Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie na pomoc

poszukuje, najlepiej na allegro, skarpet! czarne lub biale, ALE...

maja byc takie do kostki. czyli cos pomiedzy stopkami a zwyklymi. mam takie pumy, ale zal mi kasy na kolejne pary wiec chce zwykle bazarowe xD

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Ja bym chetnie zakupic taka czerwona koszule z dlugimi rekawami z cranka jedynki

widzial ktos cos podobnego?

Opublikowano

hm, track jacket - to cos takiego jakby, znaczy sie podobny krój.

moze na allegro cos znajdziesz, wylapiesz, sposrod miliona track jacketów adidasa :P

moze tez jack & jones / selected mialoby podobna bluze, ale to w sumei igla w stogu siana hehe ;p

Opublikowano (edytowane)
Ktoś wie gdzie dostane takie coś ?

dicktshirt.jpg

Zgrywasz zdjęcie jakieś pyty na płytę lub dyskietkę idziesz do jakieś firmy która zajmuje się drukowaniem reklam lub wyrabianiem breloków albo coś w tym stylu dajesz im to i jakąś koszulkę płacisz odpowiednią sumę i masz . Tylko teraz mały problem bo co pomyśli sobie pan albo pani która będzie cię obsługiwać .

Edytowane przez Raiga
Opublikowano

Szukam jakiejś ciekawej eleganckiej najlepiej czarnej koszuli do użytku codziennego. Macie jakieś propozycje?

Chce kupić też jakąś fajną kurtke na wiosne/lato taką, którą można założyć na koszulke. Mogą być linki do allegro jeżeli coś fajnego znajdziecie.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
Szukam jakiejś ciekawej eleganckiej najlepiej czarnej koszuli do użytku codziennego. Macie jakieś propozycje?

Sprawdz w mustangu, ostatnio tam taka kupilem, nawet zapodawalem foty

Opublikowano (edytowane)

Tommo kupiłem podobną do Twojej tylko z długim rękawem ;).

EDIT:

Pomyliłem tematy z pytaniem o buty.

Edytowane przez submish
Opublikowano (edytowane)

elo. zamierzam troche zmienic styl, ale nie bardzo potrafie to sprecyzowac.

chodzi mi o jakies dobry firmy, ktore robia ciuchy w stylu tych z top secret, reserved (ale ta seria city costam), z tym, ze jednak mniej bazarowa jakosc.

gdzie szukac najlepiej?

chodzi o cos takiego bardziej eleganckiego, moze byc tez troche w stylu vintage.

Edytowane przez Ölschmitz