Opublikowano 22 lutego 201312 l Piszę tu bo nie wiem gdzie, info dobre dla wrocławiaków. W CH Korona [na psiaku] jest wyprzedaż 75%/80% [od ceny na okładce] na cały asortyment księgarni westbild/świat książki. Wczoraj kupiłem 'Szpiega' Johna le Carre za 8,70zl przy czym cena z okładki to 35zł. ;O coś z filozofii jest??
Opublikowano 22 lutego 201312 l Skąd mam wiedzieć, nie znam asortymentu na pamięć lol. Zapewne knigi z takiej dziedziny nie schodzą jak świeże bułeczki więc jak będziesz we wro to ogarnij. Pójdę tam później to się rozejrzę.
Opublikowano 22 lutego 201312 l jest taka sieciowka przynajmniej w wwa gdzie chodza Szopenhauery za 12zyla także pytam się czy nie ma tam takiego przedstawiciela.
Opublikowano 22 lutego 201312 l Nie chodzi ci może o dedalus.pl ? Na samym rynku we wro jest, przy placu solnym.
Opublikowano 4 kwietnia 201311 l Chciałbym się pozbyć Krwawego Południka McCarthego. W grę wchodzi tylko wymiana. Pisać propozycję na PW.
Opublikowano 3 maja 201311 l Aktualizacja. Sprzedam, ewentualnie wymienię. Isaac Asimov - Koniec Wieczności Bret Easton Ellis - American psycho Paul Trynka - Iggy Pop (biografia) Stanisław Lem - Solaris Terry Pratchett, Stephen Baxter - Długa Ziemia Jacek Dukaj - Król Bólu Kate Summerscale - Podejrzenia pana Witchera Jose Carlos Somoza - Klara i półmrok Phillip K. Dick - Blade Runner Michel Chabon - Związek żydowskich policjantów Andrzej Stasiuk - Biały kruk M.D. Lachlan - Synowie boga John Le Carre - Druciarz, krawiec, żołnierz, szpieg Listę będę aktualizował na bieżąco, bo książki wystawiłem też na allegro. Edytowane 22 maja 201311 l przez Kmiot
Opublikowano 7 maja 201311 l sprzedam/wymienię książki Jeffery Deaver - Kolekcjoner Kości - Tańczący Trumniarz - Puste Krzesło - Kamienna Małpa Michael Crichton - Pod Piracką Flagą Patrick Bauwen - Oko Kaina Najbardziej chciałbym wymienić na coś Stephena Kinga bądź cos podobnego ( 2 lub 3 za 1). Pozdro
Opublikowano 24 czerwca 201311 l a ja bym bardzo chetnie kupil Starcie Krolow, takze Martina, koniecznie w wersji niefilmowej
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Do sprzedania zestaw książek:* Zafon - Pałac północy* McLarty - Pamiętam jak biegłem* Pamuk - Nowe życie* Schlink - Lektor+ gratis Groom - Taka śliczna dziewczyna Za całość: 50PLN z wysyłką. Walić PM jak cuś
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Ja opchnę tanio Krwawy Południk McCarthego. Stan w zasadzie idealny.