Opublikowano 7 grudnia 200915 l Opchnę Braci Karamazow. Takich. Stan bardzo dobry, raz czytana. 40zł + wysyłka.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wroniec - J. Dukaj stan bardzo dobry, dostałem od świętego, przeczytałem i czytać drugi raz nie będę. cena: 30 złociszy (po edycji) Edytowane 28 grudnia 200915 l przez whitesand
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wroniec - J. Dukaj stan bardzo dobry, dostałem od świętego, przeczytałem i czytać drugi raz nie będę. cena: 35 złociszy + koszta wysyłki wg cennika Poczty/Firmy Wysyłkowej Nowa kosztuje 39,90zł. Dostępna w każdej księgarni. Taka ciekawostka. Sprzedam Tolkienowską "Legendę o Sigurdzie i Gudrun". Taką. Stan idealny, czytana zero razy (zraziła mnie forma, także bez pytań czy "fajna?"). Cena 40zł + wysyłka.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Więc zróbmy 30 złociszy z wysyłką, lepiej ? Dycha zostaje na browar za zdrowie wujka white'a.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Sprzedam kilka książek. Proces czytany dwa razy, reszta po razie. Wszystkie książki są w stanie idealnym lub przynajmniej bardzo dobrym. Ceny do dogadania, oferty najlepiej słać poprzez PW. Franz Kafka: Proces Neil Gaiman: Amerykańscy bogowie Dym i lustra Rzeczy ulotne Neil Gaiman, Michael Reaves: InterŚwiat Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości: klik.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Kupię: Palahniuka (wszystko oprócz Fight Club) Lema- Sex Wars i Niezwyciężonego . Odzywać się na PW .
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Kupię: 1. "Ojca Chrzestnego", 2. "Trylogię Władcy pierścieni" i "Hobbita", 3. "Buszującego w zbożu", 4. "Mroczną wierzę - Roland" - S. Kinga Najbardziej zależy mi na części pierwszej. 5. "Zielona Mila" - S. Kinga 6. Cokolwiek z serii Świata Dysku. Najchętniej pierwszą Książkę "Kolor Magii" Pisać na PW. Edytowane 3 stycznia 201015 l przez i_am_so_lame
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Wladca Pierscieni trylogia, wydawnictwo Muzya, twarda okladka, tlum M. Skibniewska -bdb Hobbit, twarda okladka, tlum M. Skibniewska - bdb Silmarillion, twarda okladka, wydawnictwo Amber, ilustrowany bdb Prattchet, Eryk, A4 ilustrowany, stan db Prattchet, Piramidy, stan bdb Neil Gaiman, Koralina, stan bdb CALOSC: 160 zl z wliczona wysylka.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Do wszystkich cen wliczone już są koszty wysyłki.1. Stieg Larsson - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet (sama książka to majstersztyk, film też świetny, 1 część trylogii)Dostałem drugi egzemplarz pod choinkę - książka jest nowa, 634 strony, twarda oprawa, 35zl2. David Gaider - Dragon Age : Utracony tron (prequel do gry, klimaty fantasy)Nowa, oprawa miękka, 472 strony, 29zl3. Stephen King - ToRaz czytana - stan bardzo dobry-, klasyka, niektórzy uważają, że to najlepsza książka Kinga, 1102 strony, miękka oprawa, 38zl.Kontakt na priv. Edytowane 24 marca 201312 l przez [InSaNe]
Opublikowano 9 stycznia 201015 l "3. Stephen King - To Raz czytana - stan bardzo dobry-, klasyka, niektórzy uważają, że to najlepsza książka Kinga, 1102 strony, miękka oprawa, 38zl." Chętnie bym kupił, ale jak zejdziesz z ceną tak o 14zł. Bo nie obrażając ale o 5zl taniej niż chcesz za swój egzemplarz znalazłem nową na popularnym serwisie aukcyjnym. SPRZEDAM Jeff Lindsay : - Demony dobrego Dextera - Dekalog dobrego Dextera - Dylematy dobrego Dextera. Edytowane 10 stycznia 201015 l przez i_am_so_lame
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Sprzedam " Lód" Dukaja, myślę że książki nie trzeba przedstawiać. Stan bardzo dobry. Sprzedam za 40 zł plus koszty przesyłki.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Poszło Millenium. i_am_so_lame to mi się nie kaluluje Ja nie chcę sprzedać tego za wszelką cenę, bo za taką grubą cegłę kasować 2 dychy to raczej mi się nie opłaca, wolę sobie zostawić. Nie sprawdzam cen na allegro, po prostu sprzedaję to co mam - nie lecę po kosztach jak np. sprzedawcy na allegro. Pozdro.
Opublikowano 2 lutego 201015 l Do " Lodu" Dukaja dołączył " Fight Club" Stan bardzo dobry, wydawnictwo Niebieska Studnia. Sprzedam za 20 zł plus koszty przesyłki( 7 zeta).
Opublikowano 13 marca 201015 l Kupię Christopher Priest - Prestiż Na aukcjach brak, w księgarniach wysyłkowych brak, empik brak. Wie ktoś gdzie mogę dostać?
Opublikowano 13 marca 201015 l http://www.allegro.pl/item942538811_prestige_christopher_priest_wroclaw.html
Opublikowano 13 marca 201015 l http://www.allegro.pl/item942538811_prestige_christopher_priest_wroclaw.html Dzięki za tips ale wolałbym po polsku. Jeśli jednak nie znajdę, zadowolę się tą wersją.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Sprzedam: - Andrzej Sapkowski Lux Perpetua - 27 zł - Andrzej Sapkowski Żmija - 19 zł - Andrzej Sapkowski Wieża Jaskółki - 24 zł - Andrzej Sapkowski Chrzest Ognia - 22 zł - Stephen King Colorado Kid - 10 zł - Stephen King Christine - 10 zł - Łukasz Śmigiel Demony - 18 zł - Siergiej Łukjanienko Dzienny Patrol - 18 zł - Wladimir Wasiliew Oblicze Czarnej Palmiry - 15 zł - Steve Whitton Sacred Anielska krew - 14 zł - M.J. Hyland Odzyskany - 18 zł - Jarosław M. Rymkiewicz Rozmowy polskie latem 1980 - 14 zł - Raymond Chandler Żegnaj laleczko - 12 zł - J.R.R. Tolkien Hobbit - 17 zł - J.K. Rowling Harry Potter i Książę Półkrwi - 22 zł - Andy Mangels Ilustrowany przewodnik po postaciach Gwiezdnych Wojen - 25 zł - Andrzej Ziemiański Toy Wars - 19 zł Kontakt : ashaard [at] gmail.com, PW. Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez Ashaard
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Chętnie odkupię 3 tom "Kłamcy" Jakuba Ćwieka Edytowane 18 kwietnia 201014 l przez sebaxfan
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l NEWS Może nie każdy wie/zauważył można nabyć w empik w dniach 23-24 kwietnia a w empik.com 20-24 kwietnia 3 książki w cenie 2.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l sprawdzilem juz na stronce i sam nie wiem czy sie opyla, 75 zł za 3 knigi ?