Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

parti_4bfc3709ea0b3.jpg

w(pipi)ane AK na TJo, pierdolony jupek musiał spaść ; /

i jeszcze zepsuł mi się internet jak rylikowa na szorcie grała i ktoś mi bounty za nią podje.bał : (

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 69,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a potem skonczysz jak filgarz, ktory kradnie z domu antyki, by miec na gre

• No, tak to sie zaczyna.

• ku rwa zmeczony jestem, pocisnalem na 200$ by przy riverze zorientowac sie, ze ten as i krol kier to as kier i krol karo;]

Opublikowano

60-40, nie tak tragicznie, ale i tak chu.jowo :/ Anyway ładnie, widzę, że coraz lepiej Ci idzie MTT ;]

Ja dzisiaj jedno FT, 4 miejsce, bo debil drawował do gutshota i znowu złapał... Moje 2 pary poszły się pier.dolić. Ale ważne, że ciągle się pnę w górę od tego dna :thumbsup:

Opublikowano

Takie pytanko..

No nie zawsze sie wygrywa, ile najwiecej wtopiliscie ?;p

Opublikowano

Najpierw przeje.bałem darmowe 50$.

Później zacząłem chodzić na ligę i wygrałem jakieś 30 ojro na Unibeta. Zrobiłem z tego w dwa dni ponad 110e i prze(pipi)ałem wszystko.

Nie wpłacałem żadnej kasy własnej na poksa więc w sumie przeje.bałem na to tyle, co na wpisowe do ligi na żywo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

soabl4.jpg

Masakra... Je.bany soft FTP :confused: 6h gry i tylko 30$ plus... Większego oszustwa nie widziałem chyba. Grywalnych rąk miałem może z 15 przez cały czas trwania turnieju, z czego połowę spasowali na preflopie. Czekałem ponad 1h na coś dobrego i się doczekałem. KK, które przegrało z AA i zostało mi kilka BB. Odbiłem się od dna i miałem jakoś 15BB, kiedy przyszło kolejne KK, które przeje.bałem z... AA, odpadając jednocześnie z turnieju <_< Nienawidzę mojego pecha. Gdybym ufarcił jeden turniej takiego kalibru, to bym rzucił studia i został pokerzystą zawodowym. A tak ciągle się w(pipi)iam...

Opublikowano

no ja w maju za duzo czasu na granie juz nie mialem, dzis zasiadlem do kompa i zgarnalem okolo 1000$ (z czego 700$ w okolo godzine), coz jestem zaje bisty (swoja droga to osobisty rekord, bo chyba najwiecej to w jeden dzien 800$ zgarnalem)

zabawne, ze wlasnie dzis przyszedl pin do karty N+

a rekord bedzie zylowany, bo wlasnie siedze na stole na 10 playerow i jestem na +90, troche dluzej sie czeka na dobre karty, ale i stawki wieksze;]

Opublikowano

beztytuuplh.jpg

+ 1.374 $

<ok>

byloby o 200$ wiecej, ale na koniec polecialem z fanazyjnym blefem;]

Opublikowano

Graczy FL uprzejmie prosi się o nie zabieranie głosu.

Od wtorku do czwartku miałem dobrą serię turniejową.

Wtorek drugie miejsce na party, środa wygrana na party i czwartek drugie miejsce na Paradise, oszukańczo wtopione najpierw A8 na A4 - 4 na turn. Rozdanie później 88 na A6 w kierach, flop z ósemką i trzema kierami <ok>.

Opublikowano

To i ja się pochwalę - ostro katuję NL25 na FTP na Rush. Oddają donki aż miło, a swingi są straszne. W tym tygodniu zaczynam grę pod bonus i rake back. Zobaczymy jakie to przyniesie zyski i czy w ogóle je przyniesie :)

Opublikowano

dwa pytania :)

1. gdzie moge kupic ksiazki harringtona o mtt po angielsku? za przyzwoita kasa ;p

2. co lepsze? ftp czy p*? czy jeszcze jest jakis lepszy?

