gełko 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Planuję zakup PS3 z telewizorem wymienionym w temacie. Czy ktoś z forumowiczów gra może na tym tv? ja się prezentuje obraz z PS3? Gdzieś czytałem że ktoś miał problemy z podłączeniem tego tv do konsoli przez HDMI. Cytuj
marcinoo 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 up Od kilku dni mam 37GL3000 (czyli większa matryca, ale pewnie cała reszta to samo) podłączonego do X360 przez HDMI. Żadnych problemów, obraz bardzo dobrej jakości (z PS3 zakładam że też problemów nie powinno być). Nic nie musiałem specjalnie ustawiać. Jak za tą cenę to TV godny polecenia. Cytuj
jack119 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Też mam 37LG3000 połączony HDMI z Xboxem Obraz jest bardzo dobry. Te problemy wynikały może ze starej wersji kabla. Powinien być w 1.3b. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Tak się składa,że pracowałam przy produkcji m.in. tych modeli LG jak i przy produkcji back light unit (oświetlenie matrycy) Model średniej jakości. Cena atrakcyjna. Zależy jeszcze na którą matrycę trafisz taiwan,chiny,polska(zdarzają się partie z LCD sharpa ale idą głównie na anglię).Przy sharpie widać wyraźną rożnicę jak się zajży na tył tv- u góry PCB LCD ma podłączoną szeroką brązową taśmę. Broń boże nie brać LG2000 - BIEDA, BIE-DA! Cytuj
gełko 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Autor Opublikowano 2 lutego 2009 Tak się składa,że pracowałam przy produkcji m.in. tych modeli LG jak i przy produkcji back light unit (oświetlenie matrycy) Model średniej jakości. Cena atrakcyjna. Zależy jeszcze na którą matrycę trafisz taiwan,chiny,polska(zdarzają się partie z LCD sharpa ale idą głównie na anglię).Przy sharpie widać wyraźną rożnicę jak się zajży na tył tv- u góry PCB LCD ma podłączoną szeroką brązową taśmę. Broń boże nie brać LG2000 - BIEDA, BIE-DA! W takim razie na która matrycę najlepiej trafić? Może mógłbyś polecić jakiś inny model LG 32'' do ok. 1500zł. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 (edytowane) "mogłabyś"- jstem kobitą ja polecam matryce sharpa bo osobiście uważam je po prostu za najlepsze. LG3000 to dobry TV w tej cenie. Napisałam "średniej jakości" bo widziałam od środka już bardzo dużo modeli tej firmy. Lepsze są po prostu droższe. Edytowane 2 lutego 2009 przez MoniqaPS2PSP Cytuj
gełko 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Autor Opublikowano 2 lutego 2009 "mogłabyś"- jstem kobitą Przepraszam nie zwróciłem uwagi . Dzięki za rade. Cytuj
hair_of_the_dog 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) Tez chyba bede myslal o zakupie tego TV. W ogole podlaczylem moje PS3 do zwyklego 100HZ kineskopa i wcale nie jestem zawiedziony obrazem. Mysle, ze taki HDready powinien mi starczyc, pewnie i tak wiekszej roznicy nie zobacze, a sporo tanszy jest. Tylko wlasnie...jakim kablem podlaczyc konsole zeby byly najlepsze efekty ? Edytowane 4 lutego 2009 przez hair_of_the_dog Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Tak się składa,że pracowałam przy produkcji m.in. tych modeli LG jak i przy produkcji back light unit (oświetlenie matrycy) Model średniej jakości. Cena atrakcyjna. Zależy jeszcze na którą matrycę trafisz taiwan,chiny,polska(zdarzają się partie z LCD sharpa ale idą głównie na anglię).Przy sharpie widać wyraźną rożnicę jak się zajży na tył tv- u góry PCB LCD ma podłączoną szeroką brązową taśmę. Broń boże nie brać LG2000 - BIEDA, BIE-DA! W takim razie na która matrycę najlepiej trafić? Może mógłbyś polecić jakiś inny model LG 32'' do ok. 1500zł. To już dorzuć stówkę i bierz 32LG5000 świetny tv jak za takie pieniądze!! Obraz jest ostry, a kolory mocne, powaga bierz w ciemno. Szkoda, że nie jesteś z Lublina bo załatwiłbym ci z wyprzedaży w robocie LG 32LT75 z dyskiem 160GB za 1200zł, parametry biedne, ale bajer z HDD jest Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 no 37lg5000 jest niezly a mozna go dostac za niewiele ponad 2k zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi