Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co racja, to racja. Ale jak się dobrze dobierze resztę ubioru do tej czapy, to raczej posądzenie o wsioka nie grozi :thumbsup:

Opublikowano

478ae_Converse-Chuck-Taylor-All-STar-OX.jpg

Widział ktoś takie w Polsce?

model:

Converse Chuck Taylor All STar OX in Grey Nubuck

Opublikowano (edytowane)

Szare, nie koniecznie jeansowe rurki, ale nie jajognioty tylko coś trochę szerszego jak te co banny pokazał:

jean_diesel_thanaz_89S_stretch.jpg

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Ja mam w tym stylu szare Lee, model Knox. Na allegro łatwo wyrwać i niedrogo.

Opublikowano

Szare, nie koniecznie jeansowe rurki, ale nie jajognioty tylko coś trochę szerszego jak te co banny pokazał:

jean_diesel_thanaz_89S_stretch.jpg

moje mają na dole 18 cm , wiec radze sie tym kierowac -

19-20 straight

18-17 slim

16 - w dół - skinny (obcisle :D)

Opublikowano

Szukam jakiegoś ładnego cardigana, najlepiej szarego i kamizelki w takim stylu (najlepiej czarnej).

chace-crawford-300x400.jpg

Opublikowano

Byłem w HiM i widziałem coś takieggo. Potem się zastnawiałem co za ofiara ubrała manekina w jeansy i galową kamizelkę od garnituru. Teraz jak widzę po tych uroczych chłopcach ze zdjęcia, to jakaś nowa moda z ameryki.

Opublikowano

Jak ktoś założy kamizelkę od garniaka ze studniówki do jeansów to gratuluję, gdybym ja chciał tak zrobić to wyciągnał bym z szafy zakurzonego gangola i wziął kamizelkę, a nie pytał tutaj o nią. Chodzi mi tak jak pisze Banny o coś mniej oficjalnego, ale H&M raczej odpada , jak tam ostatnio byłem to były tylko jakieś (pipi)owe w kratę :confused:

Opublikowano

szukam jeansów z wyższym stanem (nie rurek)

czy lee , levis , wrangler , bigstar mają zbliżoną jakość spodni czy może celować w konkretną markę ?

Opublikowano

imo wranglery z lee przoduja, potem sa levisy, jakies diversy, housy i bigstary, ktore przetarlem na jajach po 4 miechach ?

wranglery trzymaja mi sie znakomicie, diverse tez, levisy mialem 501 ale wyroslem, i osobiscie zadnych przetarc nie zanotowalem.

Lee sa chyba z kevlaru bo tyle razu ile czolgalem sie w nich to chyba nikt tego nie zliczy, a caly czas wygladaja idealnie ;)

Opublikowano

Szukam jakichś ciekawych, troche szerszych, luzniejszych spodni, cos jak luzne sztruksy ale moga byc tez jeansy z miekkiego materialu

oczywiscie, nie mowie o kroku po kolana tylko czyms delikatnym

http://allegro.pl/item861749399_spodnie_analog_szare_oldschool_hip_hop_34.html te sa fajne ale troche drogo i firma analog wiele mi nie mowi i do tego ,,dokladne,, wymiary

do 200zl moge wydac

Opublikowano

Miałem te spodnie na oku, w zasadzie to mam nadal ale kasy brak. A co do tej firmy to powiem Ci, że to jedna z lepszych, w polsce mało znana za to w ameryce o wiele bardziej.