Opublikowano 27 stycznia 20169 l Nie wiem gdzie to wrzucić, ale w biedrze widziałem Tarkina za 25zeta więc to chyba okazja jak ktoś chce sobie kupić.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l sprzedam/zamienię: Twoja twarz jutro - Javier Marias Charles Willeford - Miami Blues wyd Mundin Charles Willeford - Nadzieja dla Umarłych Wieloryby i Ćmy Szczepan Twardoch Gombrowicz - Opętani "Jak przestałem kochać design" Marcin W "Dom. Krótka historia idei" W.Rybczyński Edytowane 27 stycznia 20169 l przez Banny
Opublikowano 6 lipca 20168 l Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Sprzedam "Malowanego człowieka" tom 1 Petera V. Bretta za 30zł + koszt wysyłki 10zł.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac 40 + wysyłka, pojedynczo po 6+wysyłka, Eryka wyślę za piątaka (w sumie)
Opublikowano 1 września 20168 l Sprzedam: Parę książek ze świata dysku, wszystko miękka oprawa, wydanie normalne, stan bdb Kolor Magii Blask Fantastyczny Równoumagicznienie Mort Czarodzicielstwo Eryk Pomniejsze Bóstwa W pakiecie mogę puścić za 7 dyszek + wysyłka (zapakuję do paczuszki jakiejś) osobno, każdy po 12 złotych + wysyłka, wysyłka w kopercie babelkowej Eryk za 7 zł + wysyłka w sumie to za drogo to sprzedaje, calosc puszcze za 5 dyszek + wysyłka , a pojedynczo moge po 8+ wysylka Eryk 5 zł + wysyłka jak dalej za duzo to mozna sie bez problemu dogadac 40 + wysyłka, pojedynczo po 6+wysyłka, Eryka wyślę za piątaka (w sumie) SPRZEDANE
Opublikowano 6 września 20168 l Kupie: -TO Stephen King -Kwarantanna Greg Egan -Nasi przyjaciele z Frolixa 8 Philip K. Dick -Solaris Stanisław Lem
Opublikowano 7 września 20168 l Sprzedqm ksiazki o pilce noznej Ja ibra Jedziemy z frajerami - biografia janusza wojcika Szamo Biografia wojtka kowalczyka Mourinho anatomia zwyciezcy
Opublikowano 10 września 20168 l Sprzedqm ksiazki o pilce noznej Ja ibra Jedziemy z frajerami - biografia janusza wojcika Szamo Biografia wojtka kowalczyka Mourinho anatomia zwyciezcy całość za 100pln
Opublikowano 13 września 20168 l Ale zdajesz sobie sprawę, że dałeś za dużą cenę? Rynkowa wartość książek sportowych szybciutko spada, były już na tylu wyprzedażach, że głowa mała - większość z nich dostaniesz za 21-23 zł, oczywiście za nowy egzemplarz.To tak a propos narzekania na shoutcie. Obniżysz cenę to pewnie znajdziesz chętnych.
Opublikowano 13 września 20168 l Czy znajdę gdzieś, albo ktoś posiada książkę Mafia amerykańska encyklopedia Sifakisa? W mojej uczelnianej bibliotece jest tylko egzemplarz do korzystania na miejscu, a w internecie nowej chyba nie kupię.
Opublikowano 20 października 20168 l Sprzedam kilka książek, wszystkie w stanie bardzo dobrym w większości raz czytane leżą na półce. Cena do uzgodnienia.
Opublikowano 20 października 20168 l Tak za obie. Za dużo trudnych pytań zadajesz Nie orientuję się ile są warte używane ksiązki. Weź jedną i drugą
Opublikowano 21 października 20168 l Dobra moja ostatnia oferta - wezmę samą Czarodziejską Górę za 22 złote + wysyłka!
Opublikowano 27 października 20168 l SPRZEDAM 5 książek o piłce nożnej (Szamo,Kowal, Ibra, Mourinho i jeszcze jeden jakiś tytuł, ale teraz nie pamiętam) za 90pln.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Sprzedam "Sekrety Twin Peaks" - nowa, nieużywana, 30 zł, odbiór osobisty w Warszawie (najlepiej Śródmieście lub Włochy).