Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Kupię poradniki PSX EXTREME. MA ktoś w dobrym stanie na sprzedaż ? Pozdr.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Mam na sprzedaz. Lovecraft - Przyszła na Sarnath Zagłada i Zgroza w Dunwich. 100zl za calosc. Twarda oprawa. Stan idealny. Pratchett - Kolor Magii, Maskarada, Ciekawe Czasy - 50zl
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Sprzedam pierwsze 14 tomów z prenumeraty Pratchetta z kolekcji Edipresse. http://hitsalonik.pl/produkt/swiat-dysku Pierwsze cztery czytane resztą nigdy nie otwarta. 10 zł sztuka a całość 120.
Opublikowano 27 lipca 20177 l Może kogoś zainteresuje: mam do opchnięcia Płomienną Koronę (Elżbieta Cherezińska, trzeci tom Odrodzonego Królestwa), egzemplarz nowy, w miękkiej oprawie. Ponad tysiąc stron papieru, cena okładkowa 49 zł, ja oddam za 30 zł z wysyłką.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l mój budżet nie przekracza 50zł, ale to cię pewnie nie satysfakcjonuje
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Kupię "Drogi wolności" Sartre'a, wydanie w jednym tomie, wydawnictwo Zielona Sowa z 2005 roku, może ktoś chciałby sprzedać?
Opublikowano 5 marca 20187 l Sprzedam zestaw sześciu książek Brandona Sandersona - wszystkie do tej pory dostępne części Mistborna. Stan pierwszej trylogii - dobry, kolejne 3 części - bardzo dobry. Cena za całość - 90zł z wliczoną wysyłką paczkomatem/pocztą polską.
Opublikowano 17 marca 20187 l Nie mam zielonego pojęcia ile taki zestaw może kosztować, dlatego pytam o cenę bo nie wiem czy mnie stać Mógłbym odebrać osobiście o ile jeszcze mieszkasz w Toruniu.
Opublikowano 17 marca 20187 l Tak, mieszkam w Toruniu. Odbiór osobisty to duzy plus, nie będę musiał pakować całości Zastanowię się i napiszę na priv propozycje.
Opublikowano 18 marca 20187 l 17 godzin temu, kes napisał: Nie mam zielonego pojęcia ile taki zestaw może kosztować, dlatego pytam o cenę bo nie wiem czy mnie stać Mógłbym odebrać osobiście o ile jeszcze mieszkasz w Toruniu. napisałem PW
Opublikowano 26 marca 20187 l Sprzedam lub zamienię: Tyrmand - Zły Biografię Floyda Mayweathera - Najdroższe pięści świata Ron Fry - Jak się uczyć Marian Zacharski - Rosyjska Ruletka