Mathiu 180 Opublikowano 17 października 2012 Autor Opublikowano 17 października 2012 @up Ładny spot Miałeś ok. 0,1% na wygraną, czyli zdarzy się raz na tysiąc Swoją drogą, to widzę, że cały czas grasz jakieś śmieszne turnieje za 1$. Nie udało się wejść wyżej? Ja sobie przeczytałem mojego pierwszego posta w tym temacie ze stycznia 2009 i na podstawie mojej aktualnej wiedzy pokerowej stwierdziłem, że byłem niesamowitym fishem Nasze gierki domowe z kumplami rozwinęły się do tego poziomu, że prowadzimy tabelę z wynikami, gramy za 30 zł, a niektórzy są już ponad patyka w plecy Generalnie siedzę poważnie w pokerze od dłuższego czasu i codziennie odkrywam nowe możliwości. Niesamowite jak umiejętności wpływają na wyniki. Na koniec krótki filmik o życiu jednego z dwóch naszych rodaków, który załapał się do bycia częścią Teamu PokerStars Online. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Tak się złożyło, że jakiś czas temu zrobiłem całkowity cashout i przez ok. pół roku nie grałem w ogóle. Ostatnio mnie natchnęło i pożyczyłem 10$ od kumpla na rozrywkowe granie. Grywam na zoomie i czasami turki jak mam ochotę. Już nie jestem takim zawodowcem, jak kiedyś Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 18 października 2012 Autor Opublikowano 18 października 2012 A szkoda, bo gdybyś te 4 lata temu przysiadł nad poprawą gry i cały czas się rozwijał, to teraz byś w był w zupełnie innym miejscu. Wyobraź sobie zupełną niezależność od miejsca (potrzebujesz tylko komputera i Internetu), czasu (jak Ci wygodnie to możesz grać w poniedziałki rano, ale możesz też wstawać o godz. 16:00 i chodzić spać o 7:00) i finansów. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Tak, zdaję sobie z tego sprawę, że jakieś tam umiejętności i talent do tego mam, ale tak się złożyło, że musiałem pilnie wypłacić kasę, a jestem zbyt leniwy, by się zabrać do tego naprawdę profesjonalnie. Ciężko mi przychodzi nauka i wolę czas przeznaczyć na co innego. Smutne to trochę, ale wygląda na to, że jednak nie nadaję się na pokerzystę, tylko na zwykłego gracza, lubiącego rozrywkę i wypłaty po 100$ co pół roku. Może kiedyś wróci mi ochota do gry na wyższych stawkach i się przyłożę do tego na poważnie. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com Button ($4.23) SB ($5) Hero (BB) ($5.37) UTG ($4.31) MP ($3.98) CO ($2.98) Preflop: Hero is BB with K, J 3 folds, Button bets $0.15, 1 fold, Hero raises to $0.40, Button calls $0.25 Flop: ($0.82) A, 10, Q(2 players) Hero checks, Button bets $0.60, Hero calls $0.60 Turn: ($2.02) 9(2 players) Hero checks, Button bets $1.45, Hero raises to $4.37 (All-In), Button calls $1.78 (All-In) River: ($8.48) 4(2 players, 2 all-in) Total pot: $8.48 | Rake: $0.35 Results: Button had A, K (one pair, Aces). Hero had K, J (royal flush). Outcome: Hero won $8.13 :o to sobie flopnąłem Cytuj
erix 303 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Jak to prawnie wyglada w polandii aktualnie z holdemem ? Moge isc sobie w miejsce publiczne, zabrac zetony i karty do baru czy innego lokalu i sobie kulturalnie zagrac ze znajomymi ? Pisalem w tej sprawie do kilku miejscowek w Krakowie i wszyscy mowia , ze nie pozwalaja grac w pokera bo 'moga miec problemy'. Jakie sa to problemy ? Granie w pokera dla sportu jest zakazane? Skad ktos wie w co ja tam dokladnie gram i jak mi to udowodni ? Juz nie mowie nawet o granie o jakies pieniadze (ze niby wtedy jest to hazard), chociaz tez nie widze jak nigdy ktos mialby mi udowodnic o co ja sobie z kims gralem. Poki co to wyglada na to, ze poker jest nielegalny niczym marihuana, nosz kur.wa, ale debilizm. Nie zrozumiem jak to jest , ze np ktos moze isc sobie zagrac gdzie chce w Magica , chocby o kase , ale w holdem to juz no-no bo zlo , wiadomo. Geez. Edytowane 1 maja 2014 przez erix Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 1 maja 2014 Autor Opublikowano 1 maja 2014 Dżizas chłopaku... urodziłeś się wczoraj? W tym kraju wrzucenie zdjęcia na FB z ruletką w tle, czy recenzja aplikacji mobilnej Bet365 to jawne namawianie do hazardu, a ty chcesz z kartami do pubu przyjść i pograć nawet na zapałki? Nie ma czegoś takiego w Polsce jak poker sportowy. ...myślę, że nawet marihuana ma już większe przyzwolenie społeczne i karne, niż poker. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 https://www.facebook.com/PokerStars/app/603602986353822 - szansa na największego wina wśród polaków. 21 latek gra o 5mln. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 no i chyba wygrał? ponad 1mln euro, zagrał all-in Cytuj
Gość Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Ja bym wszedł :)Ja też, całkiem soczysta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi