z2djtkose 74 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Sprzedan Trylogie Tolkiena Władca Pierscieni : Druzyna Pierscienia Władca Pierscieni : Dwie Wieze Władca Pierscieni : Powrót Króla rok wydania 96 , stan całosci znakomity , nie pozaginane nic , okładka miekka wszystko wypas Jak ktos zainteresowany na pm moge podac zdjecia , cena to 50 zlotych z wliczona przesylka Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 strone wczesniej masz ogłoszenie Wolnego, który poszukuje właśnie trylogii. Cytuj
lazyeye 19 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Kupię Jeff Linsday - Demony + Dekalog Dobrego Dextera Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 (edytowane) SPRZEDAM: John Grisham - Klient John Grisham - Bractwo Michael DiMercurio - Wektor zagrożenia Michael DiMercurio - Płomienie pod Lodem Christopher Hyde - Czarny smok Christopher Hyde - Skazani na zagłade Christopher Hyde - Najtrudniejszy cel Christopher Hyde - Drugi zabojca Chlopicki, Swiatek - J. Angielski w polskiej reklamie Zestaw ksiazek dla kierunku Ochrona osob i mienia - licencja drugiego stopnia Ksiazki kupione w sklepie, czytane tylko raz, nie pozyczane. Edytowane 5 kwietnia 2009 przez Yacek Cytuj
Gość Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Sprzedam Cormac McCarthy - Dziecię Boże stan: celujący kupiona jak dobrze pamiętam dwa tygodnie temu, przeczytana, czeka na nowego właściciela 28 złotych z wysyłką Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 ,,Anatomia dla artystów,, autorstwa Sarah Simblet. Cena:50 zł +koszty wysyłki. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Sprzedam książkę "PRL - Jak cudnie się żyło" 17zł + wysyłka 6 zł (polecony priorytet) Cytuj
Torpsz 0 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Kupię: "Szlachetna propaganda dobroci, czyli drugi tom o reklamie społecznej" Autor: Red. Piotr Wasilewski Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Kupie Lęk i odraza w Las Vegas Thompsona Cytuj
Sig 395 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) Kupię książkę Bruczkowskiego 'Bezsenność w Tokio" i Singapur czwarta rano ,gdyby ktoś miał też linka do jakiegoś ebooka to nie pogardzę. Edytowane 5 maja 2009 przez Raiga Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Sprzedam Mroczna Polowa - S. King. - Wydanie z nowsza okladka. Nowka. 20 zeta Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 (edytowane) sprzedam Graham Masterton: - Cialo i krew - Wojownicy Nocy - Dzinn Edytowane 21 maja 2009 przez Siwy_ Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 kupie: Leonard Józef Pełka - Polska demonologia ludowa ksiażke na podstawie filmu Aliens, widziałem w antykwariacie ale była ostro zjechana niestety, wiec odpuscilem Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Kupię: Tybetańska sztuka rozpoznawania osobowości Cytuj
kill00 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Kupię cykl "Amber" Rogera Zelaznego. Inaczej zwany też "Kronikami Amberu". Interesuje mnie tylko komplet - 10 tomów. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Kupię książki - horrory Grahama Masterton'a (interesują mnie starsze wydania) Edytowane 18 lipca 2009 przez stoodio Cytuj
jakee 29 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Kupie wszystkie książki Johna Morressy'ego - jak ktos jest w posiadaniu to priv. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Sprzedaję: Keith Ablow - Architekt wyd. Rebis 2008 cena okładkowa 25,90 zł; moja cena - 15 zł Uwagi: stan celujący, raz czytana, stron 280, foto. Joanna Chmielewska - Krętka Blada wyd. Kobra 2006 cena okładkowa 33,50 zł; moja cena - 20 zł Uwagi: 360 stron, miękka oprawa, stan idealny (raz cztane). Foto. Daniel Koziarski - Kłopoty to moja spacjalność, czyli kroniki socjopaty wyd. Prószyński 2007 cena okładkowa 29,90 zł; moja cena 15 zł Uwagi: 300 stron, miękka oprawa, stan idealny (raz czytane). Foto. Juliusz Strachota - Oprócz marzeń warto mieć papierosy wyd. Świat Książki 2006 cena okładkowa - 26 zł; moja cena 15 zł Uwagi: 145 stron, twarda oprawa, stan idealny (raz czytane). Foto. Joshua Mowll - Operacja Czerwone Jerycho wyd. Muchomor 2006 cena okładkowa 29,90 zł; moja cena 15 zł Uwagi: stan ogólny dobry, podniszczone jedynie brzegi okladki od noszenia w plecaku. Ponad 280 stron ciekawego wydania z różnorakimi rozkładanymi mapami, przekrojami, wycinkami gazet, ciekawostkami(przykładowo: 1, 2, 3). Foto. Henryk Sienkiewicz - Quo Vadis wyd. Greg 2003 cena okładkowa ?; moja cena 25 zł Uwagi: stan idealny, 460 stron, twarda oprawa, dostałem w liceum za wzorową frekwencję (bo przecież nie za wyniki w nauce), nawet nie przeczytałem, ale widzę, że jest to wydanie z opracowaniem (drukowane notatki i komentarze na marginesach, aby szybciej zlokalizować interesujący nas fragment; na końcu ich indeks), stan celujący. Foto. Henryk Sienkiewicz - Pan Wołodyjowski wyd. Greg cena okładkowa ?; moja cena 25 zł Uwagi: stan idealny, 400 stron, twarda oprawa, dostałem w liceum za wzorową frekwencję (znowu), nie czytana, ale także jest to wydanie z opracowaniem (drukowane notatki i komentarze na marginesach, aby szybciej zlokalizować interesujący nas fragment; na końcu ich indeks), stan celujący. Foto. Robert T. Kiyosaki - Bogaty ojciec, biedny ojciec wyd. Books & software co. 2000, 2001, 2002 cena okładkowa 29,90 zł; moja cena 20 zł Uwagi: książka, która według niektórych zrobi z Ciebie bogacza, więc musisz ją posiadać, a te 20 złotych + wysyłka zwróci Ci się zaraz po lekturze, międzynarodowy bestseller, u mnie w stanie idealnym, jedynie rozdział pierwszy nosi mikroskopijne znamiona czytania. Jedyne 220 stron w miękkiej oprawie dzieli Cię od bogactwa, więc nie czekaj. Foto. Aleksandra Tomaszewska - Adamarek Roland Zimek - ABC grafiki komputerowej i obróbki zdjęć wyd. Helion 2007 cena okładkowa 29 zł; moja cena 20 zł Uwagi: stan celujący, ledwie przeglądana, dostaliśmy ją na kursie, w związku z tym na pierwszej stronie jest naklejka organizatora kursu (kompletnie nie wadzi), stron 360, miękka oprawa, foto. Uwagi ogólne: W zasadzie oddałbym je znacznie taniej, ale aż tak mi nie zależy na sprzedaniu, by biegać za darmo na pocztę. Ceny takie, a nie inne, bo za mniej nie opłaca mi się wchodzić na pocztę i czekać w kolejce. Do ceny należy doliczyć koszt wysyłki (szczerze mówiąc nie wiem nawet po ile taka wysyłka chodzi. 7 zł?). Polecony za pobraniem, bo nie mam konta. Pytania? To na PM. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Kupię Terror Dana Simmonsa po dobrej, niewygorowanej cenie Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) kupie knigi Henry'ego Miller'a Edytowane 2 września 2009 przez banny Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Sprzedam Piramidy i Eryka (A4 ilustrowany przez Kirbiego) Pratchetta. 5 dychy z przesylka Priorytetem Poleconym. Edytowane 2 września 2009 przez Gość Cytuj
white rabbit 0 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Mam do sprzedania: "Gwiazdozbiór kata" oraz "Kiedy Bóg zasypia"- R.Dębski; Stan: jak nowe( okładki nie pozaginane, strony bez plam ), miękka okładka. Cena( za obie książki ): 39zl z wliczoną przesyłką. Edytowane 8 września 2009 przez white rabbit Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) KUPIĘ FIGHT CLUB oraz inne knigi PALAHNIUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Edytowane 10 listopada 2009 przez banny Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) Mam do sprzedania trochę książek , stan wszystkich bardzo dobry tzn: nie pogniecione, nie pogryzione , nie połamane , okładki w bardzo dobrym stanie . Jedziemy : Mick Farren - Szalona Apokalipsa Graham Masterton - Festiwal Strachu Philip Kerr - Traktat Morderczo-Filozoficzny Elmore Leonard - Rumowy Poncz aka Jackie Brown [ film Q.Tarantino ] Iain Bank - Fabryka Os Mariella Righini - Cappuccino William Heffernan - Ciemna Strona Miasta Tomasz Borowski - Pożegnanie z Marią Egmont R. Koch i Jochen Sperber - Infomafia Istvan Nemere - Klaustropolis John Grishman - Bractwo Michael Tolkin - Gracz Alan Dean Foster - Obcy 3 Mile widziane zakupy jaknajwiększej ilości , ewentualnie pojedynczo. Ceny do dogadania , jak ktoś chętny to na PM proszę wysyłać wiadomości. Odpowiem na każdą , mogę też zrobić fotki jak ktoś chce. ps. możliwe , że więcej tytułów dojdzie w najbliższym czasie. Edytowane 24 listopada 2009 przez z2djtkose Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 KUPIĘ OPĘTANI / UDŁAW SIĘ / knigi BUKOWSKIEGO też! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi