Plugawy 3 661 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Nie wiem gdzie to wrzucić, ale w biedrze widziałem Tarkina za 25zeta więc to chyba okazja jak ktoś chce sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 (edytowane) sprzedam/zamienię: Twoja twarz jutro - Javier Marias Charles Willeford - Miami Blues wyd Mundin Charles Willeford - Nadzieja dla Umarłych Wieloryby i Ćmy Szczepan Twardoch Gombrowicz - Opętani "Jak przestałem kochać design" Marcin W "Dom. Krótka historia idei" W.Rybczyński Edytowane 27 stycznia 2016 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza
planeswalker 47 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Sprzedam "Malowanego człowieka" tom 1 Petera V. Bretta za 30zł + koszt wysyłki 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac 40 + wysyłka, pojedynczo po 6+wysyłka, Eryka wyślę za piątaka (w sumie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac 40 + wysyłka, pojedynczo po 6+wysyłka, Eryka wyślę za piątaka (w sumie) SPRZEDANE Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Kupie: -TO Stephen King -Kwarantanna Greg Egan -Nasi przyjaciele z Frolixa 8 Philip K. Dick -Solaris Stanisław Lem Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Sprzedqm ksiazki o pilce noznej Ja ibra Jedziemy z frajerami - biografia janusza wojcika Szamo Biografia wojtka kowalczyka Mourinho anatomia zwyciezcy Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Ma ktoś na zbyciu: Steve JobsWalter Isaacson ? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Sprzedqm ksiazki o pilce noznej Ja ibra Jedziemy z frajerami - biografia janusza wojcika Szamo Biografia wojtka kowalczyka Mourinho anatomia zwyciezcy całość za 100pln Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 up Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Ale zdajesz sobie sprawę, że dałeś za dużą cenę? Rynkowa wartość książek sportowych szybciutko spada, były już na tylu wyprzedażach, że głowa mała - większość z nich dostaniesz za 21-23 zł, oczywiście za nowy egzemplarz.To tak a propos narzekania na shoutcie. Obniżysz cenę to pewnie znajdziesz chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Czy znajdę gdzieś, albo ktoś posiada książkę Mafia amerykańska encyklopedia Sifakisa? W mojej uczelnianej bibliotece jest tylko egzemplarz do korzystania na miejscu, a w internecie nowej chyba nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Sprzedam kilka książek, wszystkie w stanie bardzo dobrym w większości raz czytane leżą na półce. Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Ile chcesz za Hyperiona i Czarodziejską górę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 45 z wysyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 45 z wysyłką? Za obie? Ile byś chciał za samego Mann'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Tak za obie. Za dużo trudnych pytań zadajesz Nie orientuję się ile są warte używane ksiązki. Weź jedną i drugą Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 października 2016 Dobra moja ostatnia oferta - wezmę samą Czarodziejską Górę za 22 złote + wysyłka! Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 października 2016 Zgoda napisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Masz jeszcze Hyperiona? Jak tak, to ile chcesz za niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 pw Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 SPRZEDAM 5 książek o piłce nożnej (Szamo,Kowal, Ibra, Mourinho i jeszcze jeden jakiś tytuł, ale teraz nie pamiętam) za 90pln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Sprzedam "Sekrety Twin Peaks" - nowa, nieużywana, 30 zł, odbiór osobisty w Warszawie (najlepiej Śródmieście lub Włochy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi