Kosmos 2 726 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Jakie sery lubicie najbardziej? Cytuj
M4c 23 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 PARMIGIANO REGGIANO!!!1 Absolutny król serów (przynajmniej tych które próbowałem). Oprócz tego bardzo lubię gorgonzolę, mozarellę albo chociaż polskiego niebieskiego lazura, oczywiście pięknie roztopionego na pizzy <3 Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Camembert i wszystkie inne pleśniowe, lubię ten gorzkawy posmak. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 uwielbiam sery, wszystkie, plesniowce, zolte, fete, oscypki itd... Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Brie, mój ulubiony to Napoleon z Grzybami. Nie mogę go ostatnio nigdzie znaleźć ;C Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 ...Mozarella, Feta, bryndza, a najlepsze dla mnie sa oscypki...niamm ;> Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 29 stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 stycznia 2009 głownie oscypki i prawie wszystkie pleśniowe, nie lubie fety Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Kupiłem sobie ostatnio kozi ser President, nie warty swojej ceny. Z kategorii gówien muszę też wyróżnic sery firmy Reverend, które mój żołądek znosi wybitnie źle. Mój ulubiony ser pleśniowy to chyba... zwykły Valbon kremowy. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 ah, roztopiony żółty ser. Właściwie każda potrawa z tym składnikiem jest za(pipi)ista. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) wszystkie procz takich i im podobnych gowien Edytowane 13 lutego 2009 przez STRETCH Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 ja uwielbiam prawie wszystkie sary oprocz wędzonych , najbardziej żółte (zwłaszcza roztopione:D) , wiekszosc plesniowych, fete lubie, topione tez, biale troche mniej ale tez spoko sery to moje ulubione "jedzenie" zaraz po mięsie a najlepsze mięso z roztopionym serem xD Cytuj
Manor 645 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) serki fromage z różnymi dodatkami, naprawdę przechuje. szczególnie czosnkowy i cebulowy. coś tędy: Edytowane 15 lutego 2009 przez ejcu Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 16 lutego 2009 Autor Opublikowano 16 lutego 2009 bardzo mi smakują sery topione hohland ze szczypiorkiem czy tam z ziołami mówisz o takich podłużnych? dobra rzecz. Ten i z 'cebulą i szczypiorkiem' chyba moje ulubione. A ostatnio lubię bardzo te pleśniowe turki albo prezydenty (grzybowe, z ziołami) do piwa, idealne połączenie. tak i o trójkącikach też Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Uwielbiam kanapki z pasztetem, dobrym brie i keczupem. Mogę sobie kupić 6 bułek rano i później wszystkie zjeść naraz w ten sposób. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 wlasnie jem oscypka. dobry jak zawsze. Cytuj
tewus 19 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 i wszystkie inne smierdzace. im bardziej (pipi)ie, tym smaczniejszy. (chyba wrocam powoli do klubu smakoszy. mam kilka ciekawych nowych rzeczy do powiedzenia tukej;) ) Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Czytałem ostatnio badania, jak ludziom przystawiali różne zapachy, zasłaniając wcześniej im oczy. Jak się powiedziało ludziom, że to ludzki pot, to mówili, że brzydki zapach, a jak się powiedziało, że to zapach sera, to mówili, że ładnie pachnie. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 przyznam sie ze tez bym tak odpowiedzial. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Uwielbiam wszystkie rodzaje serków topionych, najbardziej smakują mi te hochlanda z szynką, ze szczypiorkiem, z czosnkiem. Z zółtych serów tylko gouda. Nie lubię oscypków i wszelkich śmierdzących skarpetą serów. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 wczoraj odkry;lem cos zaje.bistego, no moze przeczytalem gdzies w necie i troche ulepszylem robisz spaghetti, na patelni mieso, sos (mnie bardziej smakuje z torebki wiec taki mialem) robisz wedlug przepisu i na koniec dodajesz do tego kostke sera niebieskiego starta, tak ok 150g, dorzucasz makaron i mieszasz az sie ser nie rozpusci. no masakra Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ale to na patelni się to mieszanie odbywa, tak, bo nie nadążam. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 tak, ale moozesz tez dorzucic ser do sosu i polac nim makaron pozniej chyba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.