Opublikowano 23 sierpnia 200915 l Nigdy nie widziałem sportowych krawatów. Może o te wąskie ci chodzi? Szukam kurtki skórzanej, brązowej, tylko skóra ma być, nie jakieś eko badziewie. I koszuli ciemnozielonej, najlepiej z długim rękawem. Liczę na was.
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l te wąskie to nazywają się chyba 'śledzie', ale to normalne krawaty, o ile się orientuje, tylko dopasowywane do innych garniturów.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l no, jeszcze, żeby ci tylko męski model znaleźli to już będzie całkiem git
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Szukam jakiejś fajnej skórzanej kurtki (może być ekologiczna skóra, byle by ładnie wyglądała).
Opublikowano 5 września 200915 l Wie kto gdzie dostanę podobną bluzę, chodzi mi o ten zamek po boku, bo strasznie mi sie to podoba. Ta poszła ne allegro za 6 baniek i jeszcze mnie nie poj.ebało, żeby tyle za bluzę dawać.
Opublikowano 7 września 200915 l Maja byc Armaniego a nie standardowe Edytowane 7 września 200915 l przez Codename
Opublikowano 7 września 200915 l to weź chociaż inny model wybierz Edytowane 7 września 200915 l przez Wojtusior
Opublikowano 8 września 200915 l Maja byc Armaniego a nie standardowe Metka nie sprawi, że przestaną być szpetne.
Opublikowano 8 września 200915 l (pipi)a no nie moge nosić takich zwykłych niebieskich roboczych wybaczcie nawet gdyby miały metki versace armaniego i d&g to bym takich nie wlozył
Opublikowano 9 września 200915 l http://allegro.pl/item736441272_jeans_(pipi)o_baxx_katana_okazja_super_vip_l34_w34.html tu masz troche tansze, w podobnym stylu
Opublikowano 10 września 200915 l szukam kurciwa skórzanego, obcisłego ze ściągaczami. takiego jak na tym zdjęciu i takich białych cichobiegów: nie orientuje się ktoś czy w H&M są jeszcze czerwone rurki, czy przeminęły razem z ostatnią kolekcją? hilfe Edytowane 10 września 200915 l przez superment