Gość Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Wydawało mi się że taki temat już był ale widocznie mam schizy Wyszła nowa wersja gg na komórki. Robiona w javie i działająca naprawdę płynnie i intuicyjnie. Wygląda to tak: Działa płynnie i przynajmniej mi nie sprawia żadnych problemów. Są emotki , są dźwięki. Trochę boli, że nie można[?] ustawić opisu ale cóż, nie można mieć wszystkiego Polecam zassać i przetestować. http://mobilne.gadu-gadu.pl/mozliwosci Pierwszy tydzień jest darmowy, później za miecha jest 4pln, za 90 dni jest 9pln. Szkoda, że nie można płacić przelewem, pewnie byłoby 50% taniej ;/ Opłacamy ofkoz też transmisję danych, ale to grosze [a już w ogóle jak sobie kupicie pakiet to jest si]. PS. Nie zapominajcie, że nie można mieć uruchomionego gg jednocześnie na kompie i telefonie - będzie się krzaczyło. 1 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 przy okazji przypominam ze mobile GG w javie jest obsługiwane przez emulator javy na PSP i dzieki temu mozemy mieć gg na psp Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 dzieki temu mozemy mieć gg na psp ale chyba to jest szczyt niewygody;p "numeryczna" klawiatura ekranowa .. blee to gg w komorkach jest płatne ale podobno jest jakis darmowy zaminnik ktory łaczy sie z GG Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Yano - ja pisze na PSP za pomoca tej wbudowanej klawiaturki calkiem szybko - mniej wiecej z taką samą prędkością jak na telefonie, a na telefonie pisze szybko ;] Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Mógłby ktos napisac jak sie sprawuje gg w fonie? jest to wogole dosepne w orange? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) ja sobie to gg w javie zassalem w wakacje 2007, wiec pewnie jakas stara wersja, uzywalem tylko tydzień (ten darmowy) i bylo spoko, normalnie dalo sie gadac itp (oczywiscie pisanie na klawie numerycznej jest dosyc powolne ale to nie wina gg tylko komorki) , jesli ktos lubi gadac na gg a gdzies wyjezdza albo dlugo siedzi poza domem i sie nudzi to sprawa jak najbardziej przydatna (wlasnie na wakacje itp) , nie jest to szczyt wygody ale nie jest tez źle (zwlaszcza jak sie ma komorke z pełna klawiaturą) Edytowane 24 lutego 2009 przez Yano Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 panowie zapomnijcie o platnym gg- ja mam paple instant- korzystam z gg za darmo a dodatkowo mozna wejsc na czat (kilka do wyboru) majac pakiet 100mb w mix plusie spokojnie starcza na gadanie przez gg jak i czaty. polecam bo to bardzo dobry komunikator ( jest w javie) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 W javie nie wiem jakie programy umożliwiają bezpłatne gg, ale tak na symbianie to chyba Fring, na Androidzie Palringo, ale polecam Nimbuzz (obsługuje jeszcze Skype). To samo co na Androidzie, jest też na iPhonie. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Ja mam w plusie i nie muszę płacić za gg. Do tego mam za każde doładowanie pakiet 100MB, więc wychodzi że wszystko mam za free Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Może troszkę odkopię temat, ale darmowe gadu gadu w każdej komórce obsługującej javę można uzyskać dzięki aplikacji Inspiro. U mnie na Avili działa bez zarzutu. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 na iPhone i Androida oficjalna aplikacja jest za friko tak btw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi