Shakeawake 5 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Trailer- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6205...ro_Samurai.html Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Afro Samurai interesuje mnie głównie ze względu na obsadę dubbingującą (Samule L. Jackson) i oprawę muzyczną (RZA z Wu-Tang Clan), co do oprawy graficznej jaką generuje rzeczony Afro Samurai to przeciętny ale schludny cell-shadingowy design, nie wybiegający poza przeciętne standardy ale też nie rażący prostotą wykonania. Widać, że gra garściami czerpać będzie z anime o tej samej nazwie oraz da się zauważyć groteskowość w jaki radzić będziemy sobie z natrętnymi przeciwnikami, czyli - 'szast prast krew bryzga' to wszechobecny motyw przewodni. Obawiam się jednak, że na dłuższą metę będzie to 'one trick pony' szpil, który szybko się znudzi. Obym był złym prorokiem Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Zagralem w demo i jest mocno zaskoczony! Pozytywnie rzecz jasna Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 ta, chyba kupię...nawet brak trofeów mnie nie odstrasza xD ale to chyba dlatego, że już mnie nie interesują LOL.... anyway demko 8/10, fajna muza i dużo krwi....no i lepiej się gra niż xblades ~_~ Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Też mi się demko spodobało. Świetna muzyka, ostra wyrzynka i jak zawsze genialny Samuel L. Jackson. Ogólnie grało się całkiem przyjemnie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 jak dlugie jest demko? mam nadzieje, ze do wyjazdu na uczelnie, dam rade to zassac i ukonczyc ;] Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Krótkie, 10-15 minut maksymalnie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 przeszedlem... chce wiecej ;] wam tez przycina pierwsza polowa intra? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 KUle świetny ten Cel Shading na naszym bohaterze. Sama gra jest konkretna- również mi się strasznie podoba, ale cholera wie jak to na dłuższą metę wygląda. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Też mi przycieło, aż się ździwiłem.... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Gra nawet fajna,tylko trzeba się sporo namachać by kogoś zabić(chyba że jest focus).Szkoda że ciała znikają. Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Fajniutko, ale nie warta kupowania w dzień premiery. Jak zejdzie do stówki to pewnie nabędę. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 ZAjawkowa gra. Bardzo mi się podoba klimat w tej grze. Głosy są fajnie podłożone i muzyka wpada w ucho(RZA). Ale tak jak estel też aczekam aż gra stanieje i wtedy kupie. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Jestem pod mega wrażeniem od początku przeczuwałem że to bedzie dobra gra jak tylko przeczytałem kto robi podkład muzyczny na codzien slucham podkładów RZY. Co mnie powaliło to klimat i te ze.je.biste dialogi. Sam system walki to mały cud, podcinka i przecięcie typa w pół przyprawiło mnie o opad szczeny. Graficznie kozak w zupełności wystarczy mi do cieszenia sie grą można jedyunie czepić się kwesti technicznej przycinajacego sie intra i przez chwile nieruchomych postaci na cut-scenkach mimo to dla mnie must have Demo oceniam na 9+ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Hm....... Idealna nie jest, niemniej rzeźnia konkretna (a jak opanujemy focus to już w ogule ), demo wydaje się ciekawym przedsmakiem tego co się będzie działo w pełniaku, miejmy nadzieje. Teksty w tej grze po prostu rozwalają, zupełnie jak w anime ....... bitch !! XD. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 Czy Afro Samurai jest trofea? Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 z tego co wiem to na 99% nie ma ale pograłem w demko i sama gierka bardzo mi się spodobała, ot taka prosta i zabawna jatka Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Mi się gra strasznie spodobala,gdy poraz pierwszy podbilem do przeciwnika... odrazu uśmiech i jazda Sama walka mi sie podoba fajnie to wygląda można do tego pozbawic przeciwnika rożnych częsci ciala no i focus który jest nawet fajny rozwiązaniem. Oprawa muzyczna jest świetna(jak z resztą i w Anime),dialogi są mistrzowkie typowy slang murzynów Grę oceniam bardzo pozytywnie,zobaczyma jak Full. 8+/10 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ej próbowalisćie robić te kombosy co są w liscie? Bo tam jest jeden fajny kombos co się kończy na trójkąt+kółko ale mi nie wychodzą nawet te wcześniejsze kwadraty i trójkąty. A gierka mnie wciagneła i już na pewno kupie ale jak już pisałem jak stanieje. W tym czasie obejrze anime. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Mam pełną wersje !!gra bardzo fajna szczególnie klimat,duzo lepsza od star wars u...conana i całej reszty kiepskich slasherów..jesli ktos chce kupic to jest w złotych tarasach sklep games Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Jak znac jak bedziesz chcial opchnac. Moze sie dogadamy ;] @Killabien Przypatrz sie animacja. Nie licz wcisnietych kwadratow i trojkatow tylko zobacz jak ta animacja powinna wygladac. Powinno pomoc ;] Cytuj
Katana 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Demko całkiem niezłe, podoba mi się rozcinanie ciał <mniam> Gierka przyzwoita, ale mogliby dać trofea jednak Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Mam pełną wersje !!gra bardzo fajna szczególnie klimat,duzo lepsza od star wars u...conana i całej reszty kiepskich slasherów..jesli ktos chce kupic to jest w złotych tarasach sklep games Miałeś już jakiegoś bossa? I jak jakieś fajne te walki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi