11 maja 201410 l Mam kilka książek do sprzedania, może ktoś się skusi: Edgar Allan Poe - Zabójstwo przy Rue Morgue i inne opowiadania William Gibson - Neuromancer (wydanie z 1992) Ryszard Kapuściński - Cesarz Wiktor Pielewin - Generation "P" (wydanie z 2010, twarda oprawa) Stephen Hawking - Krótka historia czasu Edytowane 31 maja 201410 l przez degolego
Opublikowano 17 maja 201410 l Sprzedam bądź zamienię: Zaczyn. O Zofii i Oskarze Hansenach - OŚCI - Karpowicz Książki raz czytane, jak nowe. upp up dochodzi jeszcze " TWOJA TWARZ JUTRO" tom I . up
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Twoja twarz jutro. Gorączka i włócznia Javier Marías raz czytana, 25 zł
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Miecz Przeznaczenia i Ostatnie Życzenie Sapkowskiego kupię. Tylko stare wydanie z białą okładką Warunkiem koniecznym jest dobry stan książek. Nie mogą z nich wypadać strony. Kontakt na PW. Edytowane 6 czerwca 201410 l przez Plugawy
Opublikowano 6 października 201410 l Kupię Hyperiona w j. polskim. Edytowane 10 października 201410 l przez Dud.ek