hixx360 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2009 Niestety nie pograłem sobie <killzone2>!!ale jak pogram to cos wiecej napisze widzialem tylko fajne dupki z gołymi cyckami i nożami !!!slow motion jest super i obcinanie konczyn!!a gry nie sprzedaje ale jak ktos chce jest w games w zlotych tarasach wersja amerykanska chyba....kosztuje cos koło 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Shiretoko 0 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 w gamereactor dostala tylko 6/10 czy jest az tak slaba? :u Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 8 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2009 Heavenly Sword tez zostalo slabo ocenione przez takie IGN - ja tam poczekam na ocene PSX Extreme, jedynie oni stawiaja normalne oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2009 Mnie trochę ostudziła recka w PSX Ex. no ale mimo wszystko wole sam ocenić produkt a Demko mi się bardzo spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 27 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2009 Szkoda, że nie ma trofea. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Feargus 0 Opublikowano 27 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2009 Demko świetne. Bardzo mi się podoba Focus, ucinanie kończyn, krew - wszystko tak jak w tym świetnym Anime. Kupiłbym gdyby nie ta cena. Dać 200 zeta za produkt, który jest tak krótki... troszkę mi się póki co nie opłaca. Ale może kiedyś, czemu nie? Aha, mam takie pytanie. Wiecie może jak się nazywa ten kawałek (chodzi oczywiście o muzykę) z dema? Jest genialny i chciałbym go ściągnąć, ale szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć. Poratujcie Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 27 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2009 Niestety sprawdziły sie moje przepowiednie, które zamieściłem w pierwszym moim poście w tym temacie. Gra okazała się jednak kucykiem jednego triku i po niestety dość krótkiej chwili wpada się w znużenie... Panowie developerzy mieli wszystko na tacy fabułe - oparta na bardzo dobrym anime, znane nazwiska - SL Jackson, Ron Perlman, Kelly HU, oprawę audio - RZA. Mieli to wszystko i miało wyjść im wszystko pięknie, ładnie i składnie...A wyszło jak zawsze - niespójny, niejadalny klops A gra podoba się na demku bo to demko kończy się na 15 wcześniej zanim popadniemy we wspomniane znużenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 27 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2009 Afro Samurai otrzyma łatkę http://www.ps3info.pl/story-647-Afro-Samur...trzyma-atk.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Linu 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Jak mi kolega powiedział, że ma dla mnie ciekawe demko z czarnym samurajem to go miałem ochotę wyśmiać.... Dziś mu za to dziękuję Podszedłem do gry sceptycznie nastawiony, ale czekam tylko aż ta gra trochę stanieję. MUSZĘ JĄ MIEĆ !!! Ta gra ma moc, klimat i muzyka miażdżą czache. Dawno mnie tak żadna gra nie zajarała Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Gdzie Wy macie to demko? Chetnie bym przetestowal... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Na amerykańskim store jest. Muzyka to po prostu geniusz wg mnie. Ten gość z wu-tangu naprawdę się postarał. p.s Też czekam aż gra stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 No i przetestowalem. Nuda troche. Tlucze sie nie wiadomo dlaczego i po co i jakos nieszczegolnie fajnie... Nie dla mnie. Wole HS i DMC4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi