Heero 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 bardziej chyba chodzi o krawędzie szkła który jest na kwadracie albo na lewo od złotej Cytuj
miniu 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 bardziej chyba chodzi o krawędzie szkła który jest na kwadracie albo na lewo od złotej Dokladnie o to im chodzi Cytuj
KILa 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Jesli o to chodzi to zasada bulshit Cytuj
miniu 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Jesli o to chodzi to zasada bulshit Dlaczego ? W sumie w polsce prawie nikt nie wie gdzie to jest. EDIT: A dam obrazek zeby kazdy wiedzial dokladnie o co chodzi Edytowane 19 lutego 2009 przez miniu Cytuj
KILa 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Mi osobiscie zasady typu: gdzie nie mozna wskakiwac nie podobaja sie. No ale to organizator ustala reguly. Edytowane 19 lutego 2009 przez KILa Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Mi osobiscie zasady typu: gdzie nie mozna wskakiwac nie podobaja sie. No niektore miejsca sa przegiete, np na pit do pokoju nad spawnami jak by sie 2 ze snajpami wje,balo to troche moglo by byc nieciekawie, tak samo mnie denerwowalo jak KOTH gralismy na pit i sam wskakiwales na srodkowym hillu na texture co by buly nie o(pipi)ic Cytuj
KILa 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Mi osobiscie zasady typu: gdzie nie mozna wskakiwac nie podobaja sie. No niektore miejsca sa przegiete, np na pit do pokoju nad spawnami jak by sie 2 ze snajpami wje,balo to troche moglo by byc nieciekawie, tak samo mnie denerwowalo jak KOTH gralismy na pit i sam wskakiwales na srodkowym hillu na texture co by buly nie o(pipi)ic To akurat nie jest zabronione Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 No to akurat nie. Ale teraz wyobraź sobie, że wygrywacie większość meczu, aż tu nagle przeciwnicy znikają i giniecie jeden za drugim dostając strzały nie wiadomo skąd. Po pewnym czasie znajdujecie przeciwników skampionych w jednym miejscu, ale i tak nie możecie się tam dostać, bo oni blokują wejście i zabijają was zanim zdążycie się zbliżyć. I tak wygrana zmienia się w przegraną. Jasne, jak ty to robisz to jest ubaw, ale jak robią to tobie to nie za bardzo. A zasady starają się zrównoważyć grę. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) No to akurat nie. Ale teraz wyobraź sobie, że wygrywacie większość meczu, aż tu nagle przeciwnicy znikają i giniecie jeden za drugim dostając strzały nie wiadomo skąd. Po pewnym czasie znajdujecie przeciwników skampionych w jednym miejscu, ale i tak nie możecie się tam dostać, bo oni blokują wejście i zabijają was zanim zdążycie się zbliżyć. I tak wygrana zmienia się w przegraną. Jasne, jak ty to robisz to jest ubaw, ale jak robią to tobie to nie za bardzo. A zasady starają się zrównoważyć grę. Generalnie to jakbym wygrywał i przeciwnicy by sie skampili to bym ich pier,dolil i nie szedł do nich... no ale to tak nawiasem, w końcu ja nic nie wiem o tej grze Edytowane 19 lutego 2009 przez B0CZEK Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Mi osobiscie zasady typu: gdzie nie mozna wskakiwac nie podobaja sie. No niektore miejsca sa przegiete, np na pit do pokoju nad spawnami jak by sie 2 ze snajpami wje,balo to troche moglo by byc nieciekawie, tak samo mnie denerwowalo jak KOTH gralismy na pit i sam wskakiwales na srodkowym hillu na texture co by buly nie o(pipi)ic To akurat nie jest zabronione No nie jest bo i tak PIT KOTH wylecial z rozpiski, a w TS chyba nie bedziesz tam wskakiwal Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Mozna poprosic o podanie adresu, gdzie sie odbędzie turniej? Edytowane 21 lutego 2009 przez Kerlo Cytuj
barth 70 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 Centrum Biznesu Spółka ul. Bohaterów Westerplatte 23 65-078 Zielona Góra Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 jedzie ktoś pociągiem w piątek do zielonej ? Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) FINAL ---> Anglia vs Juani tyle wiem ;] (6:2) dla Angoli brak czerwonych kartek piekny mecz ;] a jeden nawet to gralw butach Fila .... ;P Edytowane 1 marca 2009 przez NiniBuba Cytuj
barth 70 Opublikowano 1 marca 2009 Autor Opublikowano 1 marca 2009 1. On Lan Ye? 2. Last Hope 3. Kamienne Opasy 4. Polish Vodka Team 5. Rapid 6. Fabryczna Team 7. Makiaveli 8. Haos Team Opis i filmiki z meczy na Youtube pojawią się gdy lekko odeśpię , poniżej macie linka do ściągnięcia tabelki turniejowej http://rapidshare.de/files/45732797/PGL-ZG...-2009.xlsx.html Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) FINAL ---> Anglia vs Juani tyle wiem ;] (6:2) dla Angoli brak czerwonych kartek piekny mecz ;] a jeden nawet to gralw butach Fila .... ;P A ja się pytam, gdzie wtedy byli rodzice... czy ktoś myślał że chodzi o Rasiaka? A tak poważnie to congrats? Ale zaraz czyżby LH urwało 2 mecze? bo słyszałem że ma być do zera z każdym? A rak serio to gratsy dla TOP3, a ja mam pytanie, jak wyglądają podium w turniejach RockBanda i Street Fightera? Edytowane 1 marca 2009 przez Zimol Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 GRATULACJE dla zwycięzców! W ogóle gratulacje dla wszystkich drużyn! Dawać zdjęcia, filmy i co tam tylko macie! Dawac składy teamów! Zapłaczę się że mnie nie było... Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 wlasnie dajcie wyniki Street fightera i gamertaga zwyciezcy proszeeee;] Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 W jakim programie odpalę tą tabelkę? Excel pisze Mi że nie podoba mu sie ten plik i żebym spadał Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Open Office, bądź też Office 2007. Oba programy pozwalają na otwieranie nowych formatów plików opartycj na xml. Edytowane 1 marca 2009 przez k0ntra Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Ok wstałem po 31 godzinach działania non stop. Jeszcze raz podziękowania dla Bartha i Raza za ogarnięcie tego syfu Oczywiście wielkie dzięki dla Damiaśia za przenocowanie i super miejscówkę na lana Teraz czekamy na Łódź. PVT będzie walczyć o top 3 BTW. Last Hope - nie poddawać się! Jesteście The Best :spartanin: Edytowane 1 marca 2009 przez maciekk Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Tez cos skrobnę Proszę Cię bardzo Tronicu (ziebaues anyway ;P) 1. On Lan Ye? (FiL4, Lethal, Bobek, Andre) 2. Last Hope (Juan, Bieniu, Kerlo, Miniu) 3. Kamienne Opasy (Boczek, Flaha, Uzny, Velios) 4. Polish Vodka Team (Matek, Paqito, Pchel, WojtASS) 5. Rapid (Barth, Raz, Drzedaj, Damiaś) 6. Fabryczna Team (?) 7. Makiaveli (?) 8. Haos Team (?) Turniej wypadł Ok. Podziękowania dla Bartha & co za organizacje i oczywiscie dla Damiasia za nocleg . Chciałbym tez podziękować Lethalowi i Andre, za to, ze chcieli sie tu pojawic i powalczyc , <3 guys. Szkoda, ze T4 nie moglo sie zjawic, byłoby jeszcze ciekawiej myśle . I tu pare fotek ode mnie -> http://www.sendspace.com/file/1qbd6s peace Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Normalnie pałka się przegła !!! Czemu nikt nic nie napisał o turnieju w Mario?!?!?!? Jak byście napisali coś wcześniej to bym się zjawił na 100% PS. Mops ja dalej czekam na zdjęcia z PGA Edytowane 1 marca 2009 przez Krzys PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi