Kosmos 2 711 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jakie sery lubicie najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 PARMIGIANO REGGIANO!!!1 Absolutny król serów (przynajmniej tych które próbowałem). Oprócz tego bardzo lubię gorgonzolę, mozarellę albo chociaż polskiego niebieskiego lazura, oczywiście pięknie roztopionego na pizzy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Camembert i wszystkie inne pleśniowe, lubię ten gorzkawy posmak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 uwielbiam sery, wszystkie, plesniowce, zolte, fete, oscypki itd... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Brie, mój ulubiony to Napoleon z Grzybami. Nie mogę go ostatnio nigdzie znaleźć ;C Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ...Mozarella, Feta, bryndza, a najlepsze dla mnie sa oscypki...niamm ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 głownie oscypki i prawie wszystkie pleśniowe, nie lubie fety Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 nie lubie oscypków Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 527 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kupiłem sobie ostatnio kozi ser President, nie warty swojej ceny. Z kategorii gówien muszę też wyróżnic sery firmy Reverend, które mój żołądek znosi wybitnie źle. Mój ulubiony ser pleśniowy to chyba... zwykły Valbon kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ah, roztopiony żółty ser. Właściwie każda potrawa z tym składnikiem jest za(pipi)ista. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) wszystkie procz takich i im podobnych gowien Edytowane 13 Lutego 2009 przez STRETCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ja uwielbiam prawie wszystkie sary oprocz wędzonych , najbardziej żółte (zwłaszcza roztopione:D) , wiekszosc plesniowych, fete lubie, topione tez, biale troche mniej ale tez spoko sery to moje ulubione "jedzenie" zaraz po mięsie a najlepsze mięso z roztopionym serem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) serki fromage z różnymi dodatkami, naprawdę przechuje. szczególnie czosnkowy i cebulowy. coś tędy: Edytowane 15 Lutego 2009 przez ejcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie. tak i o trójkącikach też Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 527 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Uwielbiam kanapki z pasztetem, dobrym brie i keczupem. Mogę sobie kupić 6 bułek rano i później wszystkie zjeść naraz w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 wlasnie jem oscypka. dobry jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tewus 19 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 i wszystkie inne smierdzace. im bardziej (pipi)ie, tym smaczniejszy. (chyba wrocam powoli do klubu smakoszy. mam kilka ciekawych nowych rzeczy do powiedzenia tukej;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 527 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czytałem ostatnio badania, jak ludziom przystawiali różne zapachy, zasłaniając wcześniej im oczy. Jak się powiedziało ludziom, że to ludzki pot, to mówili, że brzydki zapach, a jak się powiedziało, że to zapach sera, to mówili, że ładnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 przyznam sie ze tez bym tak odpowiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Uwielbiam wszystkie rodzaje serków topionych, najbardziej smakują mi te hochlanda z szynką, ze szczypiorkiem, z czosnkiem. Z zółtych serów tylko gouda. Nie lubię oscypków i wszelkich śmierdzących skarpetą serów. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 wczoraj odkry;lem cos zaje.bistego, no moze przeczytalem gdzies w necie i troche ulepszylem robisz spaghetti, na patelni mieso, sos (mnie bardziej smakuje z torebki wiec taki mialem) robisz wedlug przepisu i na koniec dodajesz do tego kostke sera niebieskiego starta, tak ok 150g, dorzucasz makaron i mieszasz az sie ser nie rozpusci. no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 527 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ale to na patelni się to mieszanie odbywa, tak, bo nie nadążam. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 tak, ale moozesz tez dorzucic ser do sosu i polac nim makaron pozniej chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.