kubicz 189 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 nie no to ze to jest stand alone to wiedzialem. zastanawiam sie nad tym dodatkiem bo slyszalem ze campania ma byc co-op to bym m8 tez namowil. znowu tylko ludzie czy wreszcie mozna tez eldarami w single? W podstawce tez mozna grac kampanie w co-opie. Niestety ale nie bedzie mozna grac eldarami. Kampania w Chaos Rising to kontynuacja watkow z podstawowego Dawn of War II, czyli tylko ludzie. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 dzieki za info. ze kampania podstawki tez ma co-op to nie wiedzialem. a w multi nie zamierzam grac bo zanim sie tam naucze co i jak i z czym sie je to bedzie juz starcraft 2 Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 (edytowane) THQ rozdaje kody na dodatkowy ekwipunek do Chaos Rising. http://www.thq.com/us/news/show/9991 To celebrate the launch of Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising on PC, we're giving away an exclusive free Wargear Pack to myTHQ members. To get the Wargear Pack, featuring six new pieces of Wargear, all you need to do is register your game to your myTHQ account. Za rejestracje podstawki tez jest kod na dodatkowy ekwipunek Edytowane 24 marca 2010 przez kubicz Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) http://www.rockpapershotgun.com/2010/08/17/dawn-of-war-ii-retribution-announced/ Nowy dodatek do Dawn of War II - Retribution. Niedobrze, mam jeszcze zaległe Chaos Rising... W każdym razie: będzie nowa rasa i możliwosc rozegrania kampanii armia inną niż Space Marines. Trailer (w linku) wskazuje na... orków! Ork w pirackim kapeluszu = wszystkie inne rasy przestaja dla mnie istnieć. fuck yeah! Juz nie moge sie doczekac ^_^ Edytowane 17 sierpnia 2010 przez kubicz Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Lepiej niech przywrócą budowanie bazy. Mam tą grę i bez tego jest starasznie beznadziejna. Jedynka to najlepsza gra rts tamtych czasów. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 A mi wlasnie ten tryb rozgrywki najbardziej pasuje do serii DoW. Jest walka, walka i jeszcze raz walka ( plus zmiany ekwipunku i rozwoj podkomendnych oczywiscie). W stołowym warhammerze nie ma mowy o budowaniu bazy i tak tez powinno byc w wersji elektronicznej. Cytuj
Offi 0 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Może mi ktoś coś więcej napisać na temat chaos rising? Mam na myśli tryb dla jednego gracza. Prze de wszystkim czy jest więcej misji związanych z fabułą. W podstawie 90% rozgrywki to misje poboczne typu utrzymaj pozycje albo dojdz do bosa i zabij. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Jak wyglada multi w tej grze? Tylko walki miedzy graczami czy sa jakies inny tryby? Cos w stylu UMS ze starcrafta np Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Jak wyglada multi w tej grze? Tylko walki miedzy graczami czy sa jakies inny tryby? Cos w stylu UMS ze starcrafta np Oprocz zwyklego versusa masz jeszcze Last Stand (cos na wzor Hordy z Gearsow). Trzech graczy kontra 20 fal przeciwnikow. http://www.youtube.com/watch?v=s7o7n7Q2ccI Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Hmm to wezme chyba podstawke za te 19zl i sprawdze czy mi podejdzie. Na dodatek poczekam az troche stanieje. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (edytowane) Fajna ta ostatnia linia obrony, kampania tez spoko, chyba kupie jedynke ze wszystkimi dodatkami, to tylko 25zl Edytowane 4 stycznia 2011 przez Trundle Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 We're happy to announce that registered users of our community site will be getting access to our Dawn of War II: Retribution beta. Below are the dates and details on who gets granted access to the beta: January 31 – Beta access granted to select members of press, key community managers, and the THQ team. February 1 – Access given to all DOW II Community site members that registered on our site before January 25 and to users who have pre-ordered the game on Steam. February 8 – Access given to all Steam users who have bought a Dawn of War game through Steam. We hope this clears up any confusion, and we look forward to your feedback during our beta. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 beta juz jest dla all ktorzy maja poprzednie czesci. sprawdzcie w swoim library Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 nie gram w bete bo nie ma last stand Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) Edycja specjalna od CDP (~ 130 zl): http://img109.imageshack.us/img109/7070/sdasegsaet.jpg[/ img] Witam, sprawa DLC jest bardzo prosta. DLC dla Orków i Tyranidów są tylko dla obszarów UK i US. Nasza edycja specjalna zwiera koszulkę, której w innych wydaniach nie ma (nikt na świecie nie otrzymuje koszulki w edycji specjalnej Retribtuion). Jako wydawca gry w Polsce nie mamy wpływu na to co jest dostępne na STEAM, takie decyzje może podjąć tylko THQ. Edytowane 6 marca 2011 przez Stona Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Ja gram tylko w last stand, wiec szkoda mi wydac 70zl na jedna mape i jednego bohatera ;p Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 T-shirt w rozmiarze L - to jakis zart. Oni zakladaja ze tylko dzieci graja w gry? Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 To jaki ty rozmiar nosisz?:| Ja mam 182cm wzrostu, 83kg wagi i nosze elki Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 To jaki ty rozmiar nosisz?:| Ja mam 182cm wzrostu, 83kg wagi i nosze elki Nie no jestem w szoku ( ale teraz moze byc roznie z numeracja). W kazdym razie ja jestem tylko 4 cm wyzszy, 90kg i koszulki kupuje w rozmiarze xxl. Czasem sie xl tez pasuje, ale zwykle pod pachami jest juz ciasno. Kiedys w sklepie spotkalem sie z koszulka w rozmiarze L i byla jak nasze standardowe xxl. Sprzedawca powiedzial mi ze to import z usa, tam xxl to jak na wieloryba. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Rozmiar rozmiarowi czesto nierowny, bo i m i xl czasem na mnie pasuje, jednak L na przecietnego faceta powinna byc ok. Do tego nie wyobrazam sobie zeby dorosly facet chodzil w takiej koszulce haha chyba ze gra w magica albo skleja figurki i jezdzi na jakies konwenty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi