MeL 34 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Witam Premiera dwójki zmobilizowała mnie do kupna jedynki i jestem w ogromnym negatywnym szoku. Nie spodziewałem się - jako weteran Grida - że gra o tyle nowsza odrzuci mnie graficznie, a do tego powali na samym początku (po godzinie gry !) swoimi bezsensami. 1. Na średnim poziomie przeciwnicy nie stanowią żadnego wyzwania, zrzucałem to na pierwsze kroki kariery jednak w trybie szybkiego wyścigu jest identycznie. 2. Auto samo hamuje gdy strzałki na trasie przechodzą w żółte !!! WTF, jak to wyłączyć ?! 3. Ciułam kase na początku kariery by dokupić jakieś tam ulepszenia do mojej MX5, co jest oczywiście fajne...po czym wybieram w trybie szybkiego wyścigu Lamborghini i w 3 minuty zarabiam kupe forsy, która jest na moim koncie w karierze. WTF x 10. Chyba szybko pójdzie na wymianę. daj wszystkie asysty na off to gra się zmieni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi