Kenet 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Ta gra może okazać się nie lada perełką w świecie strzelanek. Parodyjne podejście do gatunku, gagi i bohater który wie, że jest bohaterem gry wideo. Możemy spodziewać się drwin z wszystkich growych stereotypów. Poniżej Matt Hazard kontra jRPGowy heroł. Ja się uśmiałem http://www.frontgracza.pl/2009/01/eat-lead...of-matt-hazard/ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Na gametrailers jest dużo materiałów filmowych....ogolnie tak sobie to wygląda, choć nie powiem, klip z walki z bohaterem gier RPG był ok....np tekst, że w 21 wieku dali by ci chociaż głos zamiast dymków z tekstem, który bohater gry wypala do "rpg hero" Cytuj
Kenet 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) Właśnie to o czym napisałeś przyciąga mnie do tej gry. Od czasów "Rhapsody: A Musical Adventure" z PSX'a brakowało mi gry wyśmiewającej znane przez nasz wszystkich schematy i rozwiązania. Dlatego w przypadku tej gry grafika (przynajmniej dla mnie) nie jest priorytetem.. liczy się pomysł... gagi i gameplay. Edytowane 29 stycznia 2009 przez Kenet Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 gra jest tragiczna... kupa na maksa... jedyny jej plus to humor Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 W dzisiejszych czasach to wystarczy Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Moja recka http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=229 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 ...SYYYF...kupilem wczoraj, dzis sprzedaje, doplacam i kupuje Killzone`a 2...przynajmniej sie nie zawiode... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi