Gość Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Ja bym się nie podejmował kupowania drogich ciuchów w necie. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 (edytowane) Nie wiem co to był za model ale były to Timberlandy podobne do tych: http://moda.allegro.pl/item910088896_timberland_buty_meskie_city_adve_41_od_citysport.html tylko,że wysokie,zimowe. Anyone? Dobra są http://timberland.pl/kolekcja_meska.php?kid=5&str=2&prod=1966 - tylko gdzie można je w sensownej cenie kupić(w sklepie były za 350 w promocji i gdyby nie to,że rozmiaru nie było,,łyknąłbym) Edytowane 14 lutego 2010 przez Ader Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Tyle kasiory za takie coś? też się dziwię Macie rację,co by być bardziej trendy kupiłem akwarele i pomaluję troszkę na żółto-fioletowo-pomarańczowo-zielono, zaskarbię sobie wtedy szacunek i poklask młodzieży do lat 16. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Nie chodzi o kolorki i poklask wśród gimnazjalistów tylko o to, że płacisz za markę. Te buty są fajne, ale nie dałbym więcej niż 200 zeta. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 No ale w sumie to takie dziwne? We współczesnym świecie przy każdym produkcie płaci się za markę. Czy to będą adidasy, coca cola czy mercedes. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Mi sie podobaja. To Timberland, wiec pewnie wytrzymale w ch.uj, nieprzemakalne i warte swojej ceny. Na pewno zima wolalbym nosic takie niz wielkie zolciaki. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) One sa po prostu brzydkie, a nawet jak komuś się podobają to na pewno nie wyglądają na buty za więcej niż 99 złotych. Jakbym był przy kasie to bym zainwestował w Martensy, ale wydawanie 4 czy 5 stów na buty nie ma sensu, bo mi jeszcze noga rośnie. Edytowane 15 lutego 2010 przez gekon Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Przecież te Chukki są zaje.biste. Już nawet nie wspominam o porównywaniu ich do tego gówna co leci w temacie z butami. Na pewno zima wolalbym nosic takie niz wielkie zolciaki. No ja np. nie, bo to nie są zimowe buty Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Nikt nie mówi, że są złe. Te pierwsze City Adve są spoczko. Mam identyczne, ale od HD. Trzymają się 3 rok, a dałem za nie 2 stówki. Kupiłem, żeby mieć coś bardziej oficjalnego co się w oczy nie rzuca. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Na pewno zima wolalbym nosic takie niz wielkie zolciaki. No ja np. nie, bo to nie są zimowe buty Nie wiem co to był za model ale były to Timberlandy podobne do tych: http://moda.allegro.pl/item910088896_timberland_buty_meskie_city_adve_41_od_citysport.html tylko,że wysokie,zimowe. Tak zrozumialem post Adera. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Nieważne czy są zimowe,czy nie - ja je kupiłem jako zimowe Cytuj
Mati 6 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Glownym zalozeniem butow na zime jest to byc Ci noga w nich nie przemarzla, no i fajnie by bylo gdyby nie przemokla.. Watpie zeby ten but spelnial w 100% jakiekolwiek z tych zalozen, idac Twoim tokiem rozumowania mzoesz kupic targowe trampy jako buty ziomowy, bo nie wazne jakie sa, Ty je kupiles jako zimowe to z miejsca dostaly super mocy.. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Szczerze mówiąc je.bie mnie to czy spełniają te warunki czy nie.Nie pytałem czy wam się podobają,bo to nie ten temat,tylko gdzie je mogę kupić.W trampkach nie chodzę,bo podstawówkę mam już dawno za sobą. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Glownym zalozeniem butow na zime jest to byc Ci noga w nich nie przemarzla, no i fajnie by bylo gdyby nie przemokla.. Watpie zeby ten but spelnial w 100% jakiekolwiek z tych zalozen, idac Twoim tokiem rozumowania mzoesz kupic targowe trampy jako buty ziomowy, bo nie wazne jakie sa, Ty je kupiles jako zimowe to z miejsca dostaly super mocy.. No wśród znacznej części ludzi panuje przekonanie, że jak but jest wysoki to jest zimowy. No i stąd kupowanie na zimę butów "koszykarskich". Cytuj
Mati 6 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 .W trampkach nie chodzę,bo podstawówkę mam już dawno za sobą. jak ten czas szybko leci.. Glownym zalozeniem butow na zime jest to byc Ci noga w nich nie przemarzla, no i fajnie by bylo gdyby nie przemokla.. Watpie zeby ten but spelnial w 100% jakiekolwiek z tych zalozen, idac Twoim tokiem rozumowania mzoesz kupic targowe trampy jako buty ziomowy, bo nie wazne jakie sa, Ty je kupiles jako zimowe to z miejsca dostaly super mocy.. No wśród znacznej części ludzi panuje przekonanie, że jak but jest wysoki to jest zimowy. No i stąd kupowanie na zimę butów "koszykarskich". A widzisz cos takiego zebym napisal ? But zimowy dla mnie nie wazne czy jest low czy high, ma byc zrobiony z materialow, ktore sie w zime sprawdzaja i w pelni spelniaja zalozenia, ktore podalem w poscie wyzej. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 oh wojtusiu, za maly z Ciebie piesek zeby glosno szczekac, podrosnij i wroc za jakis czas panie bucie koszykarski na zime Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Nie ma się co spinać. Każdy czasem wygłupi się. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Albo na brak konkretnych argumentow atakuje bluzgami, dziecinstwo rzadzi sie swoimi prawami Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Dobra panowie skończcie się kłócić. Wygrywa Mati bo ma Durdena w avku. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 ZIOMBAL NIE WPIER.DALAJ SIE W NIE SWOJA ZADYME Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 ZIOMBAL NIE WPIER.DALAJ SIE W NIE SWOJA ZADYME Przegrales ! Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 22 lutego 2010 Autor Opublikowano 22 lutego 2010 (edytowane) Z cyklu hard. Szukam czarnych koszulek z nadrukami/grafikami w stylu tego teledysku (nie, to nie jest DANCE ) Chodzi mi o takie oldschoolowe kolorowe, neonowe, delikatnie rozmyte loga, napisy, figury, grafiki (gwiazdki planety czy cuś) mocno trącące latami 80's, serialami z tego okresu, kinem. PS: Nie. Nie jestem zjarany ani nic z tych rzeczy. Edytowane 22 lutego 2010 przez Hrubaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi