Opublikowano 28 stycznia 200916 l PARMIGIANO REGGIANO!!!1 Absolutny król serów (przynajmniej tych które próbowałem). Oprócz tego bardzo lubię gorgonzolę, mozarellę albo chociaż polskiego niebieskiego lazura, oczywiście pięknie roztopionego na pizzy <3
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Brie, mój ulubiony to Napoleon z Grzybami. Nie mogę go ostatnio nigdzie znaleźć ;C
Opublikowano 29 stycznia 200916 l ...Mozarella, Feta, bryndza, a najlepsze dla mnie sa oscypki...niamm ;>
Opublikowano 2 lutego 200916 l Kupiłem sobie ostatnio kozi ser President, nie warty swojej ceny. Z kategorii gówien muszę też wyróżnic sery firmy Reverend, które mój żołądek znosi wybitnie źle. Mój ulubiony ser pleśniowy to chyba... zwykły Valbon kremowy.
Opublikowano 7 lutego 200916 l ah, roztopiony żółty ser. Właściwie każda potrawa z tym składnikiem jest za(pipi)ista.
Opublikowano 13 lutego 200916 l wszystkie procz takich i im podobnych gowien Edytowane 13 lutego 200916 l przez STRETCH
Opublikowano 15 lutego 200916 l Autor bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami
Opublikowano 15 lutego 200916 l ja uwielbiam prawie wszystkie sary oprocz wędzonych , najbardziej żółte (zwłaszcza roztopione:D) , wiekszosc plesniowych, fete lubie, topione tez, biale troche mniej ale tez spoko sery to moje ulubione "jedzenie" zaraz po mięsie a najlepsze mięso z roztopionym serem xD
Opublikowano 15 lutego 200916 l bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie.
Opublikowano 15 lutego 200916 l serki fromage z różnymi dodatkami, naprawdę przechuje. szczególnie czosnkowy i cebulowy. coś tędy: Edytowane 15 lutego 200916 l przez ejcu
Opublikowano 16 lutego 200916 l Autor bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie. tak i o trójkącikach też
Opublikowano 18 lutego 200916 l Uwielbiam kanapki z pasztetem, dobrym brie i keczupem. Mogę sobie kupić 6 bułek rano i później wszystkie zjeść naraz w ten sposób.
Opublikowano 13 marca 200916 l i wszystkie inne smierdzace. im bardziej (pipi)ie, tym smaczniejszy. (chyba wrocam powoli do klubu smakoszy. mam kilka ciekawych nowych rzeczy do powiedzenia tukej;) )
Opublikowano 13 marca 200916 l Czytałem ostatnio badania, jak ludziom przystawiali różne zapachy, zasłaniając wcześniej im oczy. Jak się powiedziało ludziom, że to ludzki pot, to mówili, że brzydki zapach, a jak się powiedziało, że to zapach sera, to mówili, że ładnie pachnie.
Opublikowano 21 marca 200916 l Uwielbiam wszystkie rodzaje serków topionych, najbardziej smakują mi te hochlanda z szynką, ze szczypiorkiem, z czosnkiem. Z zółtych serów tylko gouda. Nie lubię oscypków i wszelkich śmierdzących skarpetą serów.
Opublikowano 22 marca 200916 l wczoraj odkry;lem cos zaje.bistego, no moze przeczytalem gdzies w necie i troche ulepszylem robisz spaghetti, na patelni mieso, sos (mnie bardziej smakuje z torebki wiec taki mialem) robisz wedlug przepisu i na koniec dodajesz do tego kostke sera niebieskiego starta, tak ok 150g, dorzucasz makaron i mieszasz az sie ser nie rozpusci. no masakra
Opublikowano 22 marca 200916 l tak, ale moozesz tez dorzucic ser do sosu i polac nim makaron pozniej chyba.