Skocz do zawartości

Dead Rising 2

Featured Replies

Opublikowano

Jestem już w overtime mode - walka z bossem to totalny hardkor. Pomoże ktoś w coopie ? Sam nie wiem czy dam rade ( a mam 28 lvl ).

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 31,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja dziś kupilem wracajac z rpacy, ale po dotarciu do domu musialem odrazu wyjsc i dopiero teraz wrocilem i odpalam dzieki ze mi przypomniales, znowu popelnilem bład i przed opaleniem kosnoli chciale

• Jak będzie wyglądać mapka Fortune City? A no taak :         http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/01/plot-out-your-stay-in-fortune-city.aspx   No no całkiem nieźle. Będzie co robić z

• Oficjalna data premiery Dead Rising 2 w Europie - 24 wrzesień   http://www.vg247.com/2010/08/11/dead-rising-2-european-release-brought-forward-to-september-24/   No to już niedługo czas rozpocząć

Opublikowano

Musisz opanować uniki, kiedy gość na Ciebie leci. Bez tego będziesz ciągle tracić energię. Gdy gość je.bnie o bandę stoi i czeka na twój ruch. Cios - pewniak: skok i przytrzymanie kwadratu. Chris rzuci się i obunożnym kopniakiem przywali w przeciwnika.

Da się to zrobić bez coopa, lv. masz idealny.

Opublikowano

Wiec nie powiniennem sie wogole klopotac isc dalej po helm z porozem itd? [probowalem to wziac, ale zabijaly mnie te "flary"]

Opublikowano

skoro mowa o dlc to spodziewam sie że ps3 dostanie albo case zero i case west albo jakies inne konkretne dlc

wnioskuje to po tym że jak sie wchodzi do trofeów z dr2 to po kliknieciu na obrazdek dr2 nie pojawiają sie odrazu trofea tylko "pod menu" gdzie znowu trzeba kliknac w dr2 (normalnie takei cos jest gry mamy osobno trofea do podstawki i do dlc, np w rdr tak mam)

Opublikowano

yabollek

poszukaj czerownego klucza francuskiego, (jest niedaleko tej glowy, w kartonach albo obok) no i wtedy dajesz mu sie lapac przy szarzy, qte'ujesz i wklepujesz maske do srodka

haro, polecam ci olac glowny watek i skupic sie jedynie na ratowaniu ludzikow, w koncu i za olanie fabuly jest zakonczenie.

ja na twoim poziomie (tez mialem 15) doszedlem do bossa, ktorego nie dawalem rady przejsc (a to taki boss fabulowy)- dalem sie zabic i zaczynalem od nowa, pozbieralem ludzikow i na koncu mialem juz kolo 35 levela. zaczynasz gre znowu od nowa i wtedy juz jest banal. 2 ostatnie walki (final i overtime) moga byc trudne bez >40 levela.

Opublikowano

Jest ktoś chętny na co-opa?

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...