Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 34 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Frienshipów szkoda, ale animality to syf jak babality. Niepotrzebne pierdoły, wolałbym hara-kiri (samobójstwa), ewentualnie fatality tagowe, było coś podobnego w Shaolin Monks dla Liu Kanga i Kung Lao

• Bardzo dobry, szkoda, że bez fatala. Ale combo jest całkiem niezłe. Przy okazji jego x-ray moves jest taki sobie, startu do Reptile'a nie ma, gdzie ten wbijał palce w oczy, potem skręcał kark, a na ko

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Filmik z Cage'm.     Najlepsza końcówka z zapasowymi okularami. Przy okazji można prześledzić ewolucję tej postaci, moim zdaniem na plus. Oby dodali friendshipa z autografem!   http://www

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie kombinacje kombosów są nieziemskie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś info odnośnie demka dla nas? Obiło mi się o uczy, że posiadacze Xów dostaną je 15-go (jutro). Czy może ktoś to potwierdzić?

Opublikowano

Miało być 15-ego ale coś nie ma i chyba dzisiaj nie będzie bo aktualizacja już była (doszło demo Dance Central) ...

Co jest?;p

Opublikowano

Nic nie wiadomo. Ja od wczoraj przycinam na PS3 i jest kapitalny klimacik starych mortali :) Gra jest raczej stworzona do gry na krzyżaku, ja wziąłem preordera na PS3 bo na padzie od X360 to nic by z tego nie było jak dla mnie.

Jest tylko jeden mały minus, gra jest łatwa nawet na ostatnim poziomie trudności, ale może to tylko demko.

PS. W pełnej grze ma być ukryta postać Cyber Sub Zero :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Oficjalna lista zawodników Mortal Kombat:

1. Sub-Zero

2. Scorpion

3. Liu Kang

4. Kung Lao

5. Sonya

6. Johnny Cage

7. Raiden

8. Jax

9. Sektor

10. Cyrax

11. Smoke

12. Nightwolf

13. Stryker

14. Baraka

15. Sheeva

16. Kabal

17. Kano

18. Shang Tsung

19. Kitana

20. Mileena

21. Jade

22. Sindel

23. Ermac

24. Noob Saibot

25. Quan-Chi

26. Reptile

27. Cyber Sub-Zero

28. Goro

29. Kintaro

30. Shao Khan

31. Kratos

Opublikowano

Wpadłem na dobry pomysł co do ekskluzywnej postaci dla kloca, która już kiedyś ekskluzywnie się pojawiła w jednej grze na tej konsoli.

soulcalibur-the-top-eight-bonus-characters-20080731012700750-000.jpg

Spawn był w SoulCalibur 2 na Xboxie. Do Mortal Kombat pasuje idealnie IMO. Pewno marzenia ściętej głowy, ale byłoby zaje.biście jakby się w MK pojawił. Swoją drogą to moja ulubiona postać z komiksów.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dawać to demoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo w końcu :/

Opublikowano

No skoro od 3 tygodni jest na PSN nie ma na xO a gra ma premiere o ile sie nie myle 19 Kwietnia ( USA ) to raczej nie sadze ze to demo wyjdzie na Marketplace

Opublikowano

Pierwsze DLC do MK ujawnione :P

http://www.hadoken.net/?p=2961

Opublikowano

lol - sytuacja jak w MvC2. Postacie ukryte na plycie i pozniej pojdzie latka odblokowujaca. Niech (pipi)a - za kare kupie to za punkty z allegro.

Czy będzie w końcu jakaś dodatkowa postać na X'a ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

mk9select.jpg

Scorpion - Liu Kang - Kung Lao - Sub-Zero

Sindel - Ermac - Reptile - Kitana

Johnny Cage - Jade - Mileena - Nightwolf

Cyrax - Noob Saibot - Smoke - Sektor

Sonya - Jax - Kano - Stryker

Shang Tsung - Baraka - Kabal - Raiden

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli to nie fake to ciekawe czemu akurat ta postać. Ciekawe jak wygląda w akcji.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Według komentarzy na YT ta grafika pochodzi z MK vs. DC. Nie grałem w poprzednią odsłonę Mortala, ale zdecydowanie wygląda to na fake.