Opublikowano

Olszeski widze, ze chcesz dolaczyc do obozu ludzi czytajacych pokerowe ksiazki, uzywajacych pokerowego slangu i osiagajacych sukcesu typu 5$ na rok do przodu :potter:

no ja dzis kolejne 250$ w godzine

Opublikowano

Zamyka oczy i klika na ALL IN.

1. Pewnie ebay

2. Zależy co masz zamiar grać. Obie platformy dobre, obie mają tak samo sick soft i musisz mieć nerwy ze stali, żeby cokolwiek ugrać.

PS: Rush <3

Opublikowano

obsolecie zdradz mie jak wygrywasz takie pieniadze!

1. Ogranie.

2. Cierpliwosc.

3. Talent.

4. Uber-zaje,bistosc.

Dwie pierwsze rzeczy sa do wyuczenia.

Opublikowano

obie mają tak samo sick soft i musisz mieć nerwy ze stali, żeby cokolwiek ugrać.

tzn?

Opublikowano

tzn napie,rdalasz jak chopaki powyzej po 6 godzin w turnieja zeby wygrac 3 dolary

no fajnie sobie tak wieczorem popykac i jednoczesnie ogladac pokera na Sportklubie;]

Opublikowano

ty obso grasz na fixed limit jo? masz jakas taktyke czy po prostu grasz tight?

Opublikowano

No mam, ale zalezy to od tego kto gra i na jakim etapie kasy jestem. Wielu graczy juz kojarze i z reguly wiem jak sie wobec nich zachowywac. Grunt to byc cierpliwym, czyli mniej wiecej masz racje;]

Opublikowano

Sick soft, czyli 2-3 outery na backdoorze na porządku dziennym. Jeśli jesteś cierpliwy, to rozpier.dolisz te roomy. Ja właśnie to czynię na FTP :thumbsup:

Opublikowano

wlasnie wygralem sit n go na ftp ;p cale 4,5 xD

nadal nie wiem na czym sie skupic. czy na cash no limit, czy na cash fixed czy turnieje czy sng...

Opublikowano

fixed umiera, nie graj tego, to nawet nie poker. NL cash możesz grac, ale potrzebujesz solidne podstawy teoretyczne. Sng i MTT graj dopiero jak masz odpowiedni roll, tj. 100BI. Osobiście polecam Rush :)

Opublikowano
  • Autor

Mógłby ktoś opisać krok po kroku jak zacząć taką zabawę ? Ile trzeba zainwestować, gdzie założyć konta etc. :) będę wdzięczny

Ale rzeczywiście PokerStrategy to dobre miejsce, żeby zacząć. Odpowiedzi na quiz można znaleźć w necie, potem wystarczy przesłać skan dowodu i gramy. Jak ktoś chce przeje.bać te $50, to jego sprawa, a jak ktoś odnajdzie przyjemność w pokerze, to masa dobrych artykułów/filmików/treningów pomoże w osiągnięciu zadowalających wyników. Wystarczy tylko stosować się do zawartych tam rad.

Sam zaczynałem od PS i przy małym nakładzie czasu (gram ok. pół roku, rzadko więcej niż 10-12 godz. tygodniowo) z tych $50 zrobiłem $500.

Gdyby się znalazł chętny, to mogę odpowiednio pokierować, przynajmniej w początkowych fazach (mikrolimity).

Mój reflink: http://www.pokerstrategy.com/uZVISY , ale oczywiście ze strony głównej też się można rejestrować ;)

Przejrzyj ten temat, trochę się już o początkach pisało.

Opublikowano

Olchu pie.rdol ftp i p* jak masz zamiar grać mtt, bo grywa tam po kilka koła ludzi i trzeba wuchte czasu siedzieć żeby coś ugrać wartego wzmianki.

Lepiej jakiś mniejszy room typu party albo coś z sieci ipoker.

jak kesz tylko to w sumie bez różnicy, poszukaj sobie gdzie dają lepszy rakeback albo jakieś fajne pierdoły za punkty.

no i zapraszam na forum pokerkings.pl.