MaZZeo 14 239 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Jak dobrze że w grze jest free online trial Nie musiałem wpisywać kodu nawet. Szkoda że jestem cienki jak dupa węża - 30 pojedynków, 7 wygranych Większość napjerdala na mnie takie combosy że głowa mała. Swoją drogą to maczmejking to jakiś mega bullshit, raz mi wybiera typa z ratio 4-6 a raz z 1000-200 i jak tu z takim wygrać? Ktoś chciałby ze mną boostować achievementa jakiegoś? Konkretnie to chodzi o 3, jeden za flawless vitory, drugi za 10 wygranych z rzedu, i coś tam jeszcze. Odwdzięczę się tym samym. Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 No tych się raczej nie można zboost'ować, bo da się je wykonać jedynie w Ranked, a tam samo wyszukuje. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Wcale nie, tzn pisze w achievementach, że "online match" a nie "online ranked match" tak jak w niektórych innych (np. ten za zwycięstwo bez wykonywania skoku). Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 W przypadku Flawless Victory mogę pomóc - rzeczywiście nie trzeba w Ranked, ale jeżeli chodzi o 10 wygranych pod rząd to już tak "OUTSTANDING! - Win 10 Ranked Online Matches in a row". Możemy jednak spróbować, może jakiś glitch jest czy coś innego . Jakby co będę tak ok. 20 na LIVE - możemy pyknąć. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Szybkie pytanie. Czy na Klasyczne stroje (400 MSP) jest blokada regionalna ? Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Kim gracie w multi albo kim wam się najlepiej gra? Ja od dwóch dni wkręciłem się w Ermaca, wpierw nawet go nie tykałem bo wiedziałem że to trudna postać, teraz postanowiłem się go nauczyć i genialny jest. Dzisiaj sobie w practice kombinowałem juggle i bez problemu ładuje już po 30-40%, parę razy udało mi się podbić do więcej, z X-rayem raz nawet 58% :o wychodziłoby częściej gdyby nie (pipi)y d-pad w tym padzie. Na dodatek zaje.biście wygląda w drugim stroju Cytuj
Mani 694 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 No 2gi stroik jest super. Ja grywam Raidenem, Noobem bo jakos mi w miare nimi idzie tyle tylko, że albo lagi niemiłosierne albo ludzie uciekają z meczu (a wirtuozem w MK nie jestem wiec tym bardziej sie wsciekam wtedy) i weź tu zrób 10 wygranych z rzędu na rankingu. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 w practice to mnie wszystko wychodzi a w meczu to lipa:( ja gram fanem kubicy:) tylko obydwa stroje ma podobne.lagów nie odnotowałem pewnie trafiacie na gości arcade stikami wyposażonych w przycisk lagujący.arcade stiki od hori takie ponoć mają . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi