Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

up - no na pewno

pograłem pare godzin w MK więc tak:

+

system walki

stary dobry MK, najlepszy od czasów MK DA

ilość aren

tryby, bonusy, krypta, wieża wyzwań

wygląd aren

brutalność

story mode i ok.5godzin gry

grywalność

-

ani jednej nowej postaci w świecie MK, jedynie cyber sub-zero ale to nie jest całkowicie nowa postać

brak grywalnego goro, shau kana, kintaro i motaro

brak brutality/friendship

biedna muzyka, trochę skopany voice acting

na cut-scenkach niektóre twarze wyglądają jak karykatury, Sonya Blade Halina Kiepska, Liu Kang i Quan Chi komedia

kilka strasznie bzdurnych momentów w story

grafika 8

audio 6

grywalność 9

żywotność 8

mocne 8/10

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

Najlepiej znaleźć w sieci i użyć wtedy doda się do spisu ciosów w grze. Same fatale można kupić w krypcie ale babality nie jest do kupienia wiec pozostaje to co napisałem w pierwszym zdaniu.

Opublikowano (edytowane)

Frienshipów szkoda, ale animality to syf jak babality. Niepotrzebne pierdoły, wolałbym hara-kiri (samobójstwa), ewentualnie fatality tagowe, było coś podobnego w Shaolin Monks dla Liu Kanga i Kung Lao.

Edytowane przez Zwyrodnialec
  • Minusik 2
Opublikowano

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Ja (pipi)e co za gra :woot: palce mnie bolą ( wina pada od x360 ) ale panowie no stress to nie Tekken i wszystkie ciosy i fatale wchodzą gładko jak nie powiem co i gdzie :biggrin:

Ja mam w nosie brak animality, kratosa, nowych postaci itp. To jest Mortal Kombat bez żadnych dopisków i numerków, na nowe postaci będzie czas przy dwójce.

Spodziewalem sie lepszego trybu story. Irytujace jest co,ze przez caly "mortal kombat" nie mozna zrobic zadnego fatality!

szczerze mówiąc włączyłem z głupa i momentalnie mnie wciągną ten tryb, przypomina mi on pierwszą część filmu. Tam są KO bo przecież fatalami szatkujesz przeciwnika więc on nie mógłby się pojawić w dalszej części opowieści. Proste :)

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

W Story najlepszy jest Baraka, od wszystkich dostaje w(pipi) :P

Co do multi - wczoraj z Daddy pograłem i lagi zabijają ten tryb. Do tego jeszcze dochodzi fakt, że w multi postacie poruszają się ewidentnie ze 2x wolniej.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Nie moze byc fatali w Story, bo inaczej fabula by sie nie kleila, gdyz z niektorymi trzeba walczyc kilka razy. Chcesz fatali, to opdal sobie practice i tam masz fatality training.

Multi chodzi bardzo dobrze, mozna bezproblemowo grac z Amerykanami.

Opublikowano

Gralem na analogu w SC na pierwszym Xie i bylo ok. Jak tu sprawuje sie galka?

Don lagi to pewnie wina twojego dziadowskiego lacza.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Gralem na analogu w SC na pierwszym Xie i bylo ok. Jak tu sprawuje sie galka?

Don lagi to pewnie wina twojego dziadowskiego lacza.

Nie, mam już otwarte porty nat. Nie mam lagów w żadnych grach (Reach, Gears 3), SFIV odpaliłem dla porównania i było o wiele lepiej niż w MK.

Co do gałki to na pewno lepiej niż na tym dziadowskim krzyżaku, ale gra jest ewidentnie krojona pod krzyżaka. Na PS3 nawet gały nie dotykałem, na X360 nie ma innego wyjścia za bardzo. Radzę dokupić pada z normalnym krzyżakiem.

Opublikowano

Co to znaczy ewidentnie krojona pod krzyzaka, no nie powiesz niz bardziej niz o wiele wiecej zaawnsowany systemowo Soul Calibur.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Jak będziesz miał pada z dobrym krzyżakiem w ręku to będziesz wiedział o co chodzi :) W MK gała to nie jest ten sam poziom kontroli co przy grze na precyzyjnym krzyżaku.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak, ale ja bym szukał jakiegoś pada gdzie każdy kierunek jest osobno. Ja zamówiłem Razer Onza TE, ale ta pojawi się na rynku dopiero 16 maja.

Opublikowano (edytowane)

Jak będziesz miał pada z dobrym krzyżakiem w ręku to będziesz wiedział o co chodzi :) W MK gała to nie jest ten sam poziom kontroli co przy grze na precyzyjnym krzyżaku.

co? Człowieku do lewo lewo dół B potrzebujesz dobrego krzyżaka? Mi wchodzi 90% fatali ( swoją drogą jest wystarczająco dużo czasu na poprawę błędu) i ciosy też gładko. To nie Tekken z masą kombinacji, timmingu, skosów itp.

Edytowane przez chris85
Gość donsterydo
Opublikowano

O (pipi)a fatale Ci wchodzą gdzie masz od cholery czasu, nie no szacuneczek dla Ciebie.

Nie pitol bo mam PS3, a na dysku demo MK i mam porównanie. Gra na krzyżaku w standardowym padzie to parodia i tyle.

Opublikowano (edytowane)

don krzyżak lipny ale fatale da robić spokojnie tak w 80% przypadków mi wychodzą odpal sobie trening z fatalami, często chodzi o odpowiednią odległość by wyszedł

Edytowane przez Daddy