Salwador 189 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Może to zwyrolstwo ale sweet: http://www.youtube.com/watch?v=tVvhuHb8GDk Deadly Kung-Lao combo: http://www.youtube.com/watch?v=dvvZglgR5w4 Cytuj
Alastor84 326 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Nadal animacja postaci jest drętwa. Postacie są "przygarbione" machają tymi łapami śmiesznie, gdyby nie to byłoby cudownie Grafika jest bardzo ładna, areny prześliczne/klimatyczne Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Combo Kung Lao niezłe, oby dało się więcej takich akcji wykonać. Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Na bank bedzie cos, LOCUST!!!!!!!!!!!!1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Dość ciekawe sceny z Jaxem: http://www.youtube.com/watch?v=5ePFrhvAqI0 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Wesołych Świąt od Sub-Zero. ;] 1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 (edytowane) "Cliff Epic Games "Bleszinski jest jednym z najbardziej otwartych deweloperów na Twitterze. Jego poczucie humoru i zapał do gry sprawia, że często wydaje się bardziej jak kolejny fan gier niż deweloper.Dziś wymieniał zdanie na Twiterze o możliwości wprowadzenia postaci Gears of War - może Clay Carmine - do legendarnej serii Mortal Kombat. Bleszinski rozmawiając na Twiterze z jednym z jego zwolenników, którzy wypowiedzieli się "Clay Carmine wyłączny dla x360 w nowym MK byłoby niesamowitym przeciwieństwem do Kratos".Bleszinski odpowiedział, mówiąc: "Zgadzam się! Midway, gdzie obecnie jesteście?" zanim złapał się za kolejny komentarz "Oh tak, Midway nie żyje." Po kolejnym wyznawcą zasugerował się podjąć w tej sprawie przechadzkę do zespołu Mortal Kombat Ed Boon czy Warner Bros Games, obecna siedziba firmy serii MK, Bleszinski znowu odpowiedział: "Tak. Musi dowiedzieć się, czegoś o postaci z GoW w MK!" Choć jest to w żaden sposób zapowiedź jakiejkolwiek, to całkiem fajne myśleć o tęgim mężczyźnie macho Gears of War inwazji gonzo świata Mortal Kombat. Oto ma taką nadzieje." Źródło: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2010/12/08/bleszinski-wants-to-see-a-gears-of-war-character-in-mortal-kombat.aspx Wybaczcie moje tłumaczenie nie jest zbyt doskonałe ale starałem się jak mogłem Tak po za tym jest w zasadzie spora nadzieja na ujrzenie postaci z GoW.W sumie ja uważam że na bank tak jednak będzie gdyż dobrze pamiętam jak Ed Boon się zainspirował Gearsami tworząc MKvsDC w zasadzie myślał o brudnym szarym MK.No już nie pomijając tego że seria GoW poza 1szą częscią która również na PC, jest jednak wyłacznie na x360 oraz nowy MK jak i poprzedni bazuje na Unreal silniku a więc...... Edytowane 30 grudnia 2010 przez Salwador Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 O ile Kratos rzeczywiście pasuje, tak wrzucanie kogoś z Gearsów już nie bardzo. Ewentualnie Skorge, bo przynajmniej walczy wręcz, ale to nie jest rozpoznawalna postać. Dla Xboxa proponuję RROD-a. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 A DoA4 i Master Chief?SC2 - Spawn, Link?SC4 - Joda, Vader?już nie wspone czym było DC dla mortala mimo że nawet spoko się gra. Niestety wszystko to działa na zasadzie przyciągnięcia jeszcze wielu innych fanów nie grywających w bijatyki. Mimo wszystko na bank to przyciągnie nowych zwolenników i pewnie jak już by powstało to zapewne na zasadzie master chiefa z doa4 czyli wrzucą Marucsa Fenixa z ciosami Jaxa? Mimo wszystko RROD to mega pomysł!Jego specjalem byłoby mrugające światełko a fatalem serwis konsoli Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Wiadomo, że ma to przyciągnąć nowe osoby i jest dodatkowa promocja (chociaż MK zawsze nieźle się sprzedawał), ale nie ma sensu wrzucać postaci kompletnie z dupy wziętych. Kratos to jeden z wyjątków, raz, że w zadawaniu bólu nie ma sobie równych, dwa, że walka w zwarciu nie stanowi dla niego problemu. Dadzą Fenixa i co będzie robił? Atakował piłą? RROD by miał najlepszego fatala, bo od razu konsola do serwisu. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 (edytowane) A może Alan Wake i jakieś fatality z latarką? Edytowane 30 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 To już lepiej traktor albo pinate . A tak na poważnie to ja widzę Raama wyglądem by pasował. Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 (edytowane) Mnie pasuje jedynie ziomal z Dante's Inferno może nie jest tak brutalny jak kratos ale tylko on by mi pasował bo brać gości ze strzelanin to jakieś dziwne Edytowane 30 grudnia 2010 przez DreicoPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Ten sepleniący rycerzyk? Chyba najgorsza postać, jaka ostatnio pojawiła się w grach. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 może Ryu? wiem że Ninja Gaiden pojawiał się na innych platformach, a on sam walczy tylko mieczem, ale najbardziej kojarzony jest z Xboxem. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Carmine pasuje bo o nim mowa Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 I jak sobie walkę w jego wykonaniu wyobrażasz? Przypominam, że to bijatyka, a nie strzelanka. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 a jak sobie wyobrażasz większość postaci w nowym MK ? grałeś kiedyś w Mortala ? Jax z karabinem, Cyrex z granatami, itd. tak samo Carmine klasyczne napierdalanie się + specjalne ciosy jak np: piła/miotacz ognia/granat + fatal charakterystyczny dla serii GOW np: rozcinanie lancerem czy rzucenie przeciwnika na glębę i zmiażdżenie głowy butem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 No właśnie, klasyczne napierdalanie, to będzie wyglądać śmiesznie. Kark w Gearsów w walce wręcz. Poza tym karabin Jaxa to jest tak dla ozdoby wrzucony. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 moim zdaniem clay carmine pasuje jak nic lepsze to niz yoda lub master chief Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (edytowane) Panowie spokojnie...Narzekanie niczego nie wzniesie, jak wrzucą to wrzucą trudno... na to żaden z nas nic na to poradzi. Ale co do używania broni palnej to ktoś pamiętam Strykera?walenie podwójnymi granatam, karabinek a nawet paralizator Edytowane 31 grudnia 2010 przez Salwador Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 No właśnie, klasyczne napierdalanie, to będzie wyglądać śmiesznie. Kark w Gearsów w walce wręcz. Poza tym karabin Jaxa to jest tak dla ozdoby wrzucony. postacie z gearsów pojawiły się w lost planet 2 z szybkim bieganiem, skakaniem i lataniem na jetpackach więc w Mortalu tym bardziej będa pasować, jak pisałem Carmine to może być taki Jax z innym wyglądem i fatalem. Nie widzę żadnego problemu to nie Soul Calibur że postacie napierdalają się mieczami Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Niestety to co widzisz jest stworzone przez kolesia PIRANHASOLDIER wklej jego nick w youtube a ujrzysz jego wszystkie stworzone fatale.Myślę że ED BOON powinien przyjrzeć się temu sam i zatrudnić kolesia do tworzenia fatali dla nich Nawiązując do tego oto klika równie ciekawych filmików jego twórczości: Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 No to szkoda. Bo ten fatal Ermaca był genialny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi