hdx 86 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Kapela, którą poznałem przez przypadek. Idealnie trafia w mój gust. Ogromną ich zaletą jest fakt, że członkowie są sXe więc lirycznie dużo w tych klimatach. Na swoim koncie mają póki co tylko demówkę. Dają radę i mam nadzieję, że jeszcze wiele pokażą na scenie. Do posłuchania na ich majspejsie -> http://www.myspace.com/alertstraightedge Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Nie trawie calej tej ideologii sXe, ale trzeba przyznac, ze kapele z tego nurtu sa z reguly zaje biste, totez sobie potem obadam. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 25 stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 stycznia 2009 Tutaj wrzuciłem demko. Moja ocena. Hmm... kapela generalnie trzepie w klimatach old schoolu. Pokazuje, że można jeszcze wiele wycisnąć z brzmienia sprzed 20 lat W mój gust trafia idealnie. Myślę, że wpadnie w ucho wszystkim fanom Minor Threat (dość podobne dźwięki bym powiedział). X X X Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 dobre dobre nawet bardzo ostatnio z hc tak spodobał mi sie chyba all against the world : D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi