Yano 3 697 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 taak, widzialem ta stronke, ale 600$ to troszke za duzo ;pp ale dzieki za nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 bazowany na fedorze tak właściwie, normalną np. indiana jones ma Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Czappi - takie kurtki miał Diesel, tylko znając życie kosztowałaby pod kafla. Ale w jakimś outlecie być może byś wyrwał taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Szukam jakiejś torby- żądna skóra/imitacja skóry, cos materiałowego raczej. Co by na uczelnie było w czym zeszyt nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Szukam jakiejś torby- żądna skóra/imitacja skóry, cos materiałowego raczej. Co by na uczelnie było w czym zeszyt nosić. Podpisuję się pod tym. Najlepiej czarna Cytuj Odnośnik do komentarza
romekatomek123 1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cześć wszystkim. Szukam jakiejś szmaty tak do 22 lat żeby dobrze połykała i ogólnie zeby ja sie fajnie posuwało. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) jest taka jedna, ale starsza wiec nie wiem czy trafia w twoje wymogi. edit; pozdro Edytowane 2 Stycznia 2010 przez mj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cześć wszystkim. Szukam jakiejś szmaty tak do 22 lat żeby dobrze połykała i ogólnie zeby ja sie fajnie posuwało. Pozdro. Ale z Ciebie jajcarz <śmiech _z _playbacku> Cytuj Odnośnik do komentarza
romekatomek123 1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Ku,rwa Czort je,bany. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez romekatomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mama wie, że tak brzydko się wyrażasz? Chcesz dostać karę na komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 hej szukam takiej czapeczki, najzwyklejsza pod sloncem, wiem, no ale moze od razu namiar Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 na każdym placu taką znajdziesz przecież, w każdym tesco pewnie też jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 czyli czas juz wyjsc z domu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Obczaj bazary i lumpeksy. ew. babcie stojące przy chodniku sprzedające szaliki/czapki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ewentuaaaalnie jak możesz sypnąć groszem to kup kontraktową: http://www.allegro.pl/item858012504_czapka_watch_cap_oryginalna_kontraktowa_100_welna.html albo niby-kontraktową: http://www.allegro.pl/item859064801_czapka_czarna_wojskowa_watch_cap_welniana_prezent.html Tylko pamiętaj, że w sklepach z militariami jest taniej. Ja np. za MilTeca zapłaciłem 30 zeta. I sprawdź na metce w środku czy wełna czy akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej szukam takiej czapeczki, najzwyklejsza pod sloncem, wiem, no ale moze od razu namiar sory ze sie wtrące, nie chce nikogo obrazić ale przyszła mi do głowy pewna rzecz wydaje mi sie że jak bedziesz chodził w takiej czapce to prawie nikt (nikt) nie pomysli "łooo ale ma super czapke! jak ten znany aktor w tym swientym filmie!" , tylko raczej wezmą cie za żula (no chyba że własnie o to chodzi, w takim razie nie przejmuj sie tym postem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) To Ty jesteś tym kolesiem co zapier.dala w masce z filmu? Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) nieważne, po części ma rację, tzn. ja bym to inaczej ujął ale ch,uj Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Carleone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Chodzi mi o to, że niepotrzebnie tak pisze. Podobnie jak ostatnio ktoś pisał, że chciałby się ubierać jak Johhny Depp w jakimś tam filmie. Wątpię żeby chciał, aby ludzie na ulicy mówili "O kufa, kolo wygląda jak Johnny. OJACIE!". Po prostu mu się takie ciuchy podobają. Pewnie podobnie jest z Bannym, podoba mu się czapka a nie to, że Nicholson taką nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 oki, oki, tak czy siak, czapka zwykła, aż dziwnie pytać tu o nią no z tym deppem to ja pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Szukam jakiejs niebieskiej bluzy bez kaptura (nie granat). Macie moze cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) To Ty jesteś tym kolesiem co zapier.dala w masce z filmu? jak ja , tyle ze ja jeszcze nigdy nie wyszedlem w niej z domu, a nawet podomu zakladam tylko do zdjęc na 2 minuty ;p a nawiazujac do mojego posta- gdybym jednak w niej łazil po miescie wiecej ludzi by sie skapnelo ze to maska z filmu niż ze czapka jest z filmu ktoś pisał, że chciałby się ubierać jak Johhny Depp w jakimś tam filmie. ja bym sie chetnie ubierał jak jack sparrow, gdyby epoka na to pozwlała Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Chodzi mi o to, że niepotrzebnie tak pisze. Podobnie jak ostatnio ktoś pisał, że chciałby się ubierać jak Johhny Depp w jakimś tam filmie. Wątpię żeby chciał, aby ludzie na ulicy mówili "O kufa, kolo wygląda jak Johnny. OJACIE!". Po prostu mu się takie ciuchy podobają. Pewnie podobnie jest z Bannym, podoba mu się czapka a nie to, że Nicholson taką nosił. Już to pisałem no ale... Zwróć uwagę, że ta czapa co banny pokazywał to szmaciak dla biedaków za 5 zeta z bazarku. Na Nicholsonie wygląda ok, bo to Nicholson. Tak samo było ze szmatkami Deppa - rolnicza koszula i czapa. Ubierając się w takie ciuchy banny i ten drugi na pewno nie myśleli "O kufa, bede wygladał jak Johnny. OJACIE!" tylko "OJACIE! Johny ma fajną czape". Tylko, że Johny w wieśniackiej czapie wyglądał fajnie, a banny w wieśniackiej czapie będzie wyglądał tylko jak banny w wieśniackiej czapie. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ta rolnicza koszula deppa dobra była, kupiłem podobną i mi pasuje więc wiesz Dobre ciuchy miał wg. mnie w tym filmie a co do tej czapki co pokazywał banny, no faktycznie, jest jak mówisz, zwykla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Chodzi mi o to, że niepotrzebnie tak pisze. Podobnie jak ostatnio ktoś pisał, że chciałby się ubierać jak Johhny Depp w jakimś tam filmie. Wątpię żeby chciał, aby ludzie na ulicy mówili "O kufa, kolo wygląda jak Johnny. OJACIE!". Po prostu mu się takie ciuchy podobają. Pewnie podobnie jest z Bannym, podoba mu się czapka a nie to, że Nicholson taką nosił. Już to pisałem no ale... Zwróć uwagę, że ta czapa co banny pokazywał to szmaciak dla biedaków za 5 zeta z bazarku. Na Nicholsonie wygląda ok, bo to Nicholson. Tak samo było ze szmatkami Deppa - rolnicza koszula i czapa. Ubierając się w takie ciuchy banny i ten drugi na pewno nie myśleli "O kufa, bede wygladał jak Johnny. OJACIE!" tylko "OJACIE! Johny ma fajną czape". Tylko, że Johny w wieśniackiej czapie wyglądał fajnie, a banny w wieśniackiej czapie będzie wyglądał tylko jak banny w wieśniackiej czapie. Proste. Ale jeśli mu się podoba i chce wyglądać jak wieśniak to w czym problem niech wygląda. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi