Kroolik 7 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 HELP! W grze Monopoly Here & Now Worldwide Edition mam problem z tym achivem: Globe Trotter Land on every property on the World board. 50 Punktów Włączyłem klasyczną rozgrywkę Monopoly, plansza World Board, 4 graczy sterowanych przeze mnie. Jednym z nich stanąłem na wszystkich polach na planszy (łącznie z ?, kartami, podatkami, więzieniem itd.) i achiva nie dostałem. To pytanie kieruję głównie do posiadaczy calaka (Alexis93 PL, lukkPL i SwankCzarny777) lub osób które zdobyły tego achiva. Co zrobiłem źle? Bug? Nie można grać na 4 graczy sterowanych przeze mnie? Po jakimś czasie, 2 z nich doprowadziłem do bankructwa (by szybciej kolejki szły), a jednego dałem we władanie konsoli i finalnie sterowałem tylko jednym pionkiem. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) Bo to pewnie musisz zrobić w ''Richest'' Mi zostały tylko 4 aczciwy. Gierka świetna, a jak wciąga cały dzień grałem A wiesz może jaką dokdnie sume muszę zdobyć w tym aczciwie? The First MONOPOLY? Trudny jest także You Are The Richest zależy od szczęścia Edytowane 15 lutego 2009 przez Fuji Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 Globe Trotter zrobiłem w zwykłym trybie, fakt, że jest chyba zbugowany, bo bodajże za 3 razem wpadł. The First MONOPOLY - prościzna. Musisz mieć dokładnie 1935 dolców. Włączasz na 2 graczy i po pierwszym zakupie robisz wymiankę z drugim graczem za taką ilość $$$ by zostało ci właśnie 1935 Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Niestety robiłem chyba już z 5razy ten Globe Trotter i nie chce wpasc Posiadam wszytkie posidałości wygrywam mecz i nie wpada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi