pawel3569 20 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Prędzej uwierzę, że Forza3 będzie totalnym gniotem, niż w to, że nowy NFS będzie dobrą grą Tyle Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 @Bojan aż tak źle z nimi to nie jest. przecież w zeszły roku dostarczyli dwa kozackie zupełnie nowe tytuły - Dead Space i Mirror's Edge. w serię NFS też już dawno przestałem wierzyć. ile to już razy obiecywali poprawę, a wychodziło jak zawsze... może tym razem im się uda. chociaż dla mnie nowy NFS musi ustawić się w kolejce za FM3 i Dirt 2. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Bojan tylko że Shift odbiega od serii. nie będzie plastikowych zabawek wiejsko tuningowanych z niekończącym się nitro. w końcu zmienili kierunek i poszli w dobrą stronę. jak dla mnie ma to być odpowiedź EA na Grida. to już jest duży plus dający nadzieję na dobry tytuł. oczywiście wszystko się okaże po premierze jednak jestem dobrej myśli. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Po przeczytaniu playtestu w najnowszym PE czekam jak cholera - moze byc godny nastepca serii PGR z wieksza dawka realizmu Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Lista achievementów - klik niezbyt jasno opisane które dotyczą multi a które singla. ogólnie stylem podobne do Forzy2/DiRT. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 kupa nędznych acziwów. generic aż do bólu... Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) a dla mnie jest dobrze. Widać że stawiają na jazdę i osiągnięcia w karierze. Ja np. bym nie chciał acziwów w stylu "walnij każdego przeciwnika podczas wyścigu" albo "przekrocz linię mety na wstecznym", to głupie jest. Edytowane 22 sierpnia 2009 przez MaZZeo Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 glupie może i jest, ale choć trochę kreatywne i przede wszystkim wymagające zrobienia czegoś więcej niż dobrej jazdy. acziwy za naturalny progress w grze powinny być, ale bez przesady. imho ; ] Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 tylko nie wiadomo z jakim poziomem trudności będzie się wiązał ten naturalny progres na złotko czy epica pewnie trzeba będzie się wykazać i wymasterować co nieco. pociesza to że achivy zapowiadają się na offline'owe. NFS'y nigdy nie grzeszyły osiągnięciami, szczególnie tym cholernym community day. z drugiej jednak strony taki racer aż się prosi o rywalizację online. może EA w końcu zmądżało i multi będzie tylko dla fun'u. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 no to sru: http://www.gametrailers.com/video/pure-racing-need-for/55380 co tu dużo mówić, gra mam nadzieję będzie kozacka licze na to, że nfs wróci na dobrą droge jeszcze kilka dni i sie okaże... jednak kupie ją dopiero po przeczytaniu recenzji w PSXE Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Gdybym sie sugerowal recenzjami,szczegolnie tymi polskimi,nigdy bym nie zagral w VALKYRIA CHRONICLES. Lepiej wiec spojrzec tez na oceny portali zagranicznych. Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Myślę , że Elektronicy powinni skończyć z serią Need for Speed ! Bo to co się czyta , czy to w MAGAZYNACH O GRACH , czy internecie , im nowszy wychodzi NFS jest on jeszcze gorszy od poprzednika . Moim zdaniem seria ta powinna się skończyć na NFS-ie Carbon-ie Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Myślę , że Elektronicy powinni skończyć z serią Need for Speed ! Bo to co się czyta , czy to w MAGAZYNACH O GRACH , czy internecie , im nowszy wychodzi NFS jest on jeszcze gorszy od poprzednika Szczególnie widać to na przykładzie tej części. Edytowane 6 września 2009 przez Hela Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Myślę , że Elektronicy powinni skończyć z serią Need for Speed ! Bo to co się czyta , czy to w MAGAZYNACH O GRACH , czy internecie , im nowszy wychodzi NFS jest on jeszcze gorszy od poprzednika . Moim zdaniem seria ta powinna się skończyć na NFS-ie Carbon-ie Co ty wiesz o NFSie, a zwłaszcza Shifcie Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 kiedyś była deklaracja że demo ma się pojawić, niedawno ponoć stwierdzono że jednak nie będzie, EA chyba samo nie wie do końca. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 też na to liczę, i to bardzo. zapowiada się na większego i lepszego Grida ale to w końcu NFS więc... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 W czwartek demo Fify 10, więc może EA zrobi niespodziankę i bez zapowiedzi rzuci też demo SHIFT'a na serwery. Byłoby kozacko Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 jakby nie dali to by był to strzał w stope to samo mówiłem z Fuelem, miało nie być demka, ale jest Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 tylko po jakim czasie, dlugo czekalem ale chcialem gre sprawdzic samemu, wymienilem i po 2 dniach demo... Co prawda nie byl to bezwartosciowa wymiana bo gra dala mi fun mimo swoich wad ale liczy sie fakt. Demo przed lub krotko po premierze Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Kto widział? Kto nie widział? jedno słowo - MIAZGA! Ta gra namiesza troche na rynku i umili oczekiwanie na forze 3 (ja i tak nie czekam na Forze) aj kusi preorder Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Recenzja IGN UK: http://xbox360.ign.com/articles/102/1023315p2.html 7.5 Presentation While the art design is good there's simply too much going on, and the loading times can test the patience. 9.5 Graphics With DiRT 2, Forza 3 and GT5 we're running out of superlatives for racing game's visuals, but this deserves some of its own. In a word, stunning. 9.0 Sound Engine notes are wonderfully guttural, and the voiceover's nicely understated - while the music is typical Need for Speed fare. 8.5 Gameplay On track it's superb, with handling that offers a nicely exaggerated take on a sim model - but it's sometimes lost under the myriad scoring systems. 8.5 Lasting Appeal The single-player's meaty and the multiplayer is considered and well implemented, offering local leaderboards and eight-player races. 8.7 Great OVERALL Edytowane 10 września 2009 przez Hela Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Umarł Krół, niech żyje Król. Wreszcie seria NFS ma godnego przedstawiciela. Cytuj
kim 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Wow :o IGN 9.0/10. Ponoc best NFS ever. Nie umniejszając "symulacjom" wg mnie jest to godny konkurent dla Forza3/GT5. Pomyslec, ze wystarczylo zmienic developera. Brawo EA! Edytowane 10 września 2009 przez kim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi