Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raz widzialem program jak ubieral jakies laski za odpowiednia kwote, i pozniej porownanie do lasek (modelek rzecz jasna) ubrancyh w ciuchy drogich firm

calkiem niezle wyszlo , kobietki ladnie byly ubrane :)

Opublikowano

Pedał nie pedał mógłby mieć każdą babkę.

Koleś się swietnie ubiera, a jak widzę co z ch.ujowych babskich ciuchów robi, to masakra. Łeb ma konkretny.

Opublikowano

Przemiany są w porządku. Plska edycja to oczywiście krap z "prawdziwym" - polski pedałem. Machanie rączką, mowa i chu.jowizna ogólna. Nawet taki fircyk musi to prowadzić w odpowiedniku PL.

Gok to masta IMO i (pipi)ie mnie akurat jego orientacja. Babki go uwielbiają.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

bylem jakis miech temu w conversie w bialymstoku i jestem pewien ze tego modelu nie mieli bo wiekszosc to byly tylko czaki tejlory high

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stretch -> znalezienie tej bluzy teraz graniczy z cudem. 1,5 roku temu była dostępna w sklepie hottopic.com, niestety zapasy się wyczerpały i od tamtego czasu jest niedostępna. Sam jej poszukuję, ale prawdę mówiąc to wątpię aby dało się ją gdzieś jeszcze dorwać. Nawet na ebayu nie ma. Jak znajdziesz to daj cynk.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie kupić krawaty, ale nie takie do garnituru, tylko bardziej lekkie, co by nie powiedzieć 'sportowe'?

Jakieś konkretne sklepy?

Bo szukałem dzisiaj w dwóch galeriach i nie znalazłem, myślałem, że znajdę takie wśród 'dodatków' w jakimś diversie czy house ale nic z tego :